Skip to main content

19 Noiembrie. CNA - sesizat în cazul scandalului Gigi Becali - Andreea Pora. Mihai Tatulici vorbeşte despre despărţirea de Realitatea TV

 

Publicitate

SESIZARE LA CNA. Dan Tăpălagă a sesizat CNA în legătură cu jignirile adresate de Gigi Becali jurnalistei Andreei Pora la Romania TV, dupa cum anunţa jurnalistul, vineri, pe Facebook, scrie HotNews.ro. El arata ca un apel la solidaritate "faţă de un jurnalist agresat verbal de un politician", făcut tot pe Facebook pe tema cazului respectiv, "la ora când vă scriu înregistreaza peste 1.480 de like-uri si peste 300 de comentarii postate de oameni cu nume si prenume, adica perfect identificabili".

Dan Tapalaga cere CNA sa reflecte "asupra unui caz in particular si asupra unui fenomen in general, urmand sa decideti cum veti actiona. Cazul particular este inca un derapaj de la regula. Fenomenul general il reprezinta degradarea alarmanta a discursului public si lipsa de reactie institutionala"


CNA - sesizat in cazul jignirilor adresate de Gigi Becali Andreei Pora la Romania TV


MIHAI TATULICI VORBEŞTE DESPRE PLECAREA DE LA REALITATEA TV. Mihai Tatulici despre ruptura de la Realitatea TV: „E un scandal în acţiune, care are episoadele pe care le ştiţi. Episodul Vîntu. A dispărut el, a apărut Elan Schwarzenberg, care a fost învins de noua gaşcă Maricel Păcuraru, Cozmin Guşă, Luca, noii creditori, cum ar veni. Ăştia stau, se luptă pe un cadavru. Dacă imaginea vă satisface, închipuiţi-vă ceva mare pe care stau nişte muşte care se duelează.”
Tatulici a mai spus că şi-a dat demisia de la Realitatea TV pentru că nu se mai poate lucra normal. „Domnii ăştia care veniseră nu făceau parte din lumea mea, erau dintr-o altă lume, credeţi-mă! Relaţia cu Vîntu a fost una dintre cele mai confortabile relaţii din profesia mea, îmi dădea voie să fac ce vreau! A fost o secvenţă cu fiica lui, care era supărată că nu i-am pus o pilă la primărie şi i-a zis Vîntu: „Băi, fată, eu l-am angajat pe Tatulici ca să-şi facă de cap! Ce pretenţii ai de la el?”. Asta am făcut eu!”

INTERVIURILE 2+1. Mihai Tatulici: "Am fost şomer cu acte în comunism"  


EXTINDERE PESTE OCEAN. Grupul UTI, condus de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, investeşte într-un nou proiect media, acesta urmând să fie lansat anul viitor in SUA in mai multe etape, scrie Wall-Street.ro.

Grupul UTI va coordona aspectele de business, în timp ce partea de creaţie a proiectului va fi dezvoltata Sorin Grigoraş, fost director de producţie al canalului de muzica UTV.
Grupul UTI lanseaza un proiect media in Statele Unite


LISTA NEAGRĂ A MĂRCILOR. Brandurile promovate prin reclame pe site-urile ce promoveaza continut video si audio piratat urmeaza inclusepe o "lista neagra" actualizata periodic, cu scopul de a descuraja sustinerea acordata de clientii de publicitate unor astfel de site-uri, scrie HotNews.ro.

Initiativa apartine lui Jonathan Taplin, director al Laboratorului pentru Inovatie Annenberg din cadrul Universitatii California de Sud, care intentioneaza sa lanseze rapoarte lunare pe aceasta tema din ianuarie 2013, scrie publicatia de specialitate The Drum.
Initiativa anti-piraterie: Lista neagra cu brandurile promovate pe site-urile cu muzica si filme piratate


DAUNE ÎN SCANDALUL BBC. BBC a anunţat joi că va plăti despăgubiri de 185.000 de lire sterline (229.500 euro) unui fost politician britanic, acuzat pe nedrept de pedofilie într-una dintre emisiunile postului, o eroare care a agravat criza profundă prin care trece grupul public din audiovizualul britanic, scrie Mediafax.
"BBC s-a înţeles cu lordul McAlpine asupra termenilor unui acord ce vizează procesul pentru defăimare deschis împotriva grupului. Acest acord reflectă gravitatea acuzaţiilor care i-au fost aduse", se afirmă în comunicatul emis de BBC.
BBC va plăti despăgubiri de 229.500 de euro politicianului acuzat pe nedrept de pedofilie


ANONYMOUS ÎN GAZA. Hackeri din cadrul grupării Anonymous au anunţat sâmbătă că au blocat site-uri aparţinând câtorva zeci de organizaţii israeliene şi al unei bănci importante, în semn de protest faţă de ofensiva israeliană asupra Fâşiei Gaza, srie Mediafax.
Peste 650 de instituţii private şi publice au fost vizate, inclusiv Bank of Jerusalem, una dintre principalele instituţii financiare din ţară, potrivit grupului, care a mai anunţat că a blocat pentru o perioadă scurtă de timp site-ul Ministerului israelian de Externe.
Gruparea Anonymous anunţă că a blocat zeci de site-uri israeliene, denunţând operaţiunile militare


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Pai normal ca Mihai Tatulici nu a mai putut sa-si faca de cap pe bani multi. Sunt curios cat timp va baga Apa Nova bani in Money.ro, bani din care, cred ca o maaaare parte trec prin buzunarele domnului Tatulici !

Trimite un comentariu

sus