Skip to main content

TVR Cultural dispare din această sâmbătă

 

Publicitate

TVR Cultural îşi încetează emisia din 15 septembrie, de la ora 23.59. Măsura a fost dispusă astăzi, 13 septembrie 2012, prin Ordin al Preşedintelui-Director General al SRTv, Claudiu Săftoiu, se anunţă într-un comunicat al televiziunii publice.

Decizia este parte a Programului de redresare economică a SRTv, elaborat de noua conducere a televiziunii publice.

Misiunea TVR Cultural va fi preluată de viitorul canal TVR 2 Cultural, a cărui grilă va cuprinde, printre altele, publicistică culturală, documentare, spectacole de teatru, operă, concerte şi producţii muzicale prezentate pe genuri, filme de artă, programe educative dedicate copiilor şi tinerilor, producţii ale tinerilor creatori independenţi, divertisment de calitate adresat tuturor categoriilor de vârstă.

Până la lansarea noilor grile, o mare parte din programele difuzate de TVR Cultural va fi preluată de TVR 2.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dinica Dinica
    @Iulian Si eu sint de aceeasi pàrere.Din pàcate!
  • Dinica Dinica
    Nu fii asa critic.Gàsesc exageratà si generalistà pàrerea ta.Ca in orice,sint si exceptii.Unul nu poate avea o simpatie pentru un partid cà imediat este considerat o hahalerà.Nu zic cà nu ai dreptate,insà adevàrul e undeva la mijloc.
  • Iulian Iulian
    Sunt curios cati din vehementii de mai sus s-au uitat macar o data pe saptamana la TVR Cultural.
  • Valy Valy
    Cine are singurul venit salarial doar de la TVR, nu se ... "amuza"!

    Nu inteleg insa lipsa de reactie a SINDICATULUI din institutie. Chiar nu pot lua exemplul celor de la Oltchim?
    Sau, cine stie, celor din conducerea sindicatului li s-a promis ca nu vor fi disponibilizati daca stau "cuminti"!
  • aidan aidan
    oricum e vremea hahalerelor pozitionate si sustinute politic. la ora actuala in romania poti fii einstein, daca nu te impinge un partid esti NIMENI! uneori, ma intreb daca mai avem valori in functii de decizie? cred ca nu! avem valori, dar sunt impinse cu piciorul sub presul coplesitor al "facutilor politic". oare cei care au devalizat TVR vor plati vreodata? acum platesc prostii care n-au furat un sul de hartie igienica! vreo 900 si ceva! blestemul tvr este pamantul din buricul bucurestiului pe care sta!
  • portos portos
    dl Saftoiu e o gluma cde manager si el stie asta. inteleg ca a fosat numit la conducerea SIE la insistentele fostei soytii dar TVR e o palarie mult prea mare pt el. omul nu are o zi de experienta in televiziune dar s-a trezit PDG peste noapte. ma intreb cum o fi sa dai teste altora cand tu habar nu ai de meseria respectiva. iar peste toate se afdla reformatorul domn Cristian Zgabercea, un mediocru operator tv cu studii medii devenit peste noapte expert media. toata lumea din bransa asta se amuza de ce se intampla acum la TVR.
  • Cristian Sabadoiu Cristian Sabadoiu
    O rusine! Cea mai mare rusine a Televiziunii Romane din toate timpurile poarta nume SAFTOIU ELWIS CLAUDIU. Un uselist de gelatina!!!!

Trimite un comentariu

sus