Skip to main content

Nou director de programe la Realitatea TV: Vera Secrieru

 

Publicitate

Gabriel Bugnar, director general la Realitatea TV, a numit-o pe producătoarea Vera Secrieru pentru coordonarea departamentului programe, potrivit unui anunţ intern, pe care paginademedia.ro vi-l prezintă în continuare.

Vera Secrieru va deţine această funcţie interimar până va fi găsit un alt înlocuitor. Această mutare vine după ce fostul şef al programelor, Mădălina Rădulescu, a decis încheierea colaborării cu televiziunea de ştiri, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Mesajul integral, în continuare: 

DECIZIE

Începând cu 10 septembrie, doamna Vera Secrieru, producător TV, preia conducerea Departamentului Programe din RealitateaTV, în calitate de coordonator Programe. La cererea doamnei Vera Secrieru, preluarea are statut de interimat. Îi mulţumesc doamnei Vera Secrieru pentru acceptul preluării coordonării departamentului şi îi ofer tot sprijinul necesar în îndeplinirea celor propuse pentru o perioadă dificilă care ne aşteaptă pe toţi.

Gabriel Bugnar

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • liv liv
    Cine este seful departamentului de stiri la RTV?
    Cum este posibil sa prezinti o stire de cruzime impotriva animalelor( vezi Andra Miron, 3 ian.2013) ca un eveniment comic, surazand tamp, pe tot ecranul, ba mai spui ca este o stire pentru toata lumea, poate pentru cea ignoranta si barbara din Romania- iata cu ce ne falim noi!
  • unfostsiactual unfostsiactual
    ba, care esti regizor de emisie pe aici ? Ce, nu stiti ca un dir de imagine bun si un regizor bun e facut de cameramanii cu care lucreaza? Ce vrei sa faca un dir de imagine intr-un platou de stiri unde PP e de baza si trebuie sa aiba cel putin doua lumini, pricipala si contur. vazura-ti vreun film artistic la stiri si io nu stiu?
    Aveti si voi vreo 3-4 ani de teve si va dati mari cunoscatori. Pe cine a pupat dir de imagine(ovidiu) in cur? Va spun eu - pe nimeni, ba ca arefuzat postul lu' Sorin Negulescu si in Casa Scinteii si aici la "Uilbruc"
    Mincati cacat asa sa va aflati in treaba!
    Vai mama voastra de stimbi-la minte ca asa va dati cocosi dar sunteti gaini de aprozar de cea mai proasta calitate.
  • Your Your
    @observator- ???

    încerci să acreditezi ideea că suntem una și aceeași persoană? ești departe de adevăr.
  • Observator Observator
    @My & Your ????
    1 MESAJ) My folosesti la inceput de frazà literele Mari de tipar si Your literele Mici de tipar
    2 MESAJ) My foloseste la inceput de frazà literele Mici de tipar si Your literele Mari de tipar
    Ai gresit personajul. :) :) :) Aiaiaiaia....!!!!!!
  • Observator Observator
    @My, Your
    vezi cà in prima postare de mesaje
    My foloseste la inceput de frazà literele Mari de tipar si Your literele Mici de tipar.
    In a doua postare
    My foloseste la inceput de frazà literele Mici de tipar si Your literele Mari de tipar.
    Ce parsiv esti? Ai gresit caligrafia. E invers. Ce joc murdar faci!!!! Te si vezi sef pe plantatie, nu? :) Noroc cà IQ nu prea te ajutà. Continui sà vorbesti de unul singur si in fata oglinzii?
  • unfostsiactual unfostsiactual
    Am lucrat si cu sotul si cu soata! Amindoi sunt profii si uman si profesional. Bafta multa draga Vera!!!!!!!!
  • Liviu Liviu
    ????? Sper sà nu fie adevàrat.
  • Your Your
    Da, my, știu foarte bine cu ce se mănâncă funcția de director de imagine. Și știu și să nu-i desconsoder pe cameramani, să-i fac "simpli" și "de pe plantație". Tu ce știi?

