Skip to main content

RCS&RDS lansează două televiziuni noi: Digi World şi Digi Life

 

Publicitate

Compania de cablu RCS&RDS plănuieşte lansarea, de la 1 octombrie, a două televiziuni de documentare. Din informaţiile paginademedia.ro, cablistul a solicitat CNA modificarea denumirii a două dintre licenţele pe care le deţine deja, Digi Info şi Analog TV din Timişoara. RCS a solicitat şi mutarea locului de transmisie a licenţei Analog TV din Timişoara în Bucureşti.

Reprezentanţii RCS&RDS au confirmat lansarea celor două posturi „cu profil generalist (biodiversitate, stiinta si tehnologie, istorie, travel) şi lifestyle”. Cele două posturi vor avea „producţii cumpărate de la marile case de producţie şi distribuţie din Europa şi din Statele Unite”, au declarat reprezentanţii RCS&RDS pentru paginademedia.ro.

Informaţia a fost publicată în exclusivitate de HotNews.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mario mario
    sunteti nebuni cum nu am nici eu digi trebuie sa mi le bagati astfel va pic si de asta sunteti nebuni stati cand sunteti in comunitatea rcs rds sau digi cablu si aveti digi life si digi world stati exista zvonuri pe internet ca intru vitor putin cam apropiat va fi lansat si un canal numit digi history intr o sigla putin cum arata digi world exista zvonuri pe internet ca pe 6 decembrie sa lansat digi animal world astfel lista digi a crescut la noua canale digisport1 2 si 3 digi 24 hd digi film digi premium utv digi world si digi life asta a fost lista intrun vitor putin apropiat cand va fi lansat si digi history vor fi lansate si digi adult si digi kids repet asta a fost lista
  • jimmy jimmy
    Pana acum 6 ani am avut RDS la bloc unde am locuit am fost foarte multunit , dar acum la casa am DIGI super dezamagit de oferta oferita.Nu sunteti aceasi firma sau alta politica
  • jimmy jimmy
    Rand pe rand ati scos programe de baza pana vor ramane cate...neseriosii este parerea mea si nu numai. Pana unde veti ajunge cu credibilitatea la clienti.Sunt abonat de 6 ani.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ba, nene, daca doreai cu adevarat Digi iti trageai palarie, da cum sa scapi matale showurile de la A 3!?
  • matei_a matei_a
    Se cableaza la greu??? Pe ce planeta?
    Eu in mijlocul Bucurestiului nu am rcs/rds ca pur si simplu nu vor sa monteze. E o zona cu blocuri mici, 4-6 etaje, si case vechi iar domnii prefera blocurile comuniste.
    De aia m-am si abonat la Dolce, doar nu era sa iau Digi, iar internet am de la o firma de cartier.
    Pentru cine nu stie inca, sunt zone mari in Bucuresti, nu doar unde stau eu, unde nu exista nicio firma de cablu, trebuie sa-ti iei farfurie ca daca blocul nu are 7 scari nu merita stresul sa traga un fir pana la tine.
  • madalin madalin
    internet ieftin si bun de la o firma locala banuiesc ca la granzi doar Rcs e ieftin
  • kiko kiko
    eu as trece pe digi doar ca sa ma uit la digi 24, daca nu as avea un net bun si foarte ieftin de la alta firma (ca sa nu le fac reclama).
  • madalin madalin
    eu portia de media o iau de prin 4 surse, softpedia, pagina de media, mediafax si evz. daca la generalist nu a reusit la nisa Digi da lovitura de gratie bv lor
  • vali vali
    Nu-i nimic, preiau ei in reluare exclusivitatea, "marile" portaluri de stiri nu-si permit sa citeze Softpedia...
  • cristian cristian
    Daniel - model este Sky . Tot conform unor surse se pregatesc de o ofensiva masiva in mediul rural.Se cableaza la greu . Vor exista pachete de programe speciale pentru mediul rural .
  • JohnTM JohnTM
    Ce exclusivitate hotnews? se vorbeste de ieri de la pranz pe forum.softpedia.com de aceste 2 canale noi
  • daniel daniel
    Cred ca vor s-o ia pe urma lui Boom..

Trimite un comentariu

sus