Skip to main content

Dan Negru, autodenunţ: Sunt revoltat pe decizia Corinei Drăgotescu. Sunt revoltat pe mine că am pus bazele acestei lumi

 

Publicitate

Realizatorul Dan Negru este revoltat de decizia Corinei Drăgotescu de a emigra în Statele Unite şi de „lipsa de reacţie de presei”. „Emigrarea unui jurnalist de elită, a unei vedete a breslei, ar fi trebuit să arunce în aer societatea civilă, cu ajutorul presei”, a scris Dan Negru pe blogul personal.

Totodată, el recunoaşte că este revoltat pentru că a „pus bazele acestei lumi”.

„În egalp măsură, RECUNOSC, sunt revoltat pe mine pentru că am pus bazele acestei lumi! Cu multă vreme în urmă, pe culoarele Antenei, George Pruteanu mi-a atras atenţia că e periculos ce fac, că emisiunile mele în care apăreau – pentru prima dată pe atunci - asistentele tv, personajele bizare şi lumea mondenă,  s-ar putea să creeze imitatori… “Vor fi mulţi care văzand succesul acestor produse, le vor imita”…  Pruteanu avea dreptate…Azi, sunt mâhnit!

Post-ul integral, de pe blogul lui Dan Negru, în continuare:

Sunt revoltat pe decizia Corinei Dragotescu de a pleca definitiv in America, de fapt, sunt revoltat pe impotenta presei, pe lipsa ei de reactie. Emigrarea unui jurnalist de elita, a unei vedete a breslei, ar fi trebuit sa arunce in aer societatea civila, cu ajutorul presei. As pune pariu ca daca orice personaj monden-ieftin ar emigra in State, presa ar exploda si toate televiziunile i-ar cauta exclusivitatea…

In egala masura, RECUNOSC, sunt revoltat pe mine pentru ca am pus bazele acestei lumi! Cu multa vreme in urma, pe culoarele Antenei, George Pruteanu mi-a atras atentia ca e periculos ce fac , ca emisiunile mele in care apareau – pentru prima data pe atunci- asistentele tv, personajele bizare si lumea mondena,  s-ar putea sa creeze imitatori… “Vor fi multi care vazand succesul acestor produse, le vor imita”…  Pruteanu avea dreptate…Azi, sunt mahnit!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danu danu
    (...) "Azi, sunt mahnit." (ok, am inteles, iar continuarea ar trebui sa fie in mod firesc...) "Astfel, am hotarat sa parasesc definitiv televiziunea de kitsch si prost gust la care, iata, am contribuit din plin. Imi pare rau si va cer tuturor iertare. Sper ca retragerea mea sa fie macar o incercare de spalare a pacatelor." (dar, ce sa vezi, nu asta e continuarea, nu?)

    Asa ca, draga Dane, "mahnirea" ta... fa-ti-o frumusel sul si baga-ti-o in ***, apasat si indesat, ca sa ai putere, si pe viitor, sa produci nenorocirele pe care raposatul George Pruteanu ti le reprosa pe buna dreptate.
  • RTV insider RTV insider
    Dane, pai du-te omule si tu in America. Dar ai grija ca prosteala de pe urma careia iei aici 15.000 euro pe luna si-ti zici om de televiziune nu prea merge, tata, in Tara Fagaduintei. Acolo trebuie sa mai si muncesti, omule. Doar cu racnetele tale cam faci foamea!
  • gelu forever gelu forever
    dragi comentatori, tovarasi, sa dam dovada de putin respect. pai daca pleaca doamna corina, mie cine imi mai spune cu cine sa tin, sa votez?
  • Ibrail Ibrail
    Pierderea unei jurnaliste-mercenara ,este "paguba-'n ciuperci" !
  • me me
    'aide ba ma leshi!?
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Mda, e la la fel de mâhnit şi revoltat pe sine ca motanul după ce a mâncat canarul. A remarcat cineva bine de tot tupeul nesimţitului: la parastasul ăsta, al presei, negustorii de săpun duru (adică tu, băi Dane) nu sunt bineveniţi.
  • ? ?
    cea re sula cu ... despre cine e vorba. Corina dragotescu jurnalism de elita.......... pagina de media a devenit fara sa vrea un foarte bun site de distractie.
  • justp justp
    Da de ce sa se revolte dom Dan ? ... lumea ,,presei,, cei atat de special ca cineva pleaca in state ?cu ce a rasturnat tara asta doamna intratat ca s-a inceapa o noua ,,revolutie,, ?mama mea cata probleme ....
  • generalul Joffre generalul Joffre
    Negrule, negrule, aceasta stire era despre Dragotescu. Nu despre tine. Tu doar ai un ego de om bolnav. Dar stai linistit - nu tu ai pus bazele acestei boli.
  • GAVRILACHE GAVRILACHE
    E, hai, domnu' Negru, nu te mai fandosi! Daca nu scapi si-o lacrima....
    Parca dumitale ti-ar pasa si de altceva decat de bani! Daca iese banu' (si cred ca a iesit cu varf si indesat!) e suficient! Adica, vrei sa ne sugerezi ca ai si un pic de constiinta? Sa fim seriosi!
  • jenibil jenibil
    eu nu prea inteleg ce legatura are dragotescu cu jurnalismul de elita... si cum adica trebuia sa arunce in aer societatea civila plecarea corinei? trebuie sa plingem toti pe strazi, sa ne dam cu capul de pereti, sa o imploram sa nu ne lase, sau cum? ce atata tevatura pentru ca pleaca un nimeni dintr o tara de cacao in alta tara unde crede ca umbla cainii cu covrigi in coada????
  • seba seba
    Du-te si te culca ba! Ai pus tu bazele!? Tu ai inventat si prostia ba...esti cel mai bun. Vezi ca s-ar putea sa inceapa si razboiul cu iranul din cauza ta!

Trimite un comentariu

sus