Skip to main content

EXCLUSIV. Peter Imre, şedinţă la Adevărul: Nu există formule miraculoase de salvare a companiei

 

Publicitate

Şedinţă astăzi la Adevărul. Petre Imre, directorul general al Adevărul Holding,  a anunţat astăzi că tranzacţia cu Burci este aproape finalizată şi că firma este într-o perioadă foarte dificilă.

Paginademedia.ro vă prezintă ce s-a discutat la şedinţa de astăzi cu angajaţii. Nu există formule miraculoase de salvare a companiei, a spus Peter Imre în contextul restructurărilor din ultima perioadă şi a celor care vor urma.

El a început prin a le spune că nu are nimic de reproşat editorial, iar contractul cu Cristian Burci va fi semnat zilele acestea.

Totodată, a vorbit şi de problemele de finanţare din trecut şi a spus despre Cristian Burci că „are experineţă în media şi în publicitate” şi că sunt multe lucruri care îl califică să preia compania.

Despre concedierile din ultima perioadă, Imre a precizat că „nu există formule miraculoase de salvare a companiei.”

„Îmi pare rău că nu am avut puterea să fac aceste reduceri acum un an şi jumătate”, a spus el angajaţilor, cu precizarea că stă „cu conştiinţa curată” în faţa celor prezenţi.

El a mai declarat că are responsabilitatea să stea până la finalizarea perioadei de tranzacţie. „Dacă noul proprietar va dori ca noi, cei care am condus compania, să mai rămânem este altă discuţie.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Coculica Coculica
    Ne-a rugat sa ne apropiem si apoi ne-a expediat! brusc nu i-a mai convenit apropierea asta... ne permiteam prea multe intrebari... stau si ma intreb ITM-ul asta cati bani a incasat pana acum? cata spaga a dat vaca aia grasa careia nu ii mai intra derrier-ul in scaun? in halul asta sa fie batjocoriti sute de oameni? si burci ala daca nu a cumparat sau nu s-a decis inca, cum si-a permis sa comande acest macel? broasca asta raioasa oare a luat vreodata banii cu intarziere? si lui la fel ii spune purceaua sefa ca nu ii da bonusul? ca nu indeplineste acele criterii nedefinite nici in ziua de astazi? ca trebuie sa doneze banii pe sept?
  • baiat de gasca baiat de gasca
    Ba! Daca doreai sa faceti ceva, tu si gasca ta de paraziti, aveati timp destul sa remediati toata compania din radacini! Sa spui acum ca iti asumi esecul este de o nesimtire crasa. Atarnatorii tai ce dracul au facut pana acum? Au papat banii cu o impertinenta neinchipuita si acum s-au apucat ca la un semn sa munceasca doar doar o sa pacaleasca noua conducere si din reducerea aplicata la salariile de peste 10.000 RON o sa incaseze in continuare bani cu nesimtire. Acum incearca sa ramana "singuri in cuib" asa cum face puiul de cuc, in speranta ca o sa mai scape din ei la schimbarea conducerii care trebuie facuta de catre oamenii lui Burci Si o sa le mearga! Au curatat tot locul iar acum simuleaza ingrijorarea si preocuparea fata de companie! Asteapta macar o recompensa pentru "macelul" care l-au facut! Si mai asteapta ca oamenii sa "imprumute" compania cu drepturile salariale de pe luna septembrie. Totul este calculat Sa nu va faceti iluzii ca este o intamplare tot ce este in desfasurare. Va papa banii, va muta pe companii care o sa se duca de rapa si nu o sa va mai recuperati nimic, iar ei vor primii laude pentru miscarea "inteligenta" facuta. In tot acest timp ITM-ul este partas la toate golaniile ce se fac in acest conglomerat de firme. Traim intr-o tara de tepari extrem de bine "educati". L-ati vazut cum a mers la intimidare. V-a rugat sa va apropiati. Ne-a "emotionat" cum incerca sa rezoneze cu sufletele sensibile. Inca o data ii spun. BA! NU PACALESTI PE NIMENI! Doar privim uimiti cum autoritatile care trebuie sa-si faca datoria sunt efectiv impotente in fata unor astfel de mafioti!
  • reporter reporter
    socolov, nu e cazul tău... taci din gură, capra vecinului mai mișcă!
  • insider insider
    Peter, tot cu constiinta impacata ai fost si cand ai adus-o pe Andra sa arda gazul la AH? Si cand ti-ai adus atarnatorii de la Philip Morris sa taie frunze la caini pe bani grei tot linistit ai dormit? Tot asa te-ai simtit si cand te-ai bagat in Click atunci cand ai fost nas? Sau atunci cand ai tiparit moca ziare de nunta prietenilor tai care se casatoreau, ca sa te dai tu mare? Sau cand ai interzis cadourile in ADH, dar tu cu Adrian Vasile si Andrei Stefan tocmai serveati gratuitati taman in Finlanda pe banii BMW? ... Raspunde, Peter! Vrei sa-ti mai zic, ca mai stiu destule!
  • Coculica Coculica
    Vai de capu si de zilele lui de nenorocit! cand a inceput lumea sa intrebe de bani, de bonuri, de cotizatiile neplatite din august 2011 pana in prezent, minunatia broscareasca s-a ofuscat si ne-a dat cu flit! s-a rastit la noi si ne-a expediat! in traducere: cum indrazniti, sclavilor, sa ma trageti voi pe mine la raspundere? pe mine, care imi asum tot, mai putin salariile neplatite, falimentul firmei, concedierile masive... daca vine ITM-ul nu raspund eu, raspunde Burci! de parca din august anul trecut si pana acum Burci nu a platit cotizatiile! Stiti ceva? Scarba asta broscareasca trebuie sa raspunda, nu Burci! Ca nici acum nu s-a semnat preluarea firmei si noi pana in aceasta clipa am muncit pt Patriciu (cancerul firmelor), deci el trebuia sa ne raspunda nu una doua sa o arunce pe Burci: domnul Burci a preluat toate datoriile firmei! Le-ai facut si acu le arunci in ograda altciuva, scarba ordinara! Noi nu aveam cu ce plati ratele sau ce pune pe masa si tu venea bronzat ca pe tractor din Bahamas unde o plimbai pe Andra! Rusine, Peter Imre! Urata creatura, prost manager, urat caracter, cel mai mare libidinos in viata!
  • Ilinca Mihai Ilinca Mihai
    Tu esti om cu "sange" transformat in urina. Cei cu "Sange" semneaza cu numele lor.
  • paul S paul S
    Ziaristii din Romania au ajuns in ultimii zece ani sub orice critica. Ar trebui desfiintate facultatile de profil. Ar trebui niste studii serioase, la o facultate adevarata, de orice profil, inainte de a lucra in presa.
    M-am ingrozit azi, la principalele jurnale ale zilei, la doua posturi cu pretentii. Era vorba de incendiul lui peste.
    Prima TV:
    "oamenii au inghitit fum",
    "ansamblul apartine fratilor Robert si Liviu Negoita"
    Antena 1:
    "localnicii din cele doua blocuri"

