Skip to main content

A FOST PAUZĂ. Pro TV, Antena 1 şi Kanal D, acelaşi "program": zece minute în albastru, negru şi roşu

 

Publicitate

PREMIERĂ TV. Pro TV, Antena 1 şi Kanal D au avut un program identic timp de zece minute. Posturile au pus în aplicare, în această seară, sancţiunea CNA.

Timp de zece minute, între orele 19.00 şi 19.10, pe toate cele trei posturi a rulat acelaşi lucrul: textul sancţiunii pe care au luat-o de la CNA, din cauza bălăcărelilor din studio, dintre Vadim Tudor, Mărioara Zăvoranu şi Mariana Moculescu.

O diferenţă a fost între cele trei canale: fundalul. Sancţiunea a rulat pe albastru la Pro TV, pe roşu la Antena 1 şi, mai sobru, pe negru la Kanal D.

Citeşte despre cum au încercat posturile TV să scape de sancţiunea CNA, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Offtopic: Nu inteleg de ce doar la tine apare regulat problema cu embedded "malicious sites" (azi promobucks). Rezolva sau schimba cauza te rog. In curand o sa fie iara blocat siteul complet in ritmul asta
  • Andrei Andrei
    E praf in ochi, credeti ca ii costa oprirea emisiei 10 minute? doar au facut jurnalul de stiri cu 10 minute mai mic. CNA si ei special dramatizeaza situatia pentru a manipula lumea ca vai ce mare contraventie au primit cand de fapt e ceva super mega lejer :)
  • Anonim Anonim
    Ii rog sa nu solicite aceste conserve de programe care difuzeze documentare din 80,90. mai bine acei bani s-ar duce la documentare noi pentru digi world
    Nu avem nevoie de conservele discovery
    Am sa sunt sa ii felicit
  • eusss eusss
    ce inseamna 10 min? :) nimic
  • Alexandru Alexandru
    Sau direct de la sursa, pe site-ul CNA.
  • MircelusRadu YahooCom MircelusRadu YahooCom
    De-asta data nu a mai avut Antena1 exclusivitate.
  • dgfgfh dgfgfh
    foarte bine. data viitoare sper sa le suspende emisia 2 ore.
  • mad79 mad79
    OFF TOPIC!!!!!!
    Cei care nu mai receptioneaza programul Discovery World,desi era in pachetul extra si se platea separat pentru el,ii rog sa contacteze serviciul de relatii cu publicul al RCS/RDS si sa solicite reintroducerea lui,cat mai repede!
    Stiu ca este enervant acel robot,care te tine 2 minute,pana sa intri pe fir cu ei,dar se merita efortul!
  • CipryFCD CipryFCD
    Textele integrale difuzate de PRO TV şi Antena 1 se pot găsi pe Forumul Softpedia: http://forum.softpedia.com/topic/894846-cna-oprete-emisia-timp-de-10-min-la-patru-televiziuni-antena-1-pro-tv-acasa-tv-i-kanal-d/page__st__54#entry12210865

Trimite un comentariu

sus