Skip to main content

Paula Rusu, de la Realitatea TV la România TV

 

Publicitate

Realizatoarea Paula Rusu a părăsit, de astăzi, Realitatea TV pentru România TV. Contactată de paginademedia.ro, jurnalista a confirmat informaţia fără a preciza motivele despărţirii de Realitatea TV.

„Nu am să dezvolt motivele pentru care plec. Cei de la România TV mi-au făcut o ofertă extrem de bună, iar eu am spus da”, a declarat realizatoarea TV pentru paginademedia.ro.

Momentan, nu a fost definitivată producţia pe care jurnalista o va realiza.

Informaţia a fost publicată iniţial pe blogul jurnalistei Ionela Năstase

Despre Paula Rusu:

Paula Rusu a lucrat patru ani la Antena 3, ca editor-prezentator la ştiri şi realizator al emisiunii Ediţia de weekend. Anterior, a lucrat şapte ani la Pro TV Târgu Mureş. A terminat Facultatea de Jurnalism din Cluj. În iunie 2011, ea a lăsat Antena 3 pentru a se alătura TVR. În luna noiembrie a aceluiaşi an, ea a trecut la Realitatea TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Munteanu Ioana Munteanu
    Îmi pare o figură mai luminoasă în peisajul dezolant al jurnalismului românesc. E mai echilibrată, mai bine intenţionată. I se simte lipsa la Realitatea, unde făcea ca aerul să fie ceva mai respirabil decît înainte. Nici nu ştiu cum de poate profesa la posturile astea infecte. A fost foarte bună şi aseară, la emisiunea cu Paleologu, Zoe Petre, Ciorbea, Abramburica şi Chireac, a fost şi mai bună în interviul pe care l-a luat lui Neagu Djuvara în parc. Operatorul ne-a ajutat să îi citim pe chip ceea ce pare a fi frumuseţe sufletească. Sper din suflet să nu se compromită în cloaca de la RTV.
  • mihaela constantinescu mihaela constantinescu
    Aceasta jurnalista este extrem de cunoscuta si are un cv impresionant.
  • Radu Radu
    bine ca scapa Gusa de ea, era si timpul
  • O alta pretioasa cu aere de starleta O alta pretioasa cu aere de starleta
    -o traseista enervanta,cu voce neplacuta,care i se pare ca e vedeta si care nu lasa invitatii sa vorbeasca si isi da ea cu parerea .
  • mariana mariana
    la rtv e alt ceva, acolo trebuie sa injuri de dimineata pina noaptea pe Traean Basescu, daca nu-l injuri si nu aberezi ca si striblea nu ai ce cuta in acea cocina uslinoasa.Acum Paula sigur nu o sa te mai urmaresc pentru ca nu vreau sa-mi oferi cu lopata mizerie, ura si minciuna fata de Basescu.
  • laura laura
    Ca sa vezi in ce hal s-a ajuns cu mentalitatea : "La RTV nu stiu ce va face ca nici aia nu stiu cu cine tin….cu Basescu sau ceilati. Stii, stimate domn/doamna/domnisoara, care ar fi ideea cu mass media intr-o lume normala? SA NU TINA CU NIMENI! Adica, taman ce te nelinisteste pe tine. Tu ai nevoe de chestii simple si clare, nu?
  • Florin Florin
    se indoaie de fund dupa cum bate vantu.... saraca...
  • Mircea Mircea
    Cred ca nu ai vazut nicio emisiune din acest an a Paulei Rusu. Dar, daca vrei sa te lamuresti repede pe ce cai sta fata, intra pe contul ei de facebook si uita-te la perioada referndumului.
  • ionica ionica
    :)))) vai vai.. la realitatea nu a mancat destul *&(^%$. La RTV insa o sa trebuiasca sa bage cu lopata :) RTV-ul ala e dezastru.. Dimineata vad pe ecran la ei" "In scurt timp declaratii incendiare. SOC!" Dupamasa vad aceasi poveste.. pt. ca seara sa vina momentul ala .. de scurt timp :))). Ieftina televiziune..
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Ce se mai invirt "vedetele" astea cititoare de prompter. Paula pleaca la RTV, Ioana Molla cica va reveni la Realitatea...vai si cit de putine "vedete" au mai ramas la Realitatea...
  • maraluc maraluc
    mie dimpotriva mi se pare o tipa oportunista....de la Antena 3 o fi plecat ca trebuia sa spuna prea multe despre Basescu....la TVR si Realitatea a fost la posturi...laudative !!! cine stie ce nu i-o fi placut iar ca fata are multe nemultumiri.....La RTV nu stiu ce va face ca nici aia nu stiu cu cine tin....cu Basescu sau ceilati. Important este ca fata trece ca altii si altele de la o televiziune la alta in functie de interese.....repet ! mi se pare o oportunista ca multi altii !!!!
  • (fost) coleg (fost) coleg
    Pacat. Paula e o persoana calda, excelenta profesionista, foarte modesta. Inca un om f bun care pleaca de la Realitatea, e o adevarata hemoragie de cand Cozmin Gusa s-a inscaunat sef. Acest papagal + Dana secretara si-au batut joc de Paula, au pus-o sa prezinte jurnalul de 23.00, iar in locul ei a fost bagat Florian Bichir. E o bataie de joc, Bichir asta era starleta pe la OTV pana acu' jumatate de an. Succes, Paula!
  • Ibrail Ibrail
    Pai cum de ce a plecat ? La "Realitatea" i se parea ca Basescu si PDL nu sunt injurati atat de mult car ar vrea Rusu ! Altfel stau lucrurile la "Romania" tv.
  • Ibrail Ibrail
    Pai cum de ce a plecat? La "Realitatea" i se parea ca Basescu si PDL nu este injurat atat de mult cat ar vrea Rusu ! Altfel stau lucrurile la "Romania" tv.
  • Zakiro Zakiro
    Antena 3, TVR, Realitatea, acum RTV. Urmeaza Digi 24, iar ultima televiziune la care va lucra va fi OTV. Fata asta n-are stare deloc.

Trimite un comentariu

sus