Skip to main content

Adevărul.ro are faţă nouă

 

Publicitate

Site-ul adevarul.ro îşi schimbă, de astăzi, imaginea. Site-ul s-a relansat cu designul National Post şi cu conceptul propus de acesta (un fel de Huffington Post local), proiectul lui Cristi Burci, coordonat de Răzvan Ionescu, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI

În noua formulă, site-ul adevarul.ro a dezvoltat puternic partea de bloguri, după modelul Huffington Post. În plus, cititorii  au posibilitatea să se autentifice cu ajutorul contului de Facebook.

STRUCTURA. Pe coloana din stânga de pe homepage apar cele mai importante ştiri din domeniile puternice: politică, economie sau afaceri externe. În centrul site-ului apare platforma de bloguri, iar pe coloana din dreapta sunt cele mai populare ştiri de pe site.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • baiat de gasca baiat de gasca
    Cum sa renunti la serviciile unui fumator de trabucuri atat de rasat. Pozeaza in "baiat de baiat" cu Golf si cu aer de nobil intelectual englez plin de ganduri profunde. Ce prestanta, cat de elegant este el cand plimba trabucul uitandu-se in ochii tai. Noroc ca ii "arde" banii lui Burci, ca altfel "muncea" la un trabuc cate doua saptamani, ca pe vremea lui Corneteanu. In final nu poti decat sa admiri abilitatea de a gasii in permanenta oameni potenti financiar pe care sa-i fraieresca in cel mai crunt mod. Nu este nimic jenant! Doar te intrebi cum au facut astia banii pe care un filfizon ca ionescu reuseste sa-i mulga cu atata usurinta de la ei. Cred ca nici propriilor copii nu le-ar da atatia bani sa-si bata joc de ei! Ha! Mi-am adus aminte! Nu cumva fisu vinde crenvusti in fata holdingului? Mai bine l-ar pune in locul lui ionescu si garantat ar aduce mai mult castig companiei. :) Daca are impresia ca nu cunoaste afacere, nu trebuie sa se teama. Mai rau de atat nu poate face!
  • Insider Insider
    Dupa ce a fost specialist in orice, uite ca Razvan Ionescu se pricepe si la (copiat) site-uri. Burci trebuie sa fie mare fraier, incredibil de fraier, sa plateasca 26 de insi plus pe Ionescu, atatea luni, pentru ceva ce putea fi gata in doua saptamani. Jenant!
  • cronicas cronicas
    vorba lui lovin e mult copy paste
  • cronicas cronicas
    naspa
  • didi didi
    daaaa, o sa faca rahatul praf...
  • sfinx sfinx
    arata groaznic, sper sa se duca de rapa

Trimite un comentariu

sus