Skip to main content

12 Noiembrie. Şeful BBC a demisionat din cauza proastei gestionări a unui scandal

 

Publicitate

DEMISIE LA BBC. George Entwistle, directorul general al BBC, a demisionat din funcţie la doar două luni după numire, din cauza managementului prost al scandalului de pedofilie în care e implicat un fost prezentator celebru al său, Jimmy Savile, şi după ce postul de stat a difuzat într-o emisiune de ştiri o anchetă în care îl acuză eronat de pedofilie pe un fost politician, scrie HotNews.ro. Entwistle şi-a asumat vina precizând că a luat decizia în contextul "jurnalismului de un standard inacceptabil al emisiunii Newsnight de vineri, 2 noiembrie".
George Entwistle, directorul general al BBC, a demisionat invocand maniera defectuoasa in care a gestionat situatii critice precum scandalul Jimmy Savile


SULEYMAN CONTRA PRO ŞI ANTENA. Kanal D a dat lovitura cu un serial turcesc, ceea ce la început trebuia să fie o soluţie ieftină pentru a umple prime-time-ul. Dar Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii a ajuns buturuga care răstoarnă super-producţiile de zeci de ori mai scumpe ale liderilor de piaţă: PRO TV şi Antena 1, scrie Evenimentul zilei.

„Suleyman”, foiletonul cu intrigi de palat şi iubiri de telenovele, costă până în 2.000 de euro episodul, dar a trecut sistematic de marele pariu al Antenei 1, „X Factor”, show la care numai licenţa costă câteva sute de mii de euro. Serialul turcesc a înfrânt şi debutul Top Chef, altă franciză costisitoare tot de la Antena 1. O victimă celebră este şi „Pariu cu viaţa” de la PRO TV, filmul cu adolescenţi în care Media Pro a învestit enorm.
Adevărata cucerire a lui Suleyman asupra lumii


DIGI 24 CRAIOVA. Digi 24, televiziunea de portofoliu a companiei de cablu RCS & RDS, lansează de luni, 12 noiembrie, postul regional din Craiova. Emisia va începe de la ora 19.00, cu un Jurnal de ştiri prezentat de Ştefania Bătrînca, scrie Evenimentul zilei. Digi 24 Craiova se lansează mâine


GOOGLE, BLOCAT. Google a anuntat ca o serie de servicii online ale sale au fost blocate in China, in timpul congresului Partidului Comunist Chinez, potrivit DailyBusiness.ro. Traficul pentru serviciile Google din China s-a prabusit vineri seara, potrivit site-ului Transparency Report, operat de Google.
Peste 2.000 de delegati ai Partidului Comunist din China s-au adunat la Beijing pentru a participa la al 18-lea congres al partidului, care a inceput joi dimineata.
Servicii Google, blocate in China in timpul congresului Partidului Comunist


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    javre de jurnalisti exista si acolo, ce sa-i faci

Trimite un comentariu

sus