    Și alte televiziuni de știri au un singur director de imagine și fac treabă bună din punctul ăsta de vedere. La ce ar trebui mai mulți, pentru două platouri? Să fie cât mai mulți care să sugă bani? Unul singur, dar care să știe meserie. Și care să nu fie mai ocupat cu linsul și cu pusul de bețe-n roate la alții.
  • My My
    @your esti cumva director de imagine? sti cumva cu ce se mananca? sau esti cumva doar un biet cameraman pe plantatie? apropo poate nu sti in ralitatea exista un singur director de imagine iar amprenta lui se vede buna rea cum o fi. Inca una,crezi ca poti face inovatii in televiziunile din romania in conditiile unor bugete pt echipament de 2-3 lei,scuza dar esti naiv.In final respect parerea ta dar nu pot fi si deacord.
  • miratu miratu
    @kiko-ai dreptate in ceea ce spui despre bugnar. poti fi o hahalera dar sa te duca capul ca daca nu pui un om bun intr-un post cheie vei zbura pentru management defectuos. bugnar a spart greva, se numeste spargator de grava. un colaborationist. daca se intoarce elan,va simti pe pielea lui cum e sa zbori.fara aripi, doar cu un sut in fund.
    @dna. valeria,puteti sa va luati si de mine,ca nici eu nu am vreun cuvant bun de spus despre bugnar. a dat afara oameni care l-au ajutat,inca nu s-a facut anul! cum se numeste acest gen de oameni?
    dai afara oameni pentru ca nu-ti pupa talpile?pt. ca n-au vrut sa mai munceasca dupa doua luni de neplata salariilor? asta e motiv de dat afara? eu stiam ca pentru absente nemotivate si incompetenta. las' ca se intoarce roata si pentru dinu paturica al nostru.
  • Your Your
    vrea să dea afară directorul de imagine? uraaaaaaa! ce creier a fost ăsta? uită-te și tu în jur prin platouri, ce mare creier a fost el? ce mari realizări are? ce inovație a adus el vreodată? și, în afară de a linge mânuța lui sorin, ce-a făcut? un film de mâna a 15a cu chișu?

    foarte bine că-l dă afară. problema e că n-are pe nimeni în realitatea care să fie cu adevărat director de imagine. sper să găsească pe cineva proaspăt, nu toți blazații ăștia care-s acuma prin televiziuni, cu aere de primadone și cu salarii care-o concurează pe esca.
  • My My
    Da intradevar Vera merita mai mult.Este un om echilibrat car stie sa lucreze in echipa. Bugnar face una buna si alte 10 proaste.Pai vrei sa dai tu afara un director de imagine un director artistic care au fost creierul mutarii la Willbrook? Pai daca nu erau acesti 2 oameni (pe langa multi altii) bugnar era pe drumuri,nu il mai angaja nimeni(ghita il daduse afara).Si mai zice ca stie ce este o televiziune. Ce emisiune de mare audienta a produs el? Ce a facut el inainte sau dupa mutarea la Willbrook ? Va spun eu.A bagat-o pe nevasta-sa prezentatoare ne tinand cont de accentul moldovenesc pe care il are ,in rest nimic nimic nimic. Sper sa prind ziua in care va fii aruncat ca pe o masea stricata din aceasta functie pt ca acum nu este decat un instrument in mana lui gusa si luca si mai mult el cred ca nici nu isi da seama.
  • Valeria Valeria
    Nu ai obosit totusi? Eu m-as focusa mai mult pe lucruri constructive in locul tau, nu pe ceea ce fac altii si cum o fac. Crezi cà esti mai breaz cànd improsti cu noroi munca altora ...in spatele unui nick? Si eu postez cu nick Valeria si nu mà numesc astfel (sà mà ierte Valeria, nu lucrez murdar si nu vreau sà se facà confuziiiii)....insà nu dau nume si nu injur pe nimeni. Sànàtate gentlemen-iilor! Bine cà e femeie ci nu bàrbat, altfel cine stie ce mai citeam pe aici. Mà intreb cum fac unii sà lucreze cu asa mahalagii? Am intàlnit si eu una care imi vorbea in spate, mai tinàrà si cu tupeu. Bine cà nu s-a luat directorul dupà vorbele ei ci a tinut cont de toatà munca mea de-o viatà si cà am terminat printre primii facultatea, pe bune ci nu pe bani. Un pic de respect, bàiete!
  • kiko kiko
    vera e mai mult decat ok, dar bugnar ramane un fripturist turnator nepregatit profesional...
  • Me Me
    Succesul unei televiziuni depinde mult de programele sale. Multà baftà!

Trimite un comentariu

sus