Skip to main content

Discovery caută afaceri de familie

 

Publicitate

Discovery Channel împreună cu Vodafone au pornit în căutarea celor mai interesante afaceri de familie. Poveştile pot fi înscrise pe pagina de Facebook a Discovery România.

Povestea câştigătoare va fi aleasă prin votul publicului exprimat pe Facebook, în aplicaţia Business de familie, în perioada 18 – 23 octombrie. Marele câştigător va fi recompensat printr-o soluţie completă de business – un abonament Vodafone Office Complet gratuit, timp de un an de zile – precum şi un film documentar de 2 minute, ce va rula pe Discovery Channel în România.

În plus, fiecare client Vodafone care îşi va înscrie povestea afacerii de familie în aplicaţie va beneficia de reducere la abonamentul Vodafone Business pe o perioadă de 3 luni, în limita a 100 euro.

Campania se numeşte Business de familie şi este un proiect comun al celor două companii, ce are la bază programele Discovery despre afaceri de familie precum Motociclete americane, În Alaska, la înălţime sau Viaţa pe sârmă.

Ada Roseti, Director de Programe pentru Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA; “Discovery este deja cunoscut pentru emisiunile despre meserii interesante, practicate în familie. Am observat de-a lungul timpului că astfel de programe i-au inspirat şi pe alţi oameni să-şi facă o afacere de familie sau pe tineri să urmeze tradiţia părinţilor lor, aşa că am decis să căutăm astfel de poveşti şi în România, împreună cu un partener care poate susţine un astfel de business în mod concret – Vodafone.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus