Skip to main content

26 Noiembrie. Romantica se va transforma în Film Café. Gangnam Style, record de vizionări pe YouTube

 

Publicitate

TRANSFORMARE. Televiziunea Romantica se va transforma în Film Café, din 1 decembrie, în România, scrie Mediafax. "Romantica se numără printre primele posturi TV tematice lansate în piaţa românească, devenind astfel un canal cu tradiţie. După succesul seriilor italieneşti precum «Vivere», «Căile dreptăţii» sau «Tânărul Casanova», acum venim în întâmpinarea cererii telespectatorilor noştri cu programe noi din aceeaşi categorie, formând un prime time extins", a declarat atunci Anda Mânza, Country Manager Chello Networks.
Televiziunea Romantica devine Film Café, din 1 decembrie


RECORD. Un nou videoclip a devenit cel mai vizionat din istoria site-ului YouTube, cu peste 814 milioane de vizualizări, depăşind precedentul record stabilit de videoclipul piesei "Baby" interpretată de canadianul Justin Bieber, scrie Mediafax.
Lansat în luna iulie în Coreea de Sud şi devenit extrem de popular în străinătate începând din luna august, videoclipul "Gangnam Style" al cântăreţului sud-corean Psy, în vârstă de 34 de ani, în care acesta execută mişcări inspirate din călărie şi rodeo, a devenit celebru pe întreaga planetă.
Sâmbătă seară, videoclipul a înregistrat 805 milioane de vizualizări pe YouTube, depăşind astfel recordul de 803 milioane de vizualizări stabilit de Justin Bieber, care se afla în fruntea acestui clasament din iulie 2010.
VIDEOCLIPUL cu cele mai multe vizualizări pe YouTube, peste 814 milioane. În fiecare zi adaugă alte 10 milioane de vizionări


GOOGLE, VARIANTA TV. Google a lansat în teste o alternativă la serviciile clasice de cablu, în Kansas City, SUA. Google Fiber oferă, pentru 120 de dolari pe lună, cablu TV, un recorder video şi acces la internet broadband care este de 100 de ori mai rapid decât cel oferit de companiile de cablu din SUA, scrie Gandul.info. Doar accesul la internet costă 70 de dolari.
Google mai promite că, la instalarea pachetului, oamenii companiei vor sosi la ora programată cu utilizatorul şi nu vor proceda ca firmele clasice de cablu, care te forţează să stai acasă toată ziua până îşi găsesc timp.
Dacă cei de la Google se ţin de cuvânt, companiile clasice de cablu din SUA vor trebui să îşi extindă ofertele de acces la internet cu viteză mare şi să îşi îmbunătăţească relaţia cu clienţii.
Cum funcţionează Google Fiber, serviciul care sperie operatorii de cablu. VIDEO


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus