Skip to main content

CONCURS TLC: Cine a câştigat al doilea curs de gătit De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

 

Publicitate

CÂŞTIGĂTOR. Concursul s-a încheiat. Câştigătorul celui de-al doilea curs de gătit este cel  care a scris următorul comentariu:

Daniel: "Pentru ca e imperios necesar sa atraga si sa mentina atentia celei pe care o iubeste alintandu-i cum poate mai bine papilele. Totodata, barbatii sunt mai inconstienti dar mai creativi, mai superficiali dar mai atenti, mai repeziti dar mai “pe faza”, mai orgoliosi dar mai competitivi.. Ar mai fi de completat ca nu sunt neaparat mai buni cat mai spectaculosi si pentru faptul ca ei gatesc rar si nu neaparat mancarea aceea cotidiana..."

ÎNCĂ UN PREMIU! Canalul TLC vă invită din nou la concurs. Premiul? Încă un curs de gătit la Societe Gourmet Cooking Classes. Condiţia? Un răspuns la o întrebare simplă! Întrebarea acestei săptămâni, dar şi alte detalii despre emisiunile culinare de pe TLC, găzduite de maestrul bucătar şi cofetar Buddy Valastro, în continuare.

ÎNTREBAREA CONCURSULUI: De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

Puneţi răspunsul sub forma unui comentariu la acest articol.

Câştigătorul va fi desemnat lunea viitoare.

Emisiunile lui Buddy Valastro la TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare cofetar

Regele Bucătarilor. Sezonul 2. De luni până vineri, de la ora 20.00

În septembrie, Buddy Valastro a revenit la TLC cu noi reţete preferate ale familiei sale, din gastronomia italiană a Lumii Vechi, într-un nou sezon al programului Regele bucătarilor.

Buddy găteşte de toate, de la paste şi carne până la garnituri şi deserturi, preparând o mulţime de reţete simple, dar delicioase, de care se va bucura întreaga familie. Pentru mai multă savoare, în bucătăria lui Buddy sosesc tot felul de invitaţi, inclusiv membri ai familiei Valastro, care aduc sfaturi utile şi ponturi excelente pentru prepararea acestor ospeţe apetisante.

Regele Cofetarilor. Sezonul 4. De luni până vineri, de la ora 14.00

Fiind şeful de la ‘Carlo's City Hall Bake Shop', cofetăria lui din Hoboken, New Jersey, el supraveghează o întreagă echipă, din care fac parte mama lui, patru surori mai mari şi trei cumnaţi. În această serie, Buddy pregăteşte un tort pentru “The Greatest Show On Earth”, dotat inclusiv cu un “cerc de foc”, prepară un tort aniversar special pentru Rachael Ray, un chef celebru şi duce toată echipa de la cofetărie pe ţărmul mării, pentru o aventură la pescuit, ca sursă de inspiraţie pentru un tort în formă de rechin ucigaş pe care trebuie să îl facă pentru aniversarea de 35 de ani a companiei unui prieten care închiriază bărci.

Următorul Mare Cofetar. Sezonul 2. În fiecare miercuri, de la ora 22.00

Buddy Valastro, "Regele cofetarilor", vrea să îl ajute pe cel mai promiţător cofetar şi decorator de torturi să îşi lanseze cariera. Într-o nouă serie din "Următorul mare cofetar", Buddy testează alţi zece cofetari talentaţi, forţându-le limitele şi punându-i să treacă printr-o serie de probe din ce în ce mai dificile. Cei mai mari cofetari ai Americii sunt supuşi unor presiuni teribile, căci trebuie să creeze un tort spectaculos, care să merite un premiu generos în bani, dar şi şansa de a lucra alături de unul dintre cei mai de succes şi mai celebri artişti cofetari din lume.

Câştigaţi un curs de gătit! Răspundeţi sub forma unui comentariu la acest articol la întrebarea: De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vari Sanda Vari Sanda
    Este adevarat ca barbatii sint mai buni bucatari-cred ca din cauza ca nu au atitea responsabilitati acasa ,se pot concentra la gatit.De obicei o fac din placere,nu din obligatie.Un bucatar mi-a spus cindva ca s-a apucat de gatit de foame...
  • Andreea Andreea
    Simplu. Femeile se incarca cu mai multe griji si probleme cotidiene, pe cand barbatii se pot concentra asupra unui singur lucru, si anume gatitul. De aceea ei pot face arta din gatit, si au timp sa-si puna toata imaginatia la incercare, in timp ce o femeie se gandeste la 10 lucruri permanent: la serviciu, la copii, la bani, la orice problema ce produce stres.
  • ada ada
    Barbatii pun mai mult suflet, au mai multa incredere in ei. Nu isi pun problema ca nu o sa le iasa mancarea pt ca sunt siguri ca o sa fie delicioasa. In orice domeniu in care ar trebui sa fie femeile pe primul loc exceleaza barbatii de fiecare data(in bucataire, in moda, in coafura)
  • Dumitru Lucian Dumitru Lucian
    Acasa femeile gatesc mai bine in schimb in restaurant barbatii gatesc mai bine , iar femeile au recunoscut asta in multitudinea de sondaje facute :)
  • Onofras Paula Onofras Paula
    Pentru ca barbatii pun foarte multa pasiune in tot ce fac ,si in bucatarie intotdeauna au un simt mai dezvoltat
  • Arpad Arpad
    Gatim mai bine deoarece nu ne este frica sa experimentam cu gusturi noi, sa facem un pic altfel decat in reteta, deoarece consideram ca e mai bine, iar alt motiv este ca barbatii au mai multi senzori gustative decat femeile.
  • Giulia Giulia
    Dupa parerea mea, si barbatii gatesc bine dar si femeile, poate nu gatesc la fel de bine, dar cu siguranta in bucatarie se descurca foarte bine si unii si altii. Mie de exemplu mi se pare ca barbatii gatesc cu mai multa pasiune si poate cu mai multa placere decat o facem noi.
  • Anca B. Anca B.
    Barbatii sunt mai apreciati ca chef-i decat femeile. Nu e o chestiune de aptitudini ci vine din istorie, cand cei mai buni bucatari gateau pentru sefi de state si nu prea erau printre ei femei. Femeile erau spalatorese ,cameriste,slujnice. Pe cand bucatarul mai stia sa taie un porc, o oaie, etc.
  • Ariadna Ariadna
    Pentru ca barbatii gatesc din placere, ocazional, si atunci pun toata daruirea, pe cand pentru femei gatitul este ceva ce trebuie facut. Totodata, barbatii se lasa purtati de spiritul creator, nu stau sa respecte gramaje sau masuratori exacte, astfel ca ajung sa puna o nota personala in tot ce gatesc.
  • Razvan Costache Razvan Costache
    Ptr ca anatomic barbatii au mai multe papile gustative, deci un gust mai rafinat, pot sesiza mai multe gusturi si mai sofisticate, deci mancarea iese mai buna!
  • Irina Octavia Irina Octavia
    Pentru ca barbatii nu strang (aproape) niciodata in bucatarie dupa ce gatesc si atunci li se pare totul foarte simplu, ca o distractie; iar atunci cand esti relaxat, totul e mai simplu si mai frumos.
  • Dragos Dragos
    Tind sa cred ca e nativ.
  • Cătălin Mitrea Cătălin Mitrea
    Bărbații gătesc pentru că vor (și le iese), femeile gătesc pentru că trebuie (și nu le iese întotdeauna). :)
  • mihai mihai
    eu cred ca asta e una din menirile noastre cu care am fost inzestrati.
  • aidan aidan
    femeile gatesc pentru ca toata familia asteapta asta de la ele,in timp ce barbatii cand gatesc, o fac din placere! e si normal sa le iasa mai bine. sunt si femei care ating performante dar e mai rasunator cand e vorba de barbati. cinstit vorbind, cam in toate, cand e de performat, performeaza barbatii:pictura, literatura, stiinte, sport. o fi si din cauza ca au mai mult timp? femeile cresc si copiii si sotii. au de lucru, nu gluma! cand le apuca strechea afirmarii isi aud vorbe. "uite si la asta, copii n-ar face, vrea cariera". dracu ne-a pus sa vrem egalitate cu barbatii? asa ne trebuie!

Trimite un comentariu

sus