Skip to main content

Paginademedia.ro, în topul celor mai citate site-uri şi în ultima lună

 

Publicitate

Paginademedia.ro a fost şi în ultima lună printre cele mai citate site-uri în presa scrisă, potrivit unui studiu al companiei de monitorizare MediaTrust.

Paginademedia.ro este pe locul cinci, la egalitate cu rtv.net, dar cu mai multe citări decât adevărul.ro, gândul.info, money.ro şi cancan.ro.

Cel mai citat site în intervalul 26 iulie – 25 august a fost hotnews.ro, cu 32 de menţionări în presa scrisă. Este urmat de sport.ro, realitatea.net, wall-street şi Paginademedia.ro.

Cele mai citate site-uri, în presa scrisă, în intervalul 26 iulie – 25 august:

Paginademedia.ro a fost şi în lunile trecute printre cele mai citate site-uri în presa scrisă. În perioada mai-iunie, a fost pe locul patru (cu mai multe citări decât evz.ro, money.ro şi capital.ro. Detalii AICI). În intervalul iunie-iulie, Paginademedia.ro a fost pe poziţia a şase (detalii AICI).

Antena 3, cel mai citat produs media în presa scrisă

Clasamentul general al celor mai citate produse media în presa scrisă, în ultima lună, este condus de Antena 3, cu 40 de menţionări. Urmează Hotnews.ro, Click şi Libertatea.

Cele mai citate produse media, în presa scrisă, în perioada 26 iulie, 25 august:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Cristian: Paginademedia.ro citează de fiecare dată sursa informației, atunci când aceasta este preluată din altă parte.
  • Cristian Cristian
    Asta chiar e tare faza! Dar tu de ce nu pui sursa cand iei de la altii???? Si de zici de fiecare data ca ai in exclusivitate nu stiu ce informatie...? Cand o are toata lumea? Sa iti fie rusine Obae! Probabil ca nu vei aproba comentariul...dar n-am ce sa ma astept de la unul care nu citeaza surse.
  • Aidan 2.0 Aidan 2.0
    Aidan, ai probleme cu punctul, virgula si spatierea. Serios
  • aidan aidan
    adevarul e ca daca vreau sa-mi confirm un zvon caut pe paginademedia si aflu daca-i asa sau nu. chiar e o pagina de media! mass -media. e munca aici nu gluma si meritati sa fiti pe locuri fruntase. bravo!prima data am intrat pe paginademedia cautand audiente. cred ca sunteti unicul site care are audientele televiziunilor pe ani de zile si lunar! si mai aveti o chestie buna: nu se simt, in mod neplacut,simpatiile politice. felicitari si la mai mult!meritati!

Trimite un comentariu

sus