Skip to main content

Abonaţii televiziunilor de ştiri: Mugur Ciuvică, Marius Pieleanu şi Bogdan Chirieac

 

Publicitate

CELE MAI DESE APARIŢII TELEVIZATE.  În topul personalităţilor feminine cu cele mai multe prezenţe la TV conduce Lavinia Şandru, vicepreşedintele UNPR, cu 15 apariţii, urmată de Andreea Paul Vass, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL, Monica Tatoiu şi reprezentanta PNL-ului Alina Ghorghiu, fiecare cu câte 12 apariţii, conform celui mai recent raport mediaTrust.

Personalităţile masculine au mult mai multe prezenţe la TV decât femeile. Mugur Ciuvică, preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, a apărut cel mai des la TV în luna septembrie: de 38 de ori. El este urmat de sociologul Marius Pieleanu, cu 29 de apariţii şi omul de afaceri Bogdan Chirieac, care a înregistrat 29 de prezenţe în studio..

Invitaţii repartizaţi pe fiecare post de televiziune monitorizat în luna septembrie 2012:

  • Printre invitaţii cu cele mai multe prezenţe la Antena 3 se numără Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac şi economistul Ilie Şerbănescu.
  • Printre invitaţii de top ai B1 TV se numără jurnalistul Sabin Orcan care a înregistrat 11 apariţii, urmat de jurnaliştii Mălin Bot şi Mircea Marian, fiecare cu câte 8 apariţii.
  • La Digi 24, deputatul Vasile Gherasim, Mirel Palada şi preşedintele Asociaţiei EDU CER, Ştefan Vlaston, se numără printre invitaţii cu cele mai multe prezenţe în studio.
  • Gheorghe Piperea, una dintre intre personalităţile domeniului  juridic românesc, Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu şi sociologul Iosif Boda conduc topul cu cel mai multe prezenţe în studiourile Money Channel.
  • La Realitatea TV, jurnaliştii Florian Bichir, Sorin Roşca Stănescu şi Alecu Racoviceanu au avut cele mai multe prezenţe în studio.
  • România TV îi are ca invitaţi de bază în luna septembrie pe sociologul Marius Pieleanu, Florin Iaru şi pe Monica Tatoiu, aceştia regăsindu-se în top trei invitaţi cu cele mai multe prezenţe la RTV.

Ziua care a înregistrat cei mai mulţi invitaţi în platourile televiziunilor este 16 septembrie 2012, dată la care PDL, Forţa Civică şi PNŢCD au semnat protocolul Alianţei România Dreaptă. Astfel, B1 TV a avut 22 de invitaţi în studiouri la data de 16 septembrie 2012, urmată de Antena 3 care a avut 17 invitaţi.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Money Channel, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna septembrie 2012.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi C Cristi C
    Imi este usor sa trag linie intre soarecii pedelisti pe care critica lui Ciuvica ii face sa chitaie nervosi, si zona din media reprezentata de Pro si B1. Nu stiu daca am dreptate dar mancati din banii mei pe care i-au furat PDListii.
    Bravo Ciuvica, zi-le cu naduf. Si multumesc ca imi protejezi interesele de cetatean platitor de taxe multe la stat (peste 4 mii de lei in taxe lunar).
  • ana ana
    ce pitipoanca?lui Ciuvica nu-i face fata nici Oana Zavoranu.Oriunde se duce iese scandal.N-ai vazut natie mai nesuferita.Ori te uiti la Capatos ori la emisiunea in care apare el totuna.omul asta mai face si altceva?
  • razvan razvan
    mi-a placut formularea, omul de afaceri bogdan chirieac. ma bucur ca nu-l mai treceti in randul jurnalistilor, era si timpul. pe de alta parte, el este om de afaceri cums sunt eu madona, a dat niste tunuri si a incasat o caruta de bani...halal om de afaceri..
  • Nelutu Nelutu
    Cu ce difera de Oana Zavoranu, Moculeasca sau Ioana Tufar? Cam cu nimic. Sunt tot ca niste bibilici galagioase si astia trei ...
  • mda.. mda..
    caca ciuvica si pisu chirieac
  • unsoarece de teve unsoarece de teve
    PITIPOANCA CIUVICA bate tot ... apare si la Antene si la Romania TV si pe unde mai apuca!!!!!! Tare PITIPOANCA asta!
  • unsoarece de teve unsoarece de teve
    A inceput sa se contureze din ce in ce mai mult un profil psihologic al unei noi categori de PITIPOANCE DE TV DE STIRI !
    Pe cind vor aparea si la CAPATOS sa se certe pe silicoane sau implanturi cu botulina in BUZE?

Trimite un comentariu

sus