Skip to main content

Money.ro preia Giga TV. Programele Money.ro TV vor fi preluate pe frecvenţa Giga

 

Publicitate

Programele Money.ro TV vor fi preluate pe frecvenţele de cablu ale actualului post Giga TV, în urma unei asocieri dintre cele două canale de televiziune. Într-o primă fază, pe frecvenţele Giga TV vor fi preluate toate programele Money.ro TV. În a doua fază, din 10 ianuarie, vor exista două posturi TV, unul va fi Money.ro TV, iar celalalt va fi un canal nou.

Contactat de paginademedia.ro, Mihai Tatulici, manager de proiect, a confirmat informaţia, precizând că Money.ro TV va prelua studiourile Giga TV, precum şi aproximativ cinci oameni din zona de tehnic a postului de televiziune.

Noua televiziune, ce va înlocui Giga TV va fi dezvoltată tot de echipa Money.ro TV, condusă de Mihai Tatulici.

Din informaţiile paginademedia.ro, actualii angajaţi ai Giga TV vor fi disponibilizaţi.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea firmei Media Advertising & Sales (deţinută de Sorin Freciu în proporţie de 95%) de a modifica licenţa generalistă  pe care o deţinea deja într-una cu profil de news şi economic sub numele Money.ro TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • irinel irinel
    Money.ro,intra in faliment.
  • HAI ROMANIA HAI ROMANIA
    CRED CA VOR FI 20:))
  • mosh teaca mosh teaca
    e bine ca si-au crescut audienta pt ca /stiu din interior/ luni au zece demisii depuse de la tehnic plus Florea. va fi amuzant :)))
  • Robert Robert
    Cred ca asta a fost o manevra care sa creasca audienta Giga TV (chiar, ce nume are!).
  • mosh teaca mosh teaca
    pinalti s-a incurcat.are nevoie de bani? poate. dar nu a dat giga.money o sa faca acele programe minunate pe frecventa proprie.cind va avea una.ii urez succes.mi se parea de tot jegul sa le ia astora frecventa pt inca un experiment ratat model Tatulici.sorry.nimic personal,jur.
  • CoCo Jambo CoCo Jambo
    @mos teaca,mie unul mi-ar placea sa vad ceva care sa fie diferit si care sa ma atraga sa ma uit.,sa ma asez la tv.Din ce am auzit,pare atractiv(nu ca m-ar da pe spate dar plecam de la premiza ca se vrea altceva si poate astia o nimeresc)Eu nu lucrez la ei,deci nu ma poti invinui de parteneriate.:-)Vor fi emisiuni diverse si din ce am citit ,anchete pe diverse teme(banul public,pe unde se scurge)Pentru Sotronel,am sa-i spun ca totul merge inainte,pinalty chiar daca ramane un moldovean si zice ca le stie pe toate,arata ca s-a incurcat.Are nevoie de bani.
  • Sotronel Sotronel
    S-a varsat:))) sa razgandit pinalti :))))
  • mosh teaca mosh teaca
    minunat.atunci sa ma asez la tv sa vad money.ro? sau pot sa ma marginesc la un hohot sanatos???
  • CoCo Jambo CoCo Jambo
    @mosh teaca. Tatulici are el multe bube-n cap si unele chiar purulente dar cu siguranta nu e prost.Nu s-a varsat nimic,este doar o pauza prelungita pana peste niste asteptari,o pauza care din punctul tuturor de vedere ar trebui sa sfarseasca undeva inainte de sfarsitul lunii.Si mie mi se pare normal,doar banul trebuie sa circule si nu are nimeni interesul contra-naturii.Deci,daca este o problema,nu trebuie cautata,ca apare singura la un moment dat.Tatulici ar fi trebuit sa cunoasca toate astea.Spagile si comisioanele au si ele rolul lor in media dar doar atunci cand media functioneaza.
  • mosh teaca mosh teaca
    pentru ca daca s-a varsat money.ro iese pe cabluri in primavara...eventual.
  • mosh teaca mosh teaca
    s-a cam varsat sau mi se pare mie ? :))))
  • seba seba
    Chioru' asta e plin de televiziuni iar voi, cetatenii cei oprimati ai acestei minunate tarisoare, n-aveti unde sa va etalati prostia!
  • Gica Gica
    Prezenta Giga pe retelele de cablu este pe bani grei, cca 30.000 euro pe luna. Dar pt o televiziune noua, asa cum money.ro, e greu sa intre pe cablu chiar si contra cost... mai ales pe analog...
  • claudio caniggia claudio caniggia
    Cam asa ceva! Ar mai fi niste grupuri de montaj si niste calculatoare pe care le-ar mai putea folosi.
  • Adi Adi
    Claudiu, daca Nasul semna contractul cu Giga de retransmisie, RCS nu avea ce face. Trebuia să transmită chiar și Nasul TV, în ciuda conflictelor cu Teszari... Contractul cu Giga este semnat pe 3 ani, din cate stiu eu. Singurele bunuri care au mai ramas bune de vanzare este frecventa si contractele cu toate retelele de cablu. În rest, este un post muribund, fără emisiuni, fără producție, fără oameni și fără salarii.

Trimite un comentariu

sus