Skip to main content

Jeg pentru rating. Ce televiziuni au profitat de pe urma Ioanei Tufaru

 

Publicitate

Ioana Tufaru, fiica artistei Anda Călugăreanu, a fost batjocorită de mai multe televiziuni în disperarea lor după rating. Acestea au profitat de ea, lansând pe parcursul mai multor ediţii dezbateri despre o înregistrare cu Ioana Tufaru care povestea că se prostituează, ori filmări de la casa acesteia. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, femeia de  35 de ani a fost pusă să danseze la bară în emisiunea Un show păcătos de la Antena 1.

Două posturi de televiziune s-au „remarcat” în acest linşaj mediatic: Antena 1 cu Acces Direct şi Un show păcătos şi Pro TV cu Happy Hour. Subiectul a fost dezbătut şi la România TV, care deşi a pus în discuţie moralitatea acestui subiect, a difuzat aceleaşi imagini ca şi celelalte posturi.

Consiliul Naţional al Audiovizualului va discuta în şedinţa de mâine mai multe reclamaţii împotriva posturilor Antena 1, Pro TV şi România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Uite, astea sunt motivele pentru ca ma bucur aproape in fiecare zi ca nu am televizor!
  • dodonel dodonel
    nu sunt de acord cu ce au facut aceste televiziuni/emisiuni. dar sa ma omori si nu cred ca fata este bolnava mintal. cred ca are o inteligenta primara, grobiana si ca nu poate iesi din mocirla chiar daca parintii ei au fost cine au fost. de ce daca ai avut parinti celebrii tu trebuie sa fii geniala? unde scrie ca nu poti fi o proasta, puturoasa, minicinoasa, prostituata? nu e nebuna. e doar o puturoasa jegoasa care face pe victima ca sa primeasca bani usor facuti. intotdeauna mi s-a parut ca aspira la celebritatea parintilor, ca vrea sa fie si ea la televizor si ca pentru asta ar face orice. chiar orice. din punctul meu de vedere e inca o pupaza care vrea la tv, o pupaza care daca ar fi fost slaba ar fi vrut sa fie asistenta tv. toate proastele slabe care s-au dezbracat pana acum la tv n-au fost nebune? nu s-a profitate de ele? alea n-au fost victime? doar fata aste e victima. saraca. sa ii gasim o scuza pentru ca vrea sa munceasca si pentru ca nesimtitele de televiziuni profita de ea si ii jignesc celebrii parinti. eu cred ca ioana tufaru si aceste emisiunui sunt la fel de vinovate pentru acest jeg servit publicului.
  • Tataee Tataee
    toti va oripilati, dar a doua zi va uitati din nou la nenorocirile alea de emisiuni!
  • Zakiro Zakiro
    Desi PROTV si Antena 1 merita amenda maxima pentru acest caz, nu cred ca inchiderea posturilor este o solutie. Hai s-o terminam cu extremistele astea ceausiste.
  • unsoarece de teve unsoarece de teve
    In emisiunea de aseara, psihovioleta, s-au cum o cheama, abia-abia s-a abtinut sa nu - i spuna si Ioanei si lui Capatos ca cineva din acel platou are probleme psihice!
    Capatos este sigurul care si-a batut joc de Ioana, fata Andei Calugareanu, prin faptul ca a pus-o sa Pozeze si sa se lase filmata in "ipostaze sexy" ... adica oripilant de grotesti!
    Marele JURNALIZD CAPATOS a gresit impardonabil, chiar daca emisiunea este una de asa zis divertisment!
  • liviu liviu
    N-am cuvinte sa descriu ce am putut sa vad in seara asta la Capatos. Am nimerit intamplator, insa m-am oripilat. Ma simt jignit de oameni precum Capatos, Maruta sau cei de la Acces Direct pt ca promoveaza jegul si degradarea umana.
    Despre Capatos nu pot sa spun decat ca este sub demnitatea umana de vreme ce s-a amuzat copios de o prostituata beata, o proxeneta care a "scos la produs" o fata de 16 ani si o fata bolnava psihic.
    Cu siguranta amenda de la CNA nu este deajuns pt a opri acest circ care ne duce si mai jos pe scara evolutiei. Daca se accepta asa ceva, promit ca nu mai urmaresc ever vreun post al trustului Intact.
  • unu unu
    macar specificati si cati bani au bagat fiecare televiziune in c**** lui Ioana Tufaru
  • hash hash
    Sa inteleg ca daca era vorba de o cu rva constienta de ceea ce face, urmareai cu emotie declaratiile ei ? Sigur nu suferi de retard ?
  • kiko kiko
    nu sunt la curent cu subiectul... dar nu prea inteleg... cine e femeia cu probleme psihice de care au profitat aia si ce legatura are cu fiica andei calugareanu? si pe cine au pus sa danseze la bara pe aia cu probleme psihice sau pe ioana tufaru?
  • Mircea Mircea
    Bine, emisiunilea mentionate sunt niste jeguri dar si voi, paginademedia.ro va gasiti sa tineti morala dar, fara nici o ezitare, o catalogati pe Ioana Tufaru "o femeie cu probleme psihice" !
    I-a pus un psihiatru acest diagnostic ? Eu n-am auzit de asa ceva pana acum. Daca nu, inseamna ca nu sunteti cu nimic diferiti de emisinile de rahat despre care discutam.
  • aidan aidan
    exista o lege care pedepseste pe cel care profita de persoanele cu retard mintal. a fot ATROCE ce-am vazut. mi-au explodat ochii si dupa primele cinci cadre am schimbat.canalul. chiar merita sa plateasca pentru ce au facut cu fiinta asta care doar pare normala. bietul ei tata a si declarat-o cum este.. . vina o poarta in totalitate cei care s-au folosit de ea. pana unde se poate cobori in putul abjectiilor pentru audiente? un subiect de discutat!
  • eudor eudor
    @catalin
    in menu la tv ai optiunea de a sterge respectivile programe
    daca esti asa cult
  • Catalin Catalin
    Mi-e jena sa spun ca receptionez posturile asa-zise generaliste, in realitate mai mult balci.
  • eudor eudor
    stirea a inceput de la datotiile pe care le are la intretinere dupa care au filmat in casa care arata intr-un fel grotesc si pe urma cineva a trimis o filmare pe ceao.ro cu duduia din urma cu 10 ani a aparut pe ceao.ro pe urma la tv
  • Radu Radu
    merita amenzi usturatoare, unde e CNA-ul acum?

Trimite un comentariu

sus