Skip to main content

Cristi Burci şi Dinu Patriciu au semnat aseară tranzacţia pentru Adevărul. Urmează Consiliul Concurenţei

 

Publicitate

Tranzacţia pentru vânzarea Adevărul Holding a fost parafată aseară. Dinu Patriciu şi Cristi Burci au semnat ieri acordul, în jurul orelor 19.30-20.00.

Adevărul Holding a fost preluat prin firma Premium News (compania care urmează să lanseze un proiect online, coordonat de Răzvan Ionescu, fost director editorial Adevărul). Premium News estre deţinută, în mod egal, de către Nora Marcovici (CEO al grupului Graffiti BBDO) şi Diana Toboşaru (COO la acelaşi grup, unde şi Burci este acţionar).

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Burci a confirmat informaţia:

"Urmează înregistrarea la Registrul Comerţului şi apoi avizul de la Consiliul Concurenţei. Este o perioadă în care vom evalua firma, pentru a vedea direcţia către care ne îndreptăm", a declarat Burci pentru Paginademedia.ro.

Vor fi schimbări în management:

"Până la avizul de la Consiliul Concurenţei, nu putem contribui în nicio structură de management, pentru că nu avem calitatea oficială. Nu vom face nicio acţiune care să prejudicieze avizul Consiliul Concurenţei," a adăugat Burci.

Finalizarea tranzacţiei Patriciu – Burci vine după trei săptămâni de discuţii intense. Acordul de principiu între cei doi oameni de afaceri a fost semnat pe 5 septembrie, la ora trei fără zece, dimineaţa.

Citiţi primul interviu acordat de Cristi Burci după semnarea acordului de principiu, pe Paginademedia.roAICI. Povestea negocieirlor, încheiate cu acordul din noapte, pe Paginademedia.roAICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ziaristul Ziaristul
    @Adi
    Ai dreptate, frate. Surse demne de incredere afirma ca viitorul ziarului Adevarul va fi pe online cel tarziu de la 1 martie 2013. Pana atunci, se va taia masiv la lefuri, iar multi oameni vor fi concediati pur si simplu. Click! va ramane pe print, de-aia nici nu se dau afara decat circa 9 oameni de acolo.
    @Kristina
    Salarii? Stai calma, zi mersi ca ai ce sa mai astepti, cum ar zice dl. Burci. Normal ca se va continua cu intarzierile...Nesimtzirea e mare si la Burci, si la Razvan Ionescu!
  • Kristina Kristina
    Pentru ziaristii angajati cel mai important punct din stire ar fi fost sa se spuna daca se dau azi salariile restante promise ori nu. Au zis ca daca se semneaza tranzactia se dau pe data de 5, adica azi. Pana la ora asta... nimic. Dar se pare ca si noul angajator evita subiectul. Mda...
  • Adi Adi
    În 5-6 luni Adevarul trece pe on line. Uite asa mai moare un ziar.

Trimite un comentariu

sus