Skip to main content

Workshop de comunicare gratuit pentru studenţi şi masteranzi

 

Publicitate

Reveal Marketing Research va desfăşura, în perioada 4-6 octombrie, cea de-a doua ediţie a  Brand Enthusiasts Community, un workshop dedicat studenţilor şi masteranzilor.

Cele trei zile de workshop vor aborda trei problematici: Industria de comunicare din România, Cercetarea de Piaţă şi Poziţionarea Brandului şi Career Coaching. La discuţii va fi prezent şi un Communication Officer al unei multinaţionale din România.

Sunt vizaţi studenţi şi masteranzi înscrişi la facultăţile de Marketing, Sociologie, Comunicare, Relatii Publice, Media şi Jurnalism, care vor fi selectaţi în urma unei aplicaţii trimise în mesaj privat pe pagina de Facebook Reveal Marketing Research în care vor menţiona succint câteva strategii prin care un brand îşi poate creşte vizibilitatea pe piaţă.

Mesajul de aplicaţie trebuie să conţină şi numele complet, facultatea şi specializarea, anul de studiu, adresa de email, numărul de telefon iar aplicanţii cu cele mai bune răspunsuri vor fi contactaţi pentru înscrierea pe lista de participare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus