Skip to main content

Las Fierbinţi, cea mai bună audienţă de la lansare

 

Publicitate

Serialul de la Pro TV a înregistrat joi seară audienţe record. Serialul a fost urmărit joi, 11 octombrie, de 2,1 milioane de români pe minut, dintre care 1,06 milioane au fost din mediul urban. Este un record pentru serialul de comedie.

Audienţele obţinute de Pro TV sunt comparabile cu cele înregistrate de episodul pilot din Las Fierbinţi, difuzat anul trecut, pe 1 martie. Pilotul a avut cifre mai bune la nivel naţional (2,3 milioane) decât episodul de aseară, însă mai slabe pe urban.

Vârf de audienţă Las Fierbinţi, Naţional: 2,86 milioane de români, la 20.59
Vârf de audienţă Las FierbinţiUrban: 1,38 milioane de telespectatori, la 20.59

Kanal D a ocupat locul doi în audienţe. Emisiunea Roata Norocului, prezentată de Liviu Vârciu, a avut o medie de 1,2 milioane de telespectatori la nivel naţional, dintre care 498.000 au fost din urban.

Audienţa posturilor TV joi, 11 octombrie, pe intervalul Las Fierbinţi, în mediul URBAN:

1. Pro TV:1.065.000 de telespectatori pe minut (10,1 rating)
2. Kanal D: 498.000 (4,7)
3. Antena 1: 471.000 (4,5)
4. Antena 3: 440.000 (4,2)
5. Acasă TV: 288.000 (2,7)

Audienţa posturilor TV joi, 11 octombrie, pe intervalul Las Fierbinţi, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 2.157.000 de telespectatori pe minut (11,5 rating)
2. Kanal D: 1.227.000 (6,5)
3. Antena 1: 834.000 (4,4)
4. Antena 3: 565.000 (3)
5. Naţional: 487.000 (2,6)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    e meci cu nationala asta motivul, iar vocea romaniei are multi clienti cu publicitatea si nu risca sa aiba audienta mai mica. nu e prima data cand pro-ul muta o emisiune cand e un eveniment important, un exemplu ar fi unele emisiuni cu vacanta mare care au fost mutate
  • qwerty qwerty
    Petrişor, cum îţi explici fuga proteveului cu vocea româniei de concurenţă? e primul moment de laşitate din ce-mi aduc aminte în tabăra proteve.
  • florin florin
    antena 1 cam ia bataie de la kanald. usor usor kanal d le fura locul 2 daca nu se trezesc la timp va fi prea tarziu.
  • radu radu
    @Cataline, mai laso mai moale cu treaba portocalie, inca nu am vazut ca pro tv-ul sa-l pupe in fund pe base, pe cand voi il pupati in toate zonele pe felix. Antena 1 e peste pro tv la capitolul showuri mondene (accesul si capatos), iar x factorul e in scadere...probabil te uiti la audiente invers asa cum se uita diaconescu de se lauda ca e lider.
  • Alex Alex
    la ce sa ne mai asteptam ca antena 1 sa emita pretentii cand ei tot ce fac este sa copei trustul pro , oare nu isi dau seama ca nu rezolva nimic cu asta , la ei niciun post nu este transmis in format HD si nici de 16:9 nu poate fi forba ce sa mai sunt depasiti tehnic
  • Dia Dia
    Pe cei de la Antena1 ..ba ii bate Roata Norocului..ba Suleyman. Nu înţeleg de ce mai compara cu Protv. Sunt la ani lumina distanţă din toate punctele de vedere . Dacă nu vin cu ceva nou.. o alta abordare sa încerce sa fie un trend setter nu-i vad bine .Oare cei din conducerea Antenei 1 nu vad ca au programe ce nu fac fata concurentei ..si ca investind masiv in nulitati gen Capatos si Acces direct ..nu se poate numi ca faci televiziune. Si nici cumparand formate asemănătoare cu ale Protv-ului nu poţi emite pretenţii de locul 1.
  • Eudor Eudor
    E super tare Tanti Florica
    Sper sa mai vad din primavara acest serial.
  • Catalin Catalin
    Petrisor trebuie sa fie obligat ca sa scrie ceva despre celelalte posturi din trust, trebuie sa se intample un cataclism ceva ca sa scrie ceva despre A2, este un fel de RDS&RCS din online-ul presei media :)). De ceva timp (interviurile acealea interesante de unde se arunca cu ce se avea la indemana in Voiculescu si trustul lui) Petrisor nu-i mai are la inima, oare de ce :)) ?
  • Catalin Catalin
    Tanti Florica si mai ales Spitalul de Dementa sunt 0 in comparatie cu Las Fierbinti, actori expirati si glume la fel de bune ca si cele ale lui DOD. Nu te mai bucura atat de tare pentru audienta scazuta de joi de la A1, cine rade la urma rade mai bine...... per total trustul lui Voiculescu este peste cel al lui Sarbu si nu vad nicio alternativa portocalie care sa surclaseze trustul lui Voiculescu, postacule.
  • jake jake
    sunt curios ce audiente are emisiunea rai da' buni de pe antena 2....nu au fost prezentate audientele lor sau poate au trecut neobservate
  • Marius Marius
    un serial deosebit, proba de cultura
  • eu eu
    dar, "banii jos" cat a facut sapt asta?
  • florin florin
    public comercial 18 49 las fierbinti 11.8 rating spitalul de dementa 10.6 rating tanti florica 7.4 rating toate au surclasat antena 1.
  • radu radu
    Dar serialele Tanti Florica si Spitalul de dementa ce audienta au avut ?
    Antena 1 este intrecuta si de Kanal D.... interesant

Trimite un comentariu

sus