Skip to main content

PROIECT NOU. PaginademediaFM, în fiecare zi, la Europa FM

 

Publicitate

ÎN ETER. Paginademedia.ro lansează, astăzi un nou proiect: PaginademediaFM. În fiecare zi, de la ora 17.35, Paginademedia.ro va fi prezentă şi pe radio şi va putea fi auzită la nivel naţional, pe frecvenţele Europa FM.

Rubrica va vorbi despre noutăţile de pe piaţa media, despre audienţe, despre programele TV şi despre mutările din peisajul media autohton.

Rubrica realizată de Paginademedia.ro va fi difuzată de postul Europa FM în cadrul programului Drum cu prioritate.

PaginademediaFM este al doilea proiect de dezvoltare multimedia a site-ului Paginademedia.ro, după seria de interviuri PaginademediaTV.

Nu rataţi astăzi, de la şase fără 25, Paginademedia.ro, varianta FM, pe frecvenţele Europa FM.

Înregistrarea primei ediţii PaginademediaFM:

Ernest bate filmul - PaginademediaFM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    multa bafta.

    in alta ordine de idei, pe b1 tv e un breiching niuz, dan sova are un masterat inventat. cv-ul lui continea un masterat la londra. toate bune si frumoase, numai ca sova l-a pus pe unul mihai zaharia sa ii modifice cv-ul acum 2-3 ore. :)))) a intrat omul in direct si i-a pus pe aia de la b1 sa intre pe site-ul univ de drept si sa acceseze cv. culmea, nu mai avea masterul... astia de la b1 au descoperit ca documentul a fost modificat de un anume mihai zaharia azi la ora 14.00

    SI ACUM URMEAZA PROSTIA CELOR DE LA B1: il suna pe mihai zaharia, unul gasit pe google, probabil, ca omul era conferentiar universitar pe informatica, DAR LA UNIVERSITATEA DE DREPT DIN IASI. :)))))) am ras de m-am stricat... acum au schimbat subiectul si au lasat-o moarta cu mihai zaharia :)))))))
  • Alex Dicu Alex Dicu
    Succes!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Până în cinci minute.
  • carmen carmen
    Cate minute dureaza interventia ?

Trimite un comentariu

sus