Skip to main content

X Factor, debut de două ori mai bun decât la primul sezon. Jackie Chan, pe locul doi

 
XFactor_juriu_web
XFactor_juriu_web

Publicitate

Cu un nou juriu, X Factor, de pe Antena 1, a avut un debut de două ori mai bun decât la primul sezon. Aseară, la emisiunea cu Dan Bitman, Delia şi Cheloo în juriu s-au uitat aproape 1,7 milioane de români. Nici finala primului sezon nu a avut aşa o audienţă.

Filmul cu Jackie Chan (contraatacul tradiţional al Pro-ului pentru X Factor, cu care a câştigat în primul sezon) a fost pe locul doi.

Interesant este că un film cu Jackie Chan va fi folosit de Antena 1 pentru a contracara, marţi, premiera de la Vocea României, de pe Pro TV.

Înainte de cifrele de aseară, o scurtă comparaţie cu primul sezon.

COMPARAŢIE: La primul sezon, anul trecut, X Factor a fost iniţial programat sâmbătă. Pe 17 septembrie 2011, audienţa Antena 1 a fost de puţin peste 800.000 de telespectatori pe minut, dintre care 652.000 erau din mediul urban. Ulterior, show-ul s-a mutat duminică. Cea mai bună audinţă a primului sezon a fost finala: 1,02 milioane de telespectatori pe minut, în mediul urban.

Audienţele de aseară, 23 septembrie 2012, la debutul sezontului doi al X Factor:

La nivel NAŢIONAL: Antena 1 a fost urmărită, în medie, de 1,66 milioane de români în fiecare minut. Pro TV (care a difuzat Spionul din vecini, cu Jackie Chan) a avut o medie de 1,43 milioane.

X Factor s-a intersectat cu Schimb de mame (Prima TV), Ochii din umbră, cu Ernest (Kanal D), dar şi cu o altă premieră. Este vorba de În premieră (Antena 3, difuzată în intervalul 21.00-22.00). Emisiunea de reportaj a avut o medie de peste jumătate de milion de telespectatori pe minut, dintre care cei mai mulţi (430.000) au fost din oraşe.

La nivel URBAN: X Factor a scos o medie, în oraşe, de 1,14 milioane de telespectatori pe minut. Dublu faţă de debutul primului sezon, când în juriu erau Mihai Morar, Paula Seling şi Adi Sână. Pro TV a fost aseară pe locul doi, cu 727.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban.

Vârful de audienţă a fost atins la ora 22.13, când la X Factor se uitau 2,59 milioane de români, dintre care 1,76 milioane din mediul urban.

Audienţa posturilor TV, duminică, 23 septembrie, pe intervalul emisiunii X-Factor în mediul URBAN:

1. Antena 1 –  1.144.000 de telespectatori pe minut (10,9 rating)
2. Pro TV – 727.000 (6,9)
3. Kanal D – 482.000 (4,6)
4. Antena 3 – 471.000 (4,5)
5. Prima TV – 306.000 (2,9)

Audienţa posturilor TV, duminică, 23 septembrie, pe intervalul emisiunii X-Factor în mediul NAŢIONAL:

1. Antena 1 – 1.666.000  de telespectatori pe minut
2. Pro TV – 1.439.000
3. Kanal D – 1.354.000
4. Antena 3 – 618.000
5. Prima TV – 610.000

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • M Iron Cozma M Iron Cozma
    F fals, probabil ca ai o problema personala cu acest om, eu pot spune ca am fost acolo si tot ce spui tu este absolut neadevarat. Lazarov= un om deosebit, un profesionist dar care si-a luat prea multe atributii in cadrul show-ului, mai mult decat oricine ar fi putut sa duca tocmai in ideea de a ajuta, poate asta a fost singura lui problema. In rest echipa il iubeste si respecta. Si parca pe site-ul asta nu se tolerau acuzatii nefondate. Pup!
  • cristi cristi
    Sezonul acesta e unul cu muuuuult peste primul si asta in cea mai parte datorita juriului si cred ca merita urmarit. Cat despre montajul emisiunii inca mai au de lucru si inca astept ziua in care si A1 o sa emita HD. Aseara vazusem la emisiunea lui Gadea cum se laudau ca au facut audiente uriase cu Xfactor. Azi cand citesc aici audientele nu mi se par uriase, cam aceleasi cifre le facea si Vocea Romaniei sezonul trecut la ProTV. Dar, cine stie, pentru ei o fi o mare realizare.
  • dodonel dodonel
    cu maxima placere constat ca am avut dreptate. am zis de la inceput: cand o sa plece prostul de regizor sergio lazarov, atunci o sa aiba succes si x factorul. cine a fost la primul x(eu am fost acolo) si a avut o parere obiectiva(adica n-a fost in gasa de lingai. si au fost destul de muuulti), a observat ca baiatul ala incurca, nu ajuta, dar are mereu dreptate dupa o criza isterica de tipat. totul era acolo un scandal si o tigara rulata. de la el a plecat si debilul juriul de anul trecul. cand l-a intervievat pe bendeac pentru juriu, debilul nu stia cine e, iar bendeac a plecat. a spus ca nu sta de vorba cu niste oameni care nu stiu profesie. si a avut dreptate. lazarov= scandal/neprofesionalism/tigari rulate/echipa bramburita/mania persecutiei/complexul numelui/ audienta scazuta. adica mult zgomot pentru nimic si 9000 de euro lunar in cont. bineeee pentru romanii de anul acesta care au demonstrat inca o data ca nu e nevoie de regizori necunoscatori de limba romana ca sa faca un show bun.
  • kiko kiko
    cheloo face toti banii, delia e in plus, iar montajul emisiunii, cum a spus cineva aici, e varza...
  • adevarata parere a mea adevarata parere a mea
    Aceeasi poveste, ca'n reluarile protv: Cand Antenele stau mai slab pe national, se evidentiaza audientele pe urban, eventual pe ore si minute. Nu vezi picior de data re. audienta nationala. Comercialul nu este dat aproape niciodata, se stie cine-i "tatuc" acolo.
    Cand stau bine pe national (cazul de fata, cu audienta de 2 ori mai mare decat cea de la prima editie), pac cu highlightu pe national, de parca au uitat ca pana atunci nici nu stiau de aceasta masuratoare.
    Dar daca simpatia pentru antene o intelegem, avand in vedere trecutul, greselile de aritmetica nu prea vad de ce le-am tolera.
    Sa o citam pe duduia Iulia:
    "Pe 17 septembrie 2011, audiența Antena 1 a fost de puțin peste 800.000 de telespectatori pe minut, dintre care 652.000 erau din mediul urban.....(aseara n.m.)La nivel URBAN: X Factor a scos o medie, în orașe, de 1,14 milioane de telespectatori pe minut. Dublu față de debutul primului sezon, când în juriu ....."
    Duduia Iulia, matale esti - ca sa citez un alt comentator-"fun" bacu'profesional? oricum ai lua-o, 1,1 milioane nu este dublul lui 650mii, audienta din prima editie. Iti lipsesc aproape 200 mii, adica fo' 25% din cei 100% cu care zici matale ca-i mai mult.
    Parerea mea
  • brutar brutar
    Ce naiba s-a intamplat cu nasul Deliei in poza aia? Ma indoiesc ca asa arata in realitate. Photoshop prost intentionat sau nu?
  • parerea mea parerea mea
    Just me @
    argumentele tale sunt sclipitoare, imbatabile, m-ai lasat fara replica. acum intorace-te la a asculta noul album al lui salam.
  • Bogdan Bogdan
    Vorba lui Puya:
    " Copiii nostri nu mai vor sa fie Jackie Chan
    Se joaca Counter Strike si vor sa fie star."
  • JustMe JustMe
    parerea ta e o idiotenie
  • mihaita mihaita
    Mi-a placut primul episod, au imprumutat mai mult din got talent, nu au loc in Xfactor in mod normal babute sau alte cazuri similare insa tragand linie se anunta un sezon substantial mai bun ca primul.

    Felicitari.
  • florin florin
    Petrisor ai si cifrele de pe comercial 18 49?
  • aidan aidan
    delia e frumoasa coz, cum se spune in basme.si bitman mereu a fost haios, natural si...citit.
  • Zakiro Zakiro
    Juriul si-a spus cuvantul.
  • popa popa
    un nou sezon shit factor, la fel cum va fi si vocea romaniei. concurentii sunt varza, iar sansele ca vreunul sa ajunga vedeta sunt infime. juriul e mai bun ca prima data, dar degeaba, showul e slab, nu are sub nici o forma stralucirea romanii au talent....
  • parerea mea parerea mea
    A1 are o problema cu montajul. au taiat si scurtat emisiunea, au ignorat unii concurenti slabi, dar haiosi, le-au scurtat melodiile unor concurenti buni. au taiat prost, mai pe scurt !
    Juriul, bitman peste asteptari, acid, haios, cu argumente. cheloo slab, chinuit, parea ca si spontaneitatea sa e regizata :) ,se scremea prea mult sa fie dur. dezamagitor. delia frumusica, nitel cam expansiva, dar merge.

Trimite un comentariu

sus