Skip to main content

Stelian Tănase şi-a relansat blogul: “acum e un produs profesional”

 

Publicitate

FAŢĂ NOUĂ. Scriitorul şi jurnalistul Stelian Tănase şi-a relansat blogul Stelian-Tanase.ro. Site-ul are un desing schimbat, iar funcţionalităţile au fost îmbunătăţite.

Stelian Tănase, pentru Paginademedia.ro:

“La început, blogul a venit din dorinţa mea de a comunica, de a ţine legătura cu cititorii mei. Acum intrăm într-o zonă profesională.

Blogul a crescut pe măsură ce am crescut şi eu în această zonă online. Am învăţat din mers. Când m-am apucat, nu citisem niciun blog, nu ştiam ce este Facebook. Am învăţat şi, pe măsură ce am învăţat, am avut şi alte cerinţe. Am introdus şi publicitate, sperăm să avem mai multă reclamă în timp.”

Stelian Tănase publică episoade din serialul Bucureşti Strict Secret (difuzat de Realitatea TV), dar şi o arhivă foto care, spune scriitorul, va urma să aibă zeci de mii de imagini de arhivă (acum există, deja, o colecţie cu maşini de epocă şi capturi din ziarele începutului de secol).

Noua platformă a fost dezvoltată de Publyo, compania lui Dragoş Stanca.

Traficul blogului în ultimele luni (conform trafic.ro):

Ianuarie: 46.800 afişări
Februarie: 76.000
Martie: 62.300
Aprilie: 59.500
Mai: 53.200
Iunie: 63.300
Iulie: 135.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Ha ha ha! este doar o gluma proasta acest blog si acest articol. Uitati-va pe trafic.ro si veti vedea ca are 200-300 de vizitatori unici!!! Daca ma chinui putin si eu scot 100 de unici. nu mai mintiti oamenii cu zecile de mii de afisari cand pe site nu sunt mai mult de 300 de vizitatori zilnici....Jenant!
  • kiko kiko
    nu stiam ca stelica si-a facut blog cu tot ce a furat de prin arhivele fostei securitati... stiam ca a scris o carte sau doua cu ce a aflat de acolo. bine, nu o sa le cumpar niciodata si nici nu o sa le citesc, nu incurajez hotia...
  • dStanca dStanca
    Multumesc pentru consemnare. Ca sa fie corect pana la capat proiectul a fost dezvoltat in colaborare cu colegii si prietenii nostri de la Bonnie & Clyde Advertising.

Trimite un comentariu

sus