Skip to main content

Pepe şi Oana prezintă Naţiune, te cunosc! la Prima TV

 

Publicitate

Pepe, împreună cu Oana Paraschiv, prezintă un nou show de divertisment din 17 septembrie la Prima TV. Naţiune, te cunosc! este o emisiune ce-şi doreşte să afle ce gândesc cu adevărat  românii despre orice, de la politică la economie, de la showbiz la sport.

În cine au românii mai multă încredere? În promisiunile unui politician sau în predicţiile făcute de meteorolog? Vrei să afli ce femei sunt mai dorite de români? Sunt românii de acord ca dansul la bară să devină sport olimpic? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care se încearcă să se afle răspunsul.

Cum se desfăşoară emisiune?

Două echipe formate din câte trei personalităţi din lumea mondenă, politică sau sportivă se vor strădui să ghicească ce cred românii despre fapte diverse - de la evenimente importante, la adevărate probleme sociale. Toate acestea vor fi confruntate cu părerea majorităţii, care de cele mai multe ori este surprinzătoare.

Opinia publică va fi sondată de un institut de cercetare pe un eşantion reprezentativ. Şi pentru că uneori concluziile nu sunt deloc cele la care s-au aşteptat celebrităţile, Oana Paraschiv, experta emisiunii, va explica rezultatele.

Show-ul consistă în trei runde şi o finală. În prima rundă echipele trebuie să aleagă între două opţiuni, ca de pildă “Ce zgomote care se aud de la vecini sunt mai acceptabile ? Când vecinii fac sex sau când vecinii se ceartă?”.

În runda a doua cele două echipe trebuie să ghicească dacă majoritatea este sau nu de acord cu diferite afirmaţii, precum  Dacă aţi avea acum un copil, i-aţi da numele de Traian?”

În finală, fiecare membru al celor două echipe se confruntă faţă în faţă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fata cu moda fata cu moda
    :3
  • fata cu moda fata cu moda
    ;3
  • fata cu moda fata cu moda
    :) :) :) :) :) :P :P :P :P :P :( :( :( :( :( :* :* :* :* :*
  • fata cu moda fata cu moda
    :(
  • fata cu moda fata cu moda
    ;) ;( ;(
  • fata cu moda fata cu moda
    :) :) :) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):))):))::):::):):):):):):):):):):)::(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(::((:(:(: tare e frumoasa ioana
  • tri tri
    eu am mari asteptari de la show-ul asta :) ...pare a fi ceva super ... haios!!!
  • kiko kiko
    showul CONSISTA? mai, pagina de media... citind articolul ma gindeam ca e o emisiune serioasa: ce cred romanii despre economie, politica, sport etc parea interesant.

    si dupa aia dati exemple: ce e mai acceptabil: zgomotul de la sex sau de la cearta vecinilor? maaaa, cred ca la astea o sa fie invitate tot buruiana si tociu si dragusan si crudu si altele de genul... si iar nu ma uit...
  • urbanreality urbanreality
    promitator, vom vedea cat va rezista in grila la Prima.

Trimite un comentariu

sus