Skip to main content

20 noiembrie: Primul portal european de licenţe pentru servicii muzicale online

 

Publicitate

PORTAL DE LICENŢE PENTRU MUZICA ONLINE. Trei companii - una franceză, una spaniolă şi una italiană - specializate în gestionarea drepturilor de autor au lansat primul portal european de licenţe pentru servicii muzicale online şi au semnat un acord cu grupul american Google, scrie Mediafax.

Portalul Armonia a fost creat de SACEM (companie franceză de gestionare a drepturilor autorilor, compozitorilor şi editorilor de muzică), SGAE (Spania) şi SIAE (Italia). Acest portal unic conţine operele ale căror drepturi sunt administrate de cele trei companii, dar şi cataloagele muzicale deţinute de Universal Music Publishing International (reprezentat de SACEM), de Sony Latino, Peer Latino şi SPA (reprezentate de SGAE), care includ peste 5,5 milioane de opere.
A fost creat PRIMUL portal european de licenţe pentru servicii muzicale online


DANIEL CRAIG, CEL MAI BINE PLĂTIT INTERPRET AL LUI JAMES BOND. Daniel Craig este cel mai bine plătit interpret al personajului James Bond din istorie, graţie unui contract care îi va aduce starului britanic suma netă de 31 de milioane lire sterline (50 milioane de dolari), scrie Mediafax.

Astfel, actorul în vârstă de 44 de ani, care a jucat pentru a treia oară rolul agentului 007 în cel de-al 23-lea film din serie, intitulat "007: Coordonata Skyfall", va primi suma de 31 de milioane de lire sterline pentru a interpreta acest rol în alte două filme.
Cine este cel mai bine plătit interpret al personajului James Bond din istorie

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus