Skip to main content

Pe frecvenţa TVR Info se va vedea Euronews România

 

Publicitate

Televiziunea Română va încheia un parteneriat cu postul paneuropean de ştiri Euronews, pentru transmiterea, în premieră în România, a canalului Euronews în limba română, potrivit unei informări a postului de televiziune.

Prin contractul semnat cu Euronews, TVR primeşte versiunea internaţională a segmentului de ştiri şi permisiunea de a traduce şi difuza acest segment în limba română pe canalele sale.

Lansarea Euronews - TVR INFO va fi realizată după încheierea procesului de restructurare de personal şi reorganizare a activităţii în Televiziunea Română, estimată să se încheie la sfârşitul lunii noiembrie 2012.

Parteneriatul media presupune partajarea frecvenţei TVR INFO cu conţinutul jurnalistic Euronews, alături de producţia de emisiuni informative asigurate de Departamentul de Ştiri al Televiziunii Române, lucru care nu va necesita angajări suplimentare de jurnalişti.

Euronews este un canal de ştiri de televiziune lansat în 1993, cu sediul în Lyon-Ecully, Franţa. TVR este membru acţionar Euronews din 18 octombrie 2004.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    ideea e ca Elwis e pe faras. Un farsor. Un Agamita Dandanache. tinicheaua PNL. Un ratat
  • Iulian Iulian
    Daca intre ARTE pe frecventa TVR Cultural atunci inchiderea lui nici n-a fost o idee proasta. Iar Euronews mi-a lipsit dupa ce Dolce s-a gandit sa-l scoata din grila ca sa puna diverse gunoaie in loc.
  • danu danu
    Iar pe frecventa TVR Cultural vom avea ARTE?

    Caci asa ne-a promis domnu' Saftoiu (citez) "TVR Cultural va fi relansat in 2013 ca un canal cultural european". Or singurul canal cultural european care exista astazi este ARTE, cu filialele France, Deutschland si Belgique. Deci sa-nteleg ca din 2013 se va adauga si ARTE Romania, nu?...
  • danu danu
    Neeh... nu poti seta orice limba din Europa, pentru ca nu exista decat 11 limbi, si nu toate europene. EuroNews emite in franceza, engleza, germana, italiana, spaniola, portugheza, rusa, araba, turca, persana si ucraineana. Atat.

    Nu mi-e clar cum va functiona "romana" pe EuroNews. Adica daca TVR va urca la satelit continut audio in romana pentru intreaga Europa, deci si pentru Romania, sau daca "romana" se va auzi doar in Romania, pe frecventa TVR Info.

    Pe de alta parte, proiectul "EuroNews in limba romana" fusese initializat de catre Valentin Nicolau, la finele anului 2004. Era prevazut sa functioneze ca un canal autonom fata de TVR si ii era pus la dispozitie fostul sediu al TVR din strada Moliere. Doar ca domnu' proaspat ales Presedinte al Republicii l-a descaunat pe Nicolau in primavara lui 2005, cu tot cu proiectul "EuroNews", care a fost abandonat.
  • eudor eudor
    la Euronews in europa se adauga doar dublare pe audio, daca dau pe Euronews si aleg limba din setari (Optiuni de difuzare audio) pot seta orice limba vrea din europa.
  • livia pila livia pila
    Si cine va sem,na acest parteneriat? Numitul SAFTOIU ELWIS CLAUDIU presedintele ilegal al unui CA declarat ilegal de CURTEA CONSTITUTIONALA? Chiar nu va dati seama ca ELWIS e un fel de DAN DIACONESCU supraponderal?
  • Observator Observator
    Si vor prezenta plictisitii astia de acum?Euronews nu a pus conditia sa fie schimbati macar prezentatorii?Ne facem de c---t iar daca raman vechiturile astea la pupitru!

Trimite un comentariu

sus