Skip to main content

7 noiembrie: vPlay şi alte site-uri care transmit filme pe internet nu mai pot fi accesate

 

Publicitate

VPLAY, ÎN MENTENANŢĂ. vPlay, filme-free.ro, filme-subtitrate.ro şi alte site-uri care permit vizionarea de filme pe internet nu mai pot fi accesate, ele afişând fie mesaje de mentenanţă, fie de gen "cont suspendat", scrie HotNews.ro.
Totul vine în contextul în care CNA a decis pe 1 noiembrie, în urma unei adrese a ProTV, să sesizeze Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează filme şi seriale fără să respecte legislaţia audiovizualului şi fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis.


Cei de la MediaPro, care deţin Voyo.ro, o platformă de conţinut video contra cost, speră că se va interveni cu ordin judecătoresc pentru ca aceste site-uri să fie radiate.
Oficialii Inspectoratului General al Poliţiei Române şi ai Poliţiei Capitalei au declarat pentru HotNews.ro că până la acest moment nu au înregistrat nici o sesizare cu privire la aceste aspecte.
vPlay şi alte site-uri care transmit filme pe internet nu mai pot fi accesate


330 DE ANGAJAŢI AI TVR NU SE SUPUN PROCESULUI DE SELECŢIE. „Selecţia parţială" propusă în ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie a TVR s-a concretizat. Peste 330 de angajaţi şi-au găsit locul pe "Lista nominală a salariaţilor care nu se supun procedurii de selecţie şi ale căror posturi nu se supun restructurării".

Lista nu a fost făcută publică, dar se pare că aici nu apar doar numele "salariaţiilor care nu pot fi concediaţi în temeiul dispoziţiilor din Contractul Colectiv de Muncă, coroborate cu cele din Codul Muncii şi cu cele din Legea privind dialogul social", adică persoane aflate în concediu de maternitate sau în prag de pensionare, dar şi sindicalişti, scrie Evenimentul zilei. Potrivit informaţiilor EVZ.ro, mulţi salariaţi ai TVR au spus că nu se vor prezenta la evaluare, deoarece s-au consultat cu avocaţii şi, din punct de vedere legal, conducerea nu îi poate obliga.
Intangibilii din TVR


GREVĂ LA EL PAIS. Jurnaliştii principalului cotidian spaniol, El Pais, au intrat ieri în grevă, pe care intenţionează să o prelungească la trei zile, pentru a protesta faţă de un plan social al conducerii publicaţiei care intenţionează reducerea cu o treime a numărului său de angajaţi, scrie Mediafax.

El Pais, care aparţine grupului de media spaniol Prisa, a prezentat pe 9 octombrie un plan social care prevede reducerea locurilor de muncă cu 149 de posturi, dintr-un total de 466 de salariaţi.
Jurnaliştii cotidianului spaniol El Pais au intrat în grevă


AUDIENŢĂ RECORD. Peste 2,7 milioane de persoane au urmarit duminica, in SUA, primul film despre operaţiunea care a condus la moartea liderului Al-Qaida, Osama ben Laden, a anuntat luni postul de televiziune National Geographic, care l-a difuzat cu doua zile inainte de prezidentialele din SUA, notează Mediafax.

National Geographic a precizat ca filmul a fost cel mai urmarit program in acest an la acest post si ca s-a plasat pe pozitia a sasea pe lista celor mai bune audiente din istoria sa. Un alt film despre această operaţiune, realizat de Kathryn Bigelow, urmează să ruleze în ianuarie la cinematografe.
Primul film despre uciderea lui Osama ben Laden, urmărit de peste 2,7 milioane de persoane - VIDEO


VÂNZĂRI RECORD. Compania americană Apple şi-a epuizat stocurile de tablete iPad mini şi iPad 4 cu ecran Retina în doar trei zile de la punerea lor în vânzare, dublându-şi astfel recordul înregistrat la lansarea precedentă, scrie Adevărul.

