Skip to main content

Radio Guerrilla, Realitatea FM şi Gold FM emisie tăiată pe motiv de neplată

 

Publicitate

Radio Guerrilla, Realitatea FM şi Gold FM s-au trezit, joi, cu emisia tăiată. În jurul orei 13.00, pe frecvenţele celor două radiouri din grupul Realitatea s-a auzit …pauză.

Timp de câteva ore, posturile nu s-au auzit. De ce?

Din informaţiile Paginademedia.ro, Realitatea Media, compania pe care sunt deţinute licenţele (care acum e în insolvenţă), nu a plătit costurile de chirie, utilităţi şi curent la staţia de emisie a posturilor de radio, situată în zona Parcului Carol, în incinta firmei Hesper.

Radio Guerrilla şi-a plătit din resursele proprii partea de utilităţi şi şi-a reluat emisia câteva ore mai târziu. Ulterior, şi Realitatea FM s-a putut auzi din nou în FM.

Realitatea Media este, în prezent, în insolvenţă. Compania deţine licenţele de radio pentru Radio Guerrilla, Realitatea FM şi Gold FM. Realitatea FM transmite, pe radio, programul postului de televiziune Realitatea TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adyfun adyfun
    Ori este un "truc" de marketing faza cu lipsa baniilor pe fata,ori chiar traim momente cand unii care au tot bagat banii multi in prostiile astea media (radio si tv) au zis ca gata,caci iese mult fata de cat intra,adica un procent nesemnificativ. Atunci de ce sa mai continue, lasa totul sa se manance pana la consum total....pana toti care avea sperante sa faca radio,tv se spulbera si trebuie sa migreze in alte locuri si altii sa inghita ce a ramas de realitatea sau sa o lase sa se scufunde de tot.....
    Investitii proaste, radiouri si oameni lasati fara sperante,si evident ca e scump curentul acolo,guerilla si gold au fiecare 1kw putere si putin sub 800w realitatea fm. la aproape 3kw ori 6 dipoli....consuma probabil mult,si evident multi banisori lunar, numai punem si chiria.....
    De ce pe statii locale raman blankuri la radiouri ca guerilla? Pai daca nu esti platit , cine face pe generosu sau slujitorul "Domnului" sa porneasca retrasmisia....sau sa reseteze linkurile pe care vin ei audio....Nici Popa nu face nimic moca.....asa ca daca si-au pus fermoar la buzunar este posibil sa se cam duca realitatea.....evident in buc 94,8 si 96,9 vor fi cumparate de altii..... gold fm si realit sigur vor pica si vom auzi probabil altceva.....nu e rentabil sa ti un gold fm doar ca sa asdculte gheorghe abba si fara sa fie comercial....tinand cont ca ei platesc din buzunar sa tina 1kw in aer pe 96,9 de pomana....fara profit.....
  • Mircea Mircea
    De pe site-ul lor, ala cu Media Forest, a disparut "informatia" cu Andreea Berghea prezinta premiile muzicale ale Kissului.
  • Mircea Mircea
    Prin tara sunt tot fara emisie, odata la cateva saptamani. Tot asa, pentru neplata.
    Bine, nu e stire de cate ori se intampla pentru ca nu se intampla la Bucuresti. Dar sunt situatii in care Radio Guerrila sta si luni de zile fara emisie in anumite statii locale.
  • dia dia
    Comunicat - Consiliul de Onoare al SRR



    Consiliul de Onoare al Societăţii Române de Radiodifuziune, întrunit în data de 25 septembrie 2012, a luat în discuţie sesizarea formulată de jurnalişti din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, Departamentului Producţie Editorială - Redacţia Informaţii, prin care se semnalează încălcarea unor prevederi cuprinse în Statutul jurnalistului de radiodifuziune al SRR, prin introducerea unei „serii de interdicţii cu privire la jurnaliştii care pot furniza aşa numite produse jurnalistice «cu lectură»”
    ( citat din sesizare ).

    Consiliul de Onoare, potrivit dispoziţiilor Regulamentului de Organizare şi Funcţionare, a decis că această sesizare este de competenţa sa.
    În consecinţă, Consiliul de Onoare a demarat procedurile necesare pentru formularea unui punct de vedere.
  • Catalin Catalin
    Cretinii astia care conduc Realitatea tv sunt mai prosti decat un oligofren, daca actionarii nu fac ceva realitatea tv va fi o amintire, frumoasa, dar doar o amintire.
  • daniel daniel
    Sa vedem luni de unde o sa plateasca Gusa&Co pt emisia Realitatea TV.
    Poate o sa vedem negru,si culmea nu din cauza angajatilor ci din cauza conducerii.
  • Dana Dana
    deocamdata e doar preinfarct

Trimite un comentariu

sus