Skip to main content

Trei plecări la vârful Realitatea TV

 

Publicitate

Trei oameni-cheie de la conducerea editorială a Realitatea TV au decis încheierea colaborării cu televiziunea de ştiri, începând cu luna octombrie. Este vorba despre Carmen Ungureanu, redactor-şef la Realitatea TV, Mădălina Rădulescu, director de programe, şi Cristi Marin, producător general.

Contactaţi de paginademedia.ro, cei trei au refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

Mai mulţi şefi din zona editorială, printre care Mădălina Rădulescu şi Carmen Ungureanu, au fost revocaţi din funcţie de către Mura Frînculescu, proaspăt numită director executiv la Realitatea Media, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Anunţul a fost făcut, printr-un e-mail, de către Florin Bercea, administrator special la Realitatea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    gabriel bugnar: un om care atunci cand nu mai are nici o sansa sa ramana intr-o parte, o ia radical in partea opusa aici ma refer la pupincurism in special, calca pe cadavre, calca pe oricine in picioare pentru a-si atinge scopul! asta a facut si in ultimele doua saptamani: a stat in redactie ca sa spioneze cine, ce zice despre actuala conducere ca sa aiba cat mai multe atuuri pentru a se apropria de bercea si ai lui! Mai ales dupa ce, orice s-ar spune despre Enache, el a fost omul care l-a sustinut cand a avut cea mai neagra perioada din viata sa. Macar moral, nici macar nu trebuia Bugnar sa-i pronunte numele. Pe de alta parte, in aceste doua saptamani a facut liste cu cei mai "vehementi" contestatari ai celor din actuala conducere si i-a dat afara ca pe niste masele stricate: baietii de pe dsng-uri, cameramani de platou, oameni din regie, oameni din redactie, sefi de departamente. Multi dintre acestia sunt oameni care au construit in 3 zile o regie de emisie completa(acel cort de care au ras toti), o redactie functionala(cam inghesuita ce-i drept) si UN studiou! Asa am resetat realitatea tv anul trecut in toamna. Sunt mandru ca am facut acel lucru alaturi de niste oameni formidabili, sunt mandru ca am facut parte din acea echipa si mai mult nu regret deloc nici o decizie: nici ca nu am ramas la rtv pe bani mai multi(am ales echipa), nici ca acum nu am acceptat sa fiu calcat in picioare de niste nesimtiti si ca mi-am sustinut alaturi de ceilalti colegi punctul de vedere vis-a-vis de asta.
  • Boicot Boicot
    Cand vine vorba de Cristi Marin pot spune ca a lucrat cat 100 bugnari la un loc si daca i s-ar fi propus postul de director general ar fi refuzat politicos .Acest om chiar are caracter spre deosebire de bugnar care este un comunist convins.
  • plutonieru plutonieru
    SILEEEEE, ma-ta are cratima. Spune-i !!! Sa stie si ea...
  • raitaru raitaru
    Bugnar avea 150 mil lei vechi pe luna pe vremea lui Sergiu...s-a suparat pe Ghita doar pt ca i-a taiat salariul la vreo 40 mil, intr-adevar, intr-un moment greu, cand avea probleme de sanatate... si cand s-a intors, nici pe aia nu i-a mai dat, l-a dat afara, pe stilul raitaru, normal ca nu se face asa ceva. Ce vreau sa spun este ca Bugnar este un oportunist si oricine ii va propune o functie, nu conteaza ca nu va face fata, daca e platita mai bine, vinde pe oricine, chiar daca i-a stat alaturi in momente grele... si de ce zic ca nu va face fata, pt ca a fi director la o tv nu e de ajuns sa stii televiziune... el a scris singur azi pe blog ca promite ca va invata cum e cu net-ul, deci ce sa mai speri intr-o gandire de manager...
  • sile sile
    ce a fost la kishinau, spunene si noua, tu?!
  • gigikentt gigikentt
    Parerea mea este ca daca Cristi Marin pleaca este o pierdere pentru Realitatea.Omu s-a implicat si chiar a muncit acolo.Totusi actionarii nu au facut nici o miscare pana acum.De ce oare?Se asteapta ceva?
  • pop ana pop ana
    Bugnar are traista prea goala pentru functia cea noua. Nimurucii nu pot face nimic. Un om cu foamea-n gat nu are ce cauta intr-o functie de conducere.
  • kiko kiko
    bine zis... ma mir insa ca au fost oameni care l-au ajutat pe bugnar, chiar si atunci cind a avut probleme de sanatate... individul ala e o mizerie, nu i-as intinde o mana de ajutor, nici daca ar trebui sa renunt la o banala inghetata...
  • kiko kiko
    cristi marin era pe vremuri un foarte bun editor de imagine... in rest, cine zice ca a fost un coleg bun nu il cunoaste decit la suprafata... de restul, ce sa zic? ungureanu s-a evidentiat prin relatia cu sergiu cind era la chisinau, iar ailalta prin performantele deosebite care au dus la falimentul postului romantica...
  • miratu miratu
    acolo se platesc polite nu se fac eforturi pentru rentabilizare si iesire din faliment. oamenii pe care acum ii da afara au fost oamenii care au facut eforturi uriase cu relocarea realitatii! au muncit zi si noapte, au inghetat si au facut lucruri de mare performanta profesionala! cati in romania pot imparti in doua un semnal intr-o secunda? si face dintr-un canal,doua? CATI? sunt niste ingineri acolo care oriunde in europa ar fi fost licitati, s-ar fi batut patronii pe ei!se pare ca bugnar a uitat cum era ajutat sa faca emisiunii cand nu mai avea acces in casa scanteii! oamenii de care acum nu mai are nevoie au furat pentru el pe sub nasul paznicilor lui ghita! pentru ca bugnar sa faca emisiuni! puteau fi prinsi si umiliti si acum se da imparat?imparte, el, dreptul de viata si de moarte? oamenii aia, nu numai ca au furat pentru el dar au facut si chete cand dadea sa crape! l-au ajutat sa nu moara ca acum el sa nu-i lase sa traiasca!ce hidosenie de om a stat ascuns in gabriel bugnar?isi mai aduce aminte cum inghetau angajatii prin parcare sa-i dea ce furasera pentru el?in doua zile baiatul asta a devenit mai dictator ca rodica culcer cand taia si spanzura in tvr! o rusine! sper sa ajunga sa nu-si ia leafa doua luni si jumatate! sau sa si-o ia dar s-o dea pe medicamente!.puterea corupe, puterea absoluta, corupe absolut!acum se vede ce complexat ranjea din umilul bugnar. nu se limpezesc apele, se tulbura pana devin mocirla!
  • cineva din rtv cineva din rtv
    Daca cineva de la REALITATEA TV spune ca e bine pentru post ca pleaca CRISTI MARIN ... e CEL MAI MARE PROST IN VIATA!!!!!
  • stres stres
    nu se limpezeste nimic, faptul ca si-a dat demisia cristi marin, care era unul din oamenii foarte buni, si prieten cu bugnar, spune multe. la celelalte doua nu e pierderea prea mare.
  • Petre Petre
    incep sa se limpezeasca apele... era timpul pentru aceasta f. necesara schimbare

Trimite un comentariu

sus