Skip to main content

4 noiembrie: Răzvan Theodorescu şi Irina Nistor, în comisiile de evaluare a angajaţilor TVR

 

Publicitate

TVR ÎNCEPE PROCESUL DE SELECŢIE A ANGAJAŢILOR. Istoricul Răzvan Theodorescu, criticul de film Irina Margareta Nistor, jurnalista Iolanda Stăniloiu şi analistul media Iulian Comănescu fac parte din comisiile care vor evalua angajaţii TVR, scrie Mediafax. Procesul de selecţie de personal, în urma căruia vor fi concediate 872 de persoane, va începe astăzi, 5 noiembrie.

Restructurarea personalului din Televiziunea Română începe cu selecţia, pe criterii profesionale, a celor 2.395 de angajaţi care vor rămâne în noua structură a SRTv.

Selecţia angajaţilor presupune trei etape - depunerea unui memoriu de activitate, susţinerea unui test grilă (care conţine 10 întrebări şi are o durată de 30 de minute) şi a unui interviu (înregistrat audio-video) - care, în punctajul final, vor conta cu ponderi de 50%, 20%, respectiv 30%.
Pentru evaluarea angajaţilor televiziunii publice au fost create 12 comisii, fiecare dedicată câte unui departament. Componenţa acestor comisii şi calendarul privind desfăşurarea procesului de selecţie pot fi găsite pe site-ul Mediafax.
Răzvan Theodorescu şi Irina Nistor, în comisiile de evaluare a angajaţilor TVR. Selecţia începe luni


OPRAH COLABOREAZĂ CU HUFFINGTON POST. HuffPost OWN - o secţiune nouă pe site-ul de informaţii american Huffington Post, care marchează o colaborare între publicaţia online condusă de Arianna Huffington şi Oprah Winfrey Network, reţeaua de televiziune a realizatoarei Oprah Winfrey - s-a lansat, joi, notează Mediafax.

Noua secţiune HuffPost OWN include conţinuturi preluate de pe site-ul Oprah.com, diverse înregistrări video de la televiziunea OWN, deţinută de Oprah, dar şi articole şi sfaturi despre sănătate, modă şi cultură.
Site-ul Huffington Post, care combină informaţiile cu divertismentul, opiniile şi blogurile online, are 36 de milioane de vizitatori unici pe lună în Statele Unite ale Americii.
Oprah Winfrey îşi extinde imperiul multimedia printr-o colaborare cu site-ul Huffington Post


DEMISIE LA UN ZIAR POLONEZ. Redactorul-şef al cotidianului Rzeczpospolita, care a publicat un articol ce afirma că au fost găsite urme de explozibil pe epava avionului prezidenţial polonez prăbuşit la Smolensk în 2010, şi-a prezentat demisia, notează Mediafax.

Tomasz Wroblewski, redactorul-şef al cotidianului Rzeczpospolita, a făcut acest anunţ după ce procurorii militari polonezi au negat afirmaţiile publicaţiei, relatează Radio Polonia în pagina electronică.
Wroblewski a adăugat că îndatoririle sale editoriale vor fi îndeplinite de adjunctul său, Andrzej Talaga.
Redactorul-şef al Rzeczpospolita demisionează după articolul privind accidentul de la Smolensk


THE ECONOMIST ÎL SUSŢINE PE OBAMA. Influentul săptămânal britanic din lumea afacerilor The Economist a îndemnat joi la vot, cu mai puţin entuziasm decât în 2008, în favoarea preşedintelui american Barack Obama, pe care îl consideră un "rău cunoscut", scrie Mediafax.

Revista liberală, care apare vinerea, a apreciat într-un editorial publicat pe site că rivalul lui Barack Obama, republicanul Mitt Romney, "nu merită investiţia".

Publicaţia consideră campania lui Obama "lamentabilă", apreciind că deşi preşedintele a putut să încarneze "speranţa personificată şi centrul", el este redus în prezent de lovituri sub centură împotriva lui Mitt Romney.
The Economist îl susţine în alegeri pe Barack Obama, pe care îl consideră un "rău cunoscut"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Acea știre a fost publicată vineri la ora 16.00. Cum paginademedia.ro nu a avut revista presei în zilele de sâmbătă și duminică, am inclus abia astăzi și știrea cu demisia de la ziarul polonez.
  • kiko kiko
    revista presei... de colectie poate... redactorul sef de la ziarul polonez si-a dat demisia inca de joi... azi e luni...

Trimite un comentariu

sus