    Nu era vorba de direct, ci de comentariile citite.

    Am inteles, din ce-am citit pe site-ul asta, ca la Adevarul sunt cei mai mizerabili sefi din lume.
    Cum sunt insa oamenii gri, "muncitorii" de la Adevarul in comparatie cu reporterii astia analfabeti?
    Sper ca nu sunt la fel.
  • Disponibilizata Disponibilizata
    Rusine ,halal manager ,inconstient ar fi Burci sa lase la conducere o lipitoare ! Ai distrus Philips Moriss ,ai falimentat AH....ce mai urmeaza???? Poate Coca-Cola???Se usuca pamantul pe unde calci tu !
  • Andrei Socolov Andrei Socolov
    Ati ras in aprilie 2010 de cei cativa care au avut sange si au zis NU...E nasol acum? Ati papat salarii (bune) 2 ani pe non valoare. O sa muriti acum, nimeni nu mai angajeaza lachei.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/138046/raluca-badea-preia-licenta-forbes-romania-bp-publishing.html
    "Vreau ca revista sa devina lider de piata" HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  • reporter reporter
    purcelușul... da' că și-a luat salariul in avans, și bonus de performanță, nu a zis :)
    socru-său să trăiască, că altfel era un zero
  • rocky rocky
    si noua ne pare foarte rau ca nu ai avut demnitatea de a parasi compania acum un an si jumatate,economisind salariul "nesimtit" pe vare il ai,poate nu se ajungea azi in acesta situatie ingrata ca sa nu se ia salriile pe septembrie si de a nu se taia salariile celor care intr-adevar muncesc si fac ceva si a nu mai tine pe spinarea lor o armata de sefi cu salarii de mii de euro,care nu au fost in stare nici macar sa falimenteze onorabil ADH. Si poate ca va veni in sfarsit si ziua in care "vitica"de Oana Barbu va fi sacrificat si dat cadou la angajati in contul bonurilor de masa neprimite .
  • Adi Adi
    Ba au fost soluții miraculoase de la bun început. Prima soluție NU Imre si Cartianu. 2. NU Imre și Cartianu. 3. NU Imre și Cartianu. MAi sunt doua, dar vă las pe voi să le gasiți, că de aia sunteți mari manageri.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    stă „cu conștiința curată” în fața celor prezenți.?!?!?!?!?! Baaaaaaaaaaai, nesimtitule, cum poti sa debitezi asa ceva? ai falimentat un trust e presa, ai lasat oamenii pe drumuri ai ai tupeul sa spui ca ai constiinta impacata? stiu c-o ai, ca esti imoral, da' sa spui asta in fata oamenilor pe care i-ai nenorocit mi se pare cinism maxim. te doare la basca, ti-ai luat banii la zi, bonusurile, calculatoare, baze de date, revista forbes, pe preaminunata raluca si ti-ai pus palma-n c_r. Halal manager! Ia-o si pe umflata de OB, ca e la fel de imorala ca tine, va potriviti. si haita de sefi de la ziare. sa vad, iti permiti sa-i platesti cu salariile mirobolante de la adevarul?
  • Martor Martor
    * Erată: A zis că contractul va fi semnat orele acestea, nu zilele acestea, cum ai scis si tu de altfel intr-un post anterior.

Trimite un comentariu

sus