Skip to main content

15 Octombrie. Cătălin Măruţă: „Nu am faultat şi nu am trişat niciodată!”

 

Publicitate

MĂRUŢĂ NU A „FAULTAT”. Prezentatorul emisiunii Happy Hour spune că a fost întotdeauna cinstit cu invitaţii şi crede că lumea se uită la televizor „din curiozitate” sau pentru că este şocată, scrie Evenimentul zilei.


Vedeta Pro TV recunoaşte că „în mediul acesta, extrem de competitiv, «jocul» are loc la limită, dar eu pot să spun că nu am faultat şi nu am trişat niciodată. Cred că e clară metafora. Sunt un tip fair-play şi în platou şi în afara lui”.

În ceea ce priveşte amenda de 30.000 de lei pe care Pro TV a primit-o de la CNA pentru ediţiile cu Ioana Tufaru, echipa Happy Hour nu este de acord, iar Alina Tolontan, producătorul emisiunii, explică: „Prostituţia este o faptă de natură penală deci nu ţine de intimitate, mai ales că în cazul Ioanei Tufar există dovezi evidente că a practicat. Povestea Ioanei Tufar prezentată în maniera Happy Hour nu a avut nimic din grotescul în care a alunecat acest personaj în ultimul timp la alte televiziuni”.
Cătălin Măruţă: „Nu am faultat şi nu am trişat niciodată!”


BIG BROTHER. Peter Imre lasă se se înţeleagă că pentru Nicoleta Luciu există viaţă şi după MediaPro şi susţine că familia ei e victima luptei pentru audienţă, scrie Evenimentul zilei. Directorul de la Adevărul Holding îl atacă pe Adrian Sârbu, despre care spune că este „un dictator” şi un „Big Brother mioritic”.

Invitat ieri la Realitatea TV, Imre a susţinut că în urma contractelor semnate cu trustul, vedetele sunt obligate săşi anunţe şefii ce se întâmplă în viaţa intimă. El a lăsat să se înţeleagă şi că Nicoleta Luciu ar putea să părăsească trustul, zicând că „a fost o viaţă şi înaintea trustului MediaPro, va fi şi după”.
Nicoleta Luciu, sfătuită de naş să-l părăsească pe „dictatotul” Sârbu 


VOYO, VARIANTA COMEDY. Voyo.ro a lansat săptămâna aceasta canalul online dedicat comediei, Voyo Comedy, potrivit Mediafax. În grila acestui nou canal se vor regăsi filme, seriale şi show-uri de comedie.
"Schimbul", cu Jennifer Aniston, "Intrigi parfumate", cu Eva Mendes şi Meg Ryan, şi "Idilă cu dădaca mea", cu Catherine Zeta-Jones, sunt doar câteva dintre titlurile din grila Voyo Comedy.
Voyo.ro lansează un nou canal online de filme - Voyo Comedy


TVR CONTINUĂ REFORMA. Claudiu Săftoiu, directorul general SRTv, spune, într-un comunicat, că reformarea TVR este un proces contra cronometru, revenirea la momentul zero al elaborării documentelor de redresare însemnând dinamitarea eforturilor de renegociere pentru eşalonarea datoriilor uriaşe pe care televiziunea le are, notează Mediafax.

Reacţia lui Claudiu Săftoiu vine în contextul în care, vineri, SPUS TV - Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV (sindicatul reprezentativ din SRTv, n.r.) i-a cerut directorului general al Televiziunii Române să ia de urgenţă măsurile necesare pentru modificarea grilelor de programe ale televiziunii publice, astfel încât angajaţii să îşi poată relua activitatea.
Săftoiu, către angajaţii TVR: Reformarea Televiziunii Române este un proces contra cronometru


CELE MAI VALOROASE BRANDURI. Coca-Cola se menţine pe poziţia de lider în topul celor mai valoroase branduri, urmată îndeaproape de Apple, care şi-a dublat valoare în ultimul an, potrivit raportului Interbrand. Acelaşi raport arată că unele branduri au suferit scăderi drastice anul trecut, scrie DailyBusiness.ro.

În timp ce branduri renumite precum Amazon.com, Samsung sau Oracle şi-au crescut valoarea cu peste 20 de procente faţă de datele raportului de anul trecut, altele s-au prăbuşit serios.

Un exemplu în acest sens este Goldman Sachs, care a pierdut peste 16% din valoare. O cădere şi mai drastică a suferit Blackberry (RIMM) care a pierdut aproape 40% din valoarea de brand.
Nokia, MTv, Yahoo! si Honda, in cadere libera. Topul brandurilor lovite de criza


WIKILEAKS RĂMÂNE FĂRĂ ANONYMOUS. Gruparea de activişti pe internet Anonymous şi-a retras sprijinul faţă de WikiLeaks, organizaţie fără scop lucrativ fondată de Julian Assange pe care o susţinuse necondiţionat în ultimii doi ani, conform DailyBusiness.ro.

Calificând proiectul WikiLeaks drept “Spectacolul unui singur om, Julian Assange” şi numind despărţirea “sfârşitul unei ere”, Anonymous a postat pe Twitter: „A fost o idee genială, distrusă de orgolii”.
Anonymous isi retrage sprijinul fata de WikiLeaks


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    Este adevarat Madam Alina Tolontan, prostitutia este o infractiune de natura penala, dar nu emisiunea pe care o pastoresti, (Happy Hour,) are calitatea de a se erija in Procuror-Anchetator. Exista organe abilitate care se pot sesiza. Nu Maruta reprezinta PROCURATURA - CNA v-a amendat fiindca ati intrat in casa Ioanei cu camera ascunsa si ati prezentat o caseta video, fara consimtamintul ei - eu in locul Ioanei va dadeam in judecata pentru incalcarea spatiului privat fara consimtamint - asa ca Madam Tolontan, mai taci cu reprosurile
  • alexM alexM
    @paul S. Corect Paul! Cam prea multa vehementa dar iti inteleg reactia.
  • paul S paul S
    Ce inseamna "quant meme" ????
    Si in ce limba ???

    Maimuta, cu cat se urca mai sus in copac, cu atat se vede mai bine ce fund rosu are!

    Incepe sa se vorbeasca in Romania o limba necunoscuta, de obicei de catre prosti (ignoranti, inculti, needucati, etc).
    De exemplu, aud la ziaristii sportivi (cea mai jalnica tagma a unei prese ea insasi devenita jalnica in ultimii zece ani) expresia: Natzional (am folosit TZ pentru transcriere fonetica) Arena.
    Expresia asta nu exista in limba romana !!!
    Ma gandesc ca.... poate vine din germana.
    Ca bunicul lui Frau Merkel mai iventase el o expresie de genul asta. Nationalsozialismus, zicea el, predecesorul.

    Cum de, chiar daca ii avem contemporani pe cei mai "ziaristi sportivi destepti", (CT, locul 1 si DC, locul 2) se perpetueaza tampenia asta cu "Natzional Arena"?
    Mircea Sandu, atacant de careu cu facultate, membrii CNA toti numai intelectuali. Tolontan, deontolog polivalent, nu e un bun national al Americii sau al Frantei, ci este o comoara a Romaniei. La Academia Romana, la fel, numai intelectuali. Ca sa nu mai vorbim ca a mai aparut inca o Academie, Intact Academy.
    Si totusi... "Natzional Arena" ???
    Quand meme, ou comme meme...
  • kiko kiko
    maruta, esti extrem, dar extrem de nesuferit. nu pot sa te suport si de aceea emisiunea ta nu exista pentru mine. e drept, la ora aia numai chef de televizor nu am, dar quant meme...

Trimite un comentariu

sus