Skip to main content

23 octombrie: The Globe and Mail introduce taxă pe conţinutul său online

 

ÎNCĂ UN ZIAR CU PLATĂ PE CONŢINUTUL ONLINE. Unul dintre cele mai importante cotidiene canadiene, The Globe and Mail, a introdus plata pentru accesul la conţinutul său online, abonamentul lunar ajungând la aproape 20 de dolari, scrie Mediafax.

Publicitate

Varianta tipărită a ediţiei de ieri a cotidianului a apărut pe piaţă ambalată în patru pagini pline de publicitate la site-ul The Globe and Mail, numit Globe Unlimited şi accesibil de pe computere, tablete şi telefoane mobile.
Totuşi, accesul la site-ul cotidianului a rămas gratuit pentru abonaţii versiunii tipărite, iar ceilalţi vizitatori pot consulta lunar până la zece articole fără să plătească.


The Globe and Mail urmează astfel exemplul unor cotidiene celebre precum The New York Times, The Financial Times şi The Wall Street Journal.
Cotidianul canadian The Globe and Mail percepe taxă pentru accesul la conţinutul său online


SUTE DE FILME LA KINOFEST. Cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Digital Kinofest, care va avea loc în perioada 26 - 28 octombrie în Bucureşti, aduce publicului peste 300 de scurtmetraje de pe şase continente, dintre care 200 sunt proiectate în premieră în România, notează Mediafax.

Un singur film românesc va fi prezent în competiţie, la secţiunea Ficţiune - "The Box", de Mircea Ghibortz Ghinescu -, dar alte două programe speciale vor fi dedicate creatorilor români, prezentând 21 de scurtmetraje.
Peste 300 de filme, dintre care 200 de premiere, la a şasea ediţie Kinofest

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    sunt chiar atat de buni incat isi permit riscul de a-si pierde cititorii? sunt sute de ziare si publicatii. occidentalii sunt chitrosi, se zgarcesc la un cent! cine va plati? ei se aduna si fac plangeri cand li se mareste taxa de gunoi cu 50 de centi, nu-i vad platind nici 2 dolari pentru un abonament lunar, daramite 20!
  • Dan Dan
    ce prostie mai e asta sa platesti pentru toate minciunile...parca am fi in evul mediu
  • Dan Dan
    urmeaza falimentul

Trimite un comentariu

sus