Skip to main content

2 Noiembrie. Trecerea la televiziunea digitală şi introducerea serviciilor multimedia vor creşte concurenţa

 

Publicitate

EFECTE. Trecerea la televiziunea digitală terestră şi introducerea serviciilor multimedia digitale la nivel naţional vor avea ca efect creşterea gradului de concurenţă şi inovaţie pe piaţa serviciilor de retransmisie a programelor audiovizuale, potrivit Consiliului Concurenţei, scrie Mediafax.

"Furnizarea serviciilor de programe de televiziune în sistem digital terestru va reprezenta un pas înainte calitativ în ce priveşte nivelul serviciilor de programe de televiziune recepţionate de populaţie prin intermediul frecvenţelor radio. Mai mult, migrarea către tehnologia Internet Protocol (IP) şi licenţele recent achiziţionate de operatorii mobili vor permite furnizarea de servicii mobile de bandă largă, inclusiv servicii de televiziune", se arată într-un raport al instituţiei privind evoluţia concurenţei în sectoarele cheie.


RAPORT: Trecerea la televiziunea digitală şi introducerea serviciilor multimedia vor creşte concurenţa


PROGRAM NOU LA ANTENA 1. Observator special de la Antena 1 este un format în care o singură temă, de real interes şi cu mare impact asupra marelui public, va fi dezbătută de specialişti în domeniu, dar şi comentată de oameni obişnuiţi, scrie Evenimentul zilei. Emisiunea este prezentată de Octavia Geamănu, iar cei care se vor implica în realizarea subiectelor sunt reporterii Observatorului, precum şi vedete precum Andreea Berecleanu, Anca Rusu sau Daniel Osmanovici, scrie Evenimentul zilei.
Octavia Geamanu prezintă, de luni, Observator special - Media > EVZ.ro 


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    ...si uite-asa Felix si-a mai tras o emisiune anti PDL si anti Basescu. Sa speram ca si-o vor lua de la Suleyman.

Trimite un comentariu

sus