Skip to main content

GAFĂ. Sinucidere în direct la Fox News

 

Publicitate

Televiziunea americană Fox News a difuzat zilele trecute o urmărire cu maşini, ca-n filme. Surpriza neplăcută a fost la finalul urmăririi, când şoferul în cauză s-a împuşcat.

A fost una dintre puţinele dăţi în care o televiziune a transmis în direct un moment de o asemenea violenţă. De obicei, posturile americane difuzează live-urile cu o întârziere de cinci secunde pentru a putea preveni asemenea situaţii. Dar acest lucru nu s-a întâmplat şi vineri, când Fox News difuza live urmărirea.

La un moment dat, şoferul a oprit într-un câmp şi a început să alerge total debusolat, după care a scos un pistol şi s-a împuşcat în cap. Câteva secunde mai târziu a venit şi reacţia disperată a prezentatorului care cerea ca imaginile să fie oprite. Prea târziu, însă.

Prezentatorul staţiei şi-a cerut scuze telespectatorilor pentru imaginile tragice, precizând că a fost vorba de „eroare umană”.

Alte sinucideri în direct

Deşi au fost rare, au mai existat şi alte asemenea întâmplări tragice. Cel mai cunoscut caz a fost al americanului R. Budd Dwyer, trezorierul statului Pennsylvania, care s-a împuşcat în timpul unei conferinţe de presă pe care o organizase pentru a da explicaţii despre condamnarea sa într-un dosar de corupţie.

Un alt caz a fost cel al prezentatoarei Christine Chubbuck care s-a împuşcat, în 1974, în timp ce prezenta emisiunea de dimineaţă. Chiar înainte să apese pe trăgaci, ea a declarat: „Păstrând promisiunea Canalului 40 de a vă aduce cele mai sângeroase ştiri color, veţi vedea o altă premieră: sinuciderea în direct.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    ai dreptate.
  • aidan aidan
    nu mai pot dupa ipocrizia planetara! mor in africa milioane de copii si oameni mari, mor in razboaie sute de mii, mor fara tratament de cancer alte milioane, in india si pakistan sunt omorati zilnic mii de nou-nascuti fetite, se presupune ca sunt milioane ingropate pe langa case, dar ne trebuie sticluta de saruri si scuze pentru un amarat de sinucigas in direct! cand nu ne vom mai preface si vom spune lucrurilor pe nume , va fi inceputul binelui pe pamant!si cei care se aruncau pe geam la WTC erau tot sinucigasi, de ce i-au filmat si dat pe posturile tv?traim in era ipocriziei!
  • mariusc mariusc
    E o stire de acum doua zile: http://stirileprotv.ro/stiri/socant/video-socant-un-post-tv-a-difuzat-live-sinuciderea-unui-om-imaginile-care-au-revoltat-america.html

Trimite un comentariu

sus