Skip to main content

PE SCURT: Agenţia GAV îşi ia un copywriter din rândul scenariştilor. Interviu cu Justin Bieber la TLC

 

Scenaristul filmului California dreaming, Tudor Voican (37 de ani), se alătură echipei GAV în calitate de senior copywriter.

Publicitate
TLC va difuza, pe 26 noiembrie, un interviu realizat în exclusivitate de cunoscuta realizatoare TV Oprah Winfrey cu Justin Bieber.
Care este rolul noului copywriter la GAV

"Tudor are misiunea de a superviza şi de a perfecţiona echipa şi produsul creativ la nivelul de text şi poveste, o zonă fundamentală a creaţiei de conţinut", a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Despre noul senior copywriter al GAV

  • Cu o experienţă de peste un deceniu în industria de advertising, dintre care câţiva ani petrecuţi chiar la GAV, Tudor este şi asistent univ. dr. al UNATC, unde predă scenaristică de film.
  • Este cunoscut în industria de profil mai ales pentru scenariile filmelor „California dreaming” (Premiul „Un certain regard” - Festivalul Internaţional de Film de la Cannes), „Medalia de onoare” sau „Periferic”.
  • Înainte de a se realătura echipei GAV, Tudor a mai lucrat pentru agenţii precum Wellcare/Publicis, Mercury360 sau Totem Communication, cu care a câştigat un Ad’Or.

GAV este o agenţie românească independentă care şi-a început activitatea în anul 2003, împreună cu atelierul de marketing cultural balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu.

Printre clienţii şi partenerii actuali ai GAV se numără: Billa, Intersport, Longanesi, Mercedes-Benz Romania, New Look, Raiffeisen Leasing, TIFF, Vodafone, Yacht Club Regal Roman.

GAV este membră Interpartners Worldwide - Independent Advertising Agencies Group.

Despre interviul cu Justin Bieber

Justin Bieber, superstarul american care a primit până acum mai multe discuri de platină, este invitatul lui Oprah Winfrey într-unul dintre episoadele emisiunii "Oprah Next Chapter", ce va fi difuzat în peste 100 de ţări din toată lumea.

În România, interviul va putea fi vizionat pe TLC, luni, 26 noiembrie, de la ora 21.00, iar în Statele Unite va putea fi urmărit pe canalul Oprah Winfrey Network.

Justin Biebe a răspuns la întrebări despre maturizarea lui ca artist, despre momentele mai puţin bune pe care le aduce celebritatea şi despre viaţa trăită în lumina reflectoarelor.

Săptămâna aceasta, Bieber a devenit primul artist din lumea muzicii care a acumulat trei miliarde de vizionări pe YouTube, pe pagina lui oficială.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus