Skip to main content

PRESA DE AZI. Cu Luciu şi Sima, pe prima pagină

 

Publicitate

Tabloidele au disecat problemele din căsnicia Nicoletei Luciu, însă au avut abordări diferite. Libertatea a ieşit pe prima pagină cu o fotografie cu cei doi soţi, purtându-se ca doi străini. Doar copiii îi mai ţin împreună, titrează tabloidul. De cealaltă parte, Click!, tabloidul condus de Peter Imre - naşul de cununie al celor doi -, publică un interviu în exclusivitate cu Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, care declară: „O voi recuceri pe Nicoleta oricât va dura”. Titlul este însoţit de o fotografie mai veche cu cei doi, în care se ţin în braţe.

Weekend Adevărul face Bursa victimelor lui Cristian Sima. Publicaţia se concentrează pe subiectul zilei de ieri: dispariţia a brokerului bursier Cristian Sima. El a avut în portofoliu vedete precum Andreea Raicu, Irina Scrotter, dar şi finanţişti precum Daniel Dăianu.

România liberă prezintă un nou aspect al crizei din învăţământ. Ce-au ajuns universităţile private: ziua - săli de clasă, noaptea - săli de nunţi, titrează cotidianul pe prima pagină.

Evenimentul zilei publică noi sondaje legate de intenţia la vot a românilor: Antonescu se prăbuşeşte în sondaje, scrie cotidianul.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus