Skip to main content

Peste 70 de scurmetraje din selecţia Kinofest vor fi pe platforma Webkino.ro

 

Publicitate

Kinofest şi Webkino aduc pe internet peste 70 de selecţii de scurt metraje din cadrul celui mai important festival de film digital din Romania.

Vizitatorii Webkino vor avea la dispoziţie şase pachete de scurmetraje, grupate pe cele trei tematici ale festivalului (ficţiune, animaţie, micromovie), care vor putea fi vizionate numai în perioada 26 – 31 octombrie, cu plata biletului de acces în platforma video online, via SMS. Detalii privind filmele disponibile si pachetele de acces sunt disponibile pe www.webkino.ro.

KINOFEST este o competiţie internaţională de scurtmetraj, cu trei secţiuni: Animatie, Fictiune, Micromovie. La fiecare sectiune juriul desemneaza cate un singur castigator. A 6-a editie a festivaluli are loc in perioada 26-28 Octombrie 2012, in Bucuresti.

WEBKINO este un cinema online dedicat în exclusivitate filmelor româneşti şi celor de artă. Diferenţa între WEBKINO şi sistemele VOD clasice este că, de cele mai multe ori, filmele pot fi vizionate pe site simultan cu premiera din cinematografe, scopul proiectului iniţiat de regizorul Cristian Mungiu si antreprenorul in domeniul online Dragoş Stanca în primăvara anului trecut fiind sa ofere acces la filmul romanesc şi publicului din oraşele care nu mai dispun de sali de cinema.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus