Skip to main content

Zelist monitorizează şi LinkedIN

 
Zelist Monitor logo
Zelist Monitor logo

Incepand din 26 septembrie 2012, Zelist Monitor a adaugat celor peste 140 000 de surse online monitorizate o noua categorie de surse, si anume LinkedIn, cea mai mare retea profesionala din lume.

Publicitate

Peste 5.300 de mentionari au fost realizate in perioada 19-25 septembrie 2012 pe cele 1 141 de grupuri monitorizate. In decursul unei saptamani, s-au inregistrat aproximativ 900 de mentionari preluate pe zi, iar in weekend numarul aparitiilor monitorizate este de 500 pe zi. Dintre cele 1 141 de grupuri de LinkedIn monitorizate, 382 sunt grupuri care au avut cel putin un post in ultima luna, 615 sunt grupuri care au avut cel putin un post in ultimele 6 luni si 694 sunt surse care au inregistrat cel putin un post in anul curent.

Mentionarile pe LinkedIn au un impact ridicat, avand in vedere profilul utilizatorilor acestui canal de comunicare, in care 50% dintre membri sunt factori de decizie in cadrul companiei in care activeaza sau lideri intr-un anumit domeniu, 95% sunt absolventi ai unei facultati, 48% ocupa pozitii de middle management.

Monitorizarea aparitiilor pe LinkedIn faciliteaza analiza mentionarilor care se pot transforma in probleme de imagine si ajuta la gestionarea acestora inca din faza incipienta. Avand numele adevarat trecut in profil, poza si compania angajatoare, precum si functia detinuta, putem sa stabilim mult mai repede daca o situatie prezentata poate deveni o criza de imagine sau daca poate ramane la stadiul unei mentionari.

Clientii si colaboratorii Zelist Monitor pot testa acest modul in mod gratuit timp de trei luni, urmand ca dupa aceasta perioada sa fie perceput un tarif modic.

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus