Skip to main content

EXCLUSIV. Tranzacţia Dinu Patriciu – Cristi Burci, la final. Semnarea, o chestiune de ore

 

Publicitate

Preluarea Adevărul Holding de către Cristi Burci este aproape de finalizare.

Semnarea actelor între Cristi Burci şi Dinu Patriciu (actualul proprietar al Adevărul Holding) este o chestiune de ore, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro surse apropiate tranzacţiei.

Finalizarea tranzacţiei Patriciu – Burci vine după trei săptămâni de discuţii intense. Acordul de principiu între cei doi oameni de afaceri a fost semnat pe 5 septembrie, la ora trei fără zece, dimineaţa.

Citiţi primul interviu acordat de Cristi Burci după semnarea acordului de principiu, pe Paginademedia.ro, AICI. Povestea negocieirlor, încheiate cu acordul din noapte, pe Paginademedia.ro, AICI.

Peter Imre, directorul general Adevărul Holding a convocat astăzi redacţia pentru a anunţa echipa.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Burci nu a făcut niciun comentariu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dupaeipotopul dupaeipotopul
    S-a dus 2 oct., a trecut si 3 oct., trece si 4 oct.... si uite ca nu s-a semnat contractul (sau nu a fost inca facuta publica semnarea lui).
    E clar ca una dintre parti se teme sa nu si-o ia la buci.
    Scuze, am zis buci? Ma gandeam la Burci.
  • OM RAU OM RAU
    Nu va fie frica, reclamatii la ITM. Pot sa ascunda una, doua, dar nu 10. Si daca sunteti exclusiv pe drepturi de autor, depuneti plangere la tribunal. Astia nu trebuie iertati. Cati dintre voi care erau angajati cu carte de munca, au aflat ca au fost trecuti pe drepturi de autor. Asta nu se poate face fara o demisie scrisa si semnata si un nou contract. Daca au facut-o altii se numeste FALS SI UZ DE FALS si de pedepseste.
  • reporter reporter
    Mai bun imre, cu gașca lui, care și-au luat salariile in avans, la fel și bonusurile anuale de performanță (trecute în contracte), ba au dat pe la spate și Forbes alături de alte multe facturi neplătite, nu?
    Acuma, că plantația are salariile reduse, ba chiar neplătite, Burci poate crede că a făcut o afacere, iar ionesco are iar o jucărie...
  • Adevarul adevarat Adevarul adevarat
    adevarul adevarat este ca vor veni capusele de teslaru si ionescu pe post de sefi, care n-au scris un rand in viata lor, cred ca nici compuneri la scoala n-au facut.
  • Irissa Irissa
    La urma urmei nu vine DD sa preia AH, asa ca e posibil sa nu fie dracul atat de rausau negru. Cativa sefi cu doctoratul in pupincurism raman, dar poate si pleaca cine trebuie.
  • Ziaristul Ziaristul
    Ce Doamne ajuta, Andrei?! Vor urma concedieri masive, iar salariul pe septembrie ti-l vei lua in 2014. Plus ca de acum incolo vei avea mai putin cu 15% sau 25% din leafa, daca ai norocul sa ramai. E o bataie de joc crasa ce face acest Burci. Sefii raman neatinsi, in timp ce angajatii vor suge din deget, ca si pana acum!
  • Andrei Andrei
    Doamne ajută!

Trimite un comentariu

sus