Skip to main content

Protest la Click: Grevă la ora prânzului

 

Publicitate

Situaţie tensionată la Adevărul Holding. În jurul orei 13.00, afişele din redacţia Click anunţau Grevă generală. Protestul a pornit de la faptul că nu s-au plătit salariile până la sfârşitul săptămânii, aşa cum au fost anunţaţi printr-un mail intern, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro un angajat al ziarului.

“Am primit un mail oficial că se vor da salariile până la sfârşitul săptămânii. În timpul boardului de miercuri, redactorii şefi au ieşit din şedinţă ca să ne dea vestea mare”, a declarat angajatul.

Până la ora 13.30, doar redacţiile sport şi corespondenţi şi-au prezentat subiectele pentru ziarul de mâine, la redactorul şef adjunct. Cei de la monden, externe şi actualitate au venit la redacţie, dar sunt în grevă.

“Nu avem nimic cu redactorul şef sau cu redactorul şef adjunct. Important este că nu s-a respectat o promisiune”.

Contactată de Paginademedia.ro, Rodica Lazăr, redactor-şef adjunct a declarat că “ziarul Click va apărea luni pe piaţă“.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    Grevistii au fost bine intentionati, bravo lor, dar nicio greva nu are credibilitate cand este initiata de Erimia. Fara suparare! Normal ca nici redactorii care au venit de acasa n-au vrut sa-si asocieze numele cu ea.

    Cat despre Cristi Stancu si adjunctii, ei niciodata nu vor tine partea oamenilor, ci a miilor de euro pe care le incaseaza cu nesimtire lunar. La timp, evident!
  • bogdan n bogdan n
    Constat ca dialogurile la acest ziar nu se fac face2face....ci aici pe paginademedia.ro. deci , acele sedinte sunt degeaba....mai bine il platiti pe dl P. Obae in calitate de mediator.
  • Dan Badea Dan Badea
    felicitari grevistilor, compasiune carpelor! a, ati citit din greseala "caprelor"? cam asa au stat treburile ieri. colegii lasi i-au anihilat pe cei curajosi si, realmente, disperati... Am trait si eu momente de-astea si cunosc f bine fenomenul. In locul lui Burci, Imre, Stancu i-as pretui pe initiatori si i-as dispretui pe ipocriti....
  • zugu zugu
    Eu nu stiam ca la mizeria aia de foaie la care lucrati exista redactori, cu atat mai putin o "crema". Ma mir ca puteti dormi noaptea linistiti, stiind ce fel de subiecte mizerabile avordati in fiecare zi. Este un mod abject de a va castiga painea si imi doresc sa va inchida, poate in felul asta va gasiti si voi o meserie onorabila.
  • Alina Alina
    Greva a fost una de avertisment si a fost initiata de crema ziarului Click, adevaratii redactori! Nu trebuia sa vina nimeni de acasa. N-am fi lasat ziarul gol!
  • Alin P Alin P
    Da, a venit si Cristi Stancu, dar ziarul era facut deja de catre cei care au spart greva. Acestia, au primit multumirile lui Stancu. Ceilalti, nu :)
  • bonus bonus
    Frate...credeam ca nu mai muriti odata....da! la click ma refer....sper sa nu suferiti prea mult...sa fie ...sa-i zicem...SUBIT!!! hahahah...
  • reporter reporter
    ca să ințeleg și eu...
    oamenii care aveau liber, au venit la muncă și i-au umilit pe colegii lor care erau la serviciu protestând că nu au primit salraiile?
    deci cei care au venit la muncă în ziua liberă or să primească salariile plus un bonus...
    așa?
    a venit și cristi stancu?
  • Ala Ala
    Click nu e mizeria aia de ziar unde apar femei goale, perversi, drogati si famila Baescu ?
  • Stancuta vesela Stancuta vesela
    Inteleg de la primul comment ca Rodica a chemat la munca oamenii care azi aveau liber. Inseamna ca si Cristi Stancu o fi fost chemat, tocmai el, care nu a muncit in weekend in viata lui... Nu cred.
  • Andrei Andrei
    Greva asta (scurta) a fost făcută în mod spontan, iar scopul ei a fost acela de a trage un semnal de alarmă. Nu am dorit să ne răzbunăm pe nimeni. Toti angajatii Adevărul Holding sufera din cauza faptului că nu au primit banii. Mulţi au datorii imense, copii de crescut, părinţi de ajutat... De aceea, sper ca gestul nostru să nu fie privit ca un act de ameninţare sau de santaj, ci, pur si simplu, ca unul omenesc.
  • Radu Radu
    Rodica Lazăr a chemat la muncă oamenii care aveau liber azi. Prin venirea acestora la serviciu, cei care au iniţiat greva au fost umiliţi, iar consecinţele nu sunt greu de ghicit.

Trimite un comentariu

sus