„Am stabilit un nou record în weekend-ul de după lansare – 3 milioane de unităţi - şi practic am vândut toate aparatele iPad mini. Lucrăm din greu pentru a satisface cererea incredibilă“ , a declarat directorul general al Apple, Tim Cook.
Recordul precedent a fost stabilit în luna martie, când Apple a vândut în weekend-ul după lansarea generaţiei a treia de iPad 1,5 milioane de modele Wi-Fi.
Apple a vândut 3 milioane de tablete în trei zile

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    *si despre milogeala
    P.S: Petrisor incearca sa bagi un buton de edit,cateodata omul scrie repede,e mai infierbantat si apasa direct "TRIMITE"...ar fi foarte folositor.
  • Alex Alex
    @dan+IS+toti care gandesc astfel-> daca voi aveti impresia ca aici e vorba de mocangeala si despre milogeala, va inselati amarnic. Sigur sunt si oameni decervelati care au impresia ca li se cuvine tot si s-au nascut cu net' in brate deci asadar si prin urmare...
    Totusi acei oameni sunt in numar mic in comparatie cu cei care se revolta pentru problema de fond si dintr-un principiu corect : DE CE draq sa le dau bani nesimtitilor astia de la pro pt un continut infect plin de seriale infecte marca bufteliCA CA Lalaba Band, Tanti Flo(ca)rica sau reluari cu Shtate de Romanelia etc. Ca sa nu mai spun ca e un site care se blocheaza aici nefiind vorba despre banda de net a platitorului ci despre halul in care e facut site-ul. DECI: mai intai ofera-mi continut de calitate (seriale la zi, filme noi, emisiuni la zi) cu ajutorul unei platforme care sa se comporte decent iar DUPA AIA eu, cetateanul Alex voi putea veni la tine sa ma simt si in raza legala in acelasi timp in care pot urmari lucrurile care imi plac, pt ca sincer oricum platesc abonamente, lumina,etc DECI as putea sa le dau si lor 20-25 lei acoalea PT CONTINUT DE CALITATE.
    Pai ce facem aici???Ne jucam cine decarteaza primul??? Iar voi vreti cumva sa faceti bani din piatra seaca fara a oferi nimic mai inainte in schimb decat ineptiile voastre pro???
    Hai nu zau? Eu zic sa mai bagati o fisa si sa va reganditi strategia .
  • alex alex
    cand vor fi dublate filme atunci voi da bani pe ele pana atunci
  • dan dan
    Pai care e cea mai mare "indeletnicire" a romanilor daca nu hotia?
    Ar mai fi prostia pt ca nu stiu altfel cum i-as putea numi pe cei 36.340 de indivizi care acum se revolta pe fb pentru faptul ca nu mai pot avea acces la mocangeli care la randul lor erau de fapt furaciuni?
    Pai daca aveti oua, iesiti bre in strada si va revoltati, nu pe Facebook unde se revolta looserii.
  • eudor eudor
    am observat pe internet o intreaga campanie ANTI PRO TV
    pe facebook e un profil facebook.com/spuneNUvoyo.ro au 36.340 aprecieri
    ieri cica a fost spart voyo.ro si sport.ro de catre anonymous asa scrie acolo ca nu a mers intre 8 seara si 10 dar nu stiu....
  • IS IS
    Da nu mergeti voi sa revendicati si mancare gratis din magazine? Doar vi se cuvine! De ce ati mai plati pentru orice? Sa fie totul gratis pentru toata lumea. Gandire de manelisti. Vai de capu' vostru!
  • cristi cristi
    Treziti-va pana nu e prea tarziu, si vom ajunge sa ne inchida ProTV-ul si site-uri de muzica online, bagandu-ne pe gura fortat Stefan Banica, LaLa Band sau Loredana.
  • kiko kiko
    *al
  • kiko kiko
    sper ca abonatii voyo sa renunte la abonament si astfel sa dea faliment si prostia aia de site a pro teve...

Trimite un comentariu

sus