Skip to main content

Jeg pentru rating. Ce televiziuni au profitat de pe urma Ioanei Tufaru

 

Publicitate

Ioana Tufaru, fiica artistei Anda Călugăreanu, a fost batjocorită de mai multe televiziuni în disperarea lor după rating. Acestea au profitat de ea, lansând pe parcursul mai multor ediţii dezbateri despre o înregistrare cu Ioana Tufaru care povestea că se prostituează, ori filmări de la casa acesteia. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, femeia de  35 de ani a fost pusă să danseze la bară în emisiunea Un show păcătos de la Antena 1.

Două posturi de televiziune s-au „remarcat” în acest linşaj mediatic: Antena 1 cu Acces Direct şi Un show păcătos şi Pro TV cu Happy Hour. Subiectul a fost dezbătut şi la România TV, care deşi a pus în discuţie moralitatea acestui subiect, a difuzat aceleaşi imagini ca şi celelalte posturi.

Consiliul Naţional al Audiovizualului va discuta în şedinţa de mâine mai multe reclamaţii împotriva posturilor Antena 1, Pro TV şi România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ala ala
    Macar pentru memoria parintilor ei si trebuiau sa o lase in pace !
    O mare magarie !
  • stefan stefan
    I-auzi Synned:
    "Ceausescu n-a murit!
    Ne vegheaza indarjit
    Ceausescu e o scoala
    Ceausescu e o boala"
  • ala ala
    Macar pentru memoria Andei Calugareanu, ori a lui Dan Tufaru, trebuiau sa se abtina de la o supune unui astfel de tratament. Este clar ca are probleme de multe feluri si cu atat mai mult trebuia daca nu protejata ori ajutata, macar ignorata. Imi e o greata teribila cand ma gandesc la nesimtitul ala de-a pornit totul, avid de bani si de popularitate ieftina, maruta. Sper ca si plodul lui, sa primaeasca vrodata acelasi tratament.
  • Synned Synned
    Amenda,amenda si inchiderea posturilor TV!

Trimite un comentariu

sus