Skip to main content

Prima reclamă filmată în cer: SMS-uri cu paraşute

 

Publicitate

Prevyou, o aplicaţie 100% românească, lansează prima reclamă filmată în aer, în cădere liberă de la 4.000 de metri. Un paraşutist şi o paraşutistă sar dintr-un avion. În timp ce se îndreaptă cu repeziciune spre pământ, cei doi îşi scot telefoanele mobile şi încep să-şi trimită mesaje glumeţe: „Ce faci?”, întreabă ea. „Aştept să văd ce pică”, îi răspunde el.

Spotul a fost filmat cu ajutorul asociaţiei de paraşutism TNT Brothers la aerodromul de la Cornetu. Filmarea spotului s-a realizat timp de 2 zile, timp în care personajele au efectuat peste 20 de salturi.

Despre Prevyou

Prevyou a fost dezvoltată şi lansată de către 4 antreprenori români şi este o aplicaţie pentru smartphones, 100% romanească, care aduce reţelele sociale din lumea virtuală înapoi în lumea reală.

Utilizatorul poate vedea, atunci când iese în oraş, unde îi sunt sunt prietenii, care sunt locurile cele mai animate, în timp real, si ce oameni sunt în barul său preferat. Prevyou permite vizionarea, în timp real, a locului unde se află prietenii utilizatorului.

Paraşutiştii
[pgvideo youtube|LFoEEjj4d_o|2012/09/parasutistii.jpg|

Paraşutiştii /]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mishu mishu
    ok... si semnal 3G/2G/Wifi de unde au astia in aer?
  • Vlad Gheorghiteanu Vlad Gheorghiteanu
    Mie nu-mi zice nimic reclama asta. Pe bune. Lipseste mesajul. Daca vorbim de reclame cu "facut ceva in aer" uitati-va la http://www.youtube.com/watch?v=L2zqTYgcpfg
    Poate mai invatam si noi ceva in materie de reclame, concept si mesaj. A, sa nu uit...Actorii care, in anumite reclame, sunt de tot .....
  • Liviu Liviu
    Pare mai degraba o aplicatie "utila" firmelor cu angajati multi care sint pe teren. Ca obligatie de serviciu, va trebui ca aplicatia sa fie tinuta online. asa incit, in orice moment, seful va sti cam in ce zone ii sint oamenii. Poate fi oarecum util in optimizarea activitatii de zi cu zi, dar ramine de vazut cu cit "entuziasm" va fi acceptata...
  • aidan aidan
    doamne, cat imi doream sa stie toata lumea unde sunt! eu sa mint ca-s acasa si sa fiu prins in flagrant delict la moll! de ce sa te mai spioneze securitatea, cand o fac prietenii? unde ne indreptam de acceptam extaziati sa putem fi urmariti si la closet? chiar atat de nevorbiti om fi?

Trimite un comentariu

sus