Skip to main content

Adevărul Holding şi-a cerut insolvenţa

 

Publicitate

Compania Adevărul Holding a depus zilele trecute o cerere de insolvenţă la Tribunalul Municipiului Bucureşti.

Termenul pentru luarea unei decizii a fost stabilit pentru 6 noiembrie.

Trustul Adevărul Holding, deţinut de Dinu Patriciu, a fost preluat luna trecută de omul de afaceri Cristian Burci.

Adevărul Holding SRL a fost înregistrată în anul 2006. În ultimele luni, la Tribunalul Bucureşti au fost depuse mai multe solicitări de intrare în insolvenţă sau somaţii de plată din partea creditorilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • renata renata
    atata cantitate de dezinformare, barfoteca, rautate si mediocritate - mai rar. aia dinainte erau niste hoti care nu plateau salariile si se imbuibau. astia de acum, nu numai ca nu platesc salariile restante, dar arunca oameni foarte bine pregatiti profesional in strada si-i pun sa si semneze tot felul de hartii ca sa-si piarda drepturile. Burci este un hot, Patriciu este un hot, toti sefii sunt hoti. In general cine este sef este hot. Cei care nu sunt sefi nu sunt hoti.
    Nu pricep ceva insa, daca tot este atata nedreptate si hotie in acest malefic trust, la ce mama dracului mai zaceti acolo? Si daca tot sunteti exploatati de nu aveti timp nici sa faceti pipilica, cum de aveti timp sa scrieti pe bloguri si sa barfiti la tigara? Mai terminati cu mizeriile si vedeti-va de treaba, ca pute piata romaneasca de someri.
  • un OM un OM
    Si de ce nu scrieti si despre modul abuziv, ILEGAL si dictatorial prin care Burci si gasca lui (Imre, Ionescu si Enescu) au ordonat ca cei pe care i-au dat afara sa nu-si mai primeasca DELOC salariile restante si compensatorii? Pur si simplu pentru ca au scapat din mizeria aia de ADH si sa mearga mai departe. Si nu oarecum, ci cu capul sus. Dar banuiesc ca sunt mult mai "interesante" cancanurile si otevismele decat nedreptatile si ilegalitatile pe care le fac aceste… personaje care cu siguranta sunt "interesate" de ceea ce inseamna presa de calitate, facuta cu profesionalism. Si, in plus, este mult mai usor sa arunci cu vorbe si mizerii decat sa-i sustii si sa-i aperi pe cei care nu fac altceva decat sa fie in continuare OAMENI. "Domnule" Burci, what goes around comes around! Rugati pe cineva sa va traduca.
  • Radu Radu
    nu bai fata, adevarul e ca presa tiparita miroase deja.... si se simte
  • Radu Radu
    adevarul doare, bai jurnalisti de 2 bani
  • Indignat ca niciodata Indignat ca niciodata
    Loooool, uite cine s-a trezit sa vorbeasca, din toti oamenii. Bai pitic distrus, tu vorbesti ma, ca tu n-ai dreptul sa vorbesti in fata celui mai jalnic ziarist din ADH. Tu vorbesti, care ai pacalit viata si ai profitat de sistemul stricat din ADH ca sa mananci un an si ceva o leafa babana nefacand NIMIC? Frecand-o pe Facebook si pe site-urile tale de jocuri? Cine esti tu sa vorbesti aici despre "acces la ce se intampla" si despre slugile "marunte"? Cine te stie pe tine mai, neinsemnatule, ca daca nu te prezinti cu nick-ul de pe forumuri nu stie nimeni ca ai trait in cladirea aia un an jumatate. Tu vorbesti de jurnalisti ratati? Pai de pe spinarea lor, asa, ratati cum sunt ei (si poate ca sunt), ai mancat o paine, tu si alti nesimtiti care n-au pus umarul nici daca ar fi murit de foame sa faca ceva bun.

    Penibil, penibil, penibil. Imi vine sa vars cand vad oameni ca tine exprimandu-si o parere. Pacat ca nu te stiu la fata oamenii care se invart pe aici, ca ti-ar spune toti ce cred despre tine.

    Pai macar restul personajelor din ADH care au fost injurate in serial pe aici, alea macar exista ,au facut ceva in viata, inseamna ceva, chiar daca din motive gresite. Tu nu insemni nimic.
  • unul neplatit unul neplatit
    @Sebastian Dracopol - Tocmai tu ti-ai gasit sa-ti dai cu parerea, domnule Nimeni? Pai tu ai pacalit viata la greu in AH, erai din gasca facatorilor de nimic, te plimbai de colo-colo sa-ti etalezi freza aia
  • UE UE
    Petrisor,
    Multi dintre cei dati afara nu si-au incasat lefurile restante. De ce nu scrii si faptul ca lefurile se dau in continuare in rate, in ciuda promisiunilor conducerii din momentul in care oamenilor li s-a furat leafa pe septembrie?!
  • reporter reporter
    si managerul cu socru-sef-la-SRI cind pleacă?
    sau mai sta sa rezolve problema cu firma aia care monitorizeaza convorbirile telefonice si mailurile de la anumite IP-uri? (inclusiv de la chisinau - nota bebe sabine!)
  • liniste liniste
    @Sebastian Dracopol: mai bine taci, este mai de bun simt. mic sau mare, la timp sa mai tarziu, tu oricum ti-ai luat banii degeaba. in orice companie normala, somnul si uitatul la filme in timpul programului nu se platesc.
  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    @Dracopol
    Frate, ai dreptate in mai multe privinte, dar faptul ca ai spus ca trustul ADH e mizerabil ma determina sa te felicit. Esti insa cam dur cu angajatii. Sunt si ei nemultumiti, e normal sa-si verse frustrarile undeva.
  • Sebastian Dracopol Sebastian Dracopol
    Ca om din afara presei care a lucrat in mizeria aia de trust un an si ceva ma amuza sa citesc mereu barfele slugilor marunte, fara acces la ce se intampla si care stau pe aici si isi traiesc ratarea...serios? Forbes a fost externalizat? De aia nu sia primit nimeni de aoclo salariile retarzilor? Hai...inapoi la joburile voastre de copy/paste din Cancan si Realitatea...jurnalisti ratati ce sunteti....
  • ziarist vechi ziarist vechi
    oricine se pricepe nitel la economie stie ca insolventa este de multe ori singura cale spre insanatosirea unei companii. ca angajat vechi al trustului stiu cam cat de bolnav este si inteleg ca, oricine ar fi cumparat compania, daca o lasa sa functioneze ca pana acum, o omora in scurt timp. nu-l cunosc pe burci, nu stiu ce-i poate pielea, dar vad ca, deocamdata, au inceput sa se dea salarii, dupa luni in sir de seceta.
  • SemnulExclamarii SemnulExclamarii
    Dragul de tine, esti un idealist. Cu sufletul spui ca tii in viata o publicatie? Poate pe cea a Patriarhiei.
    Ar cam trebui mai mult decat suflet, poate putin "suflu" ?
  • reporter reporter
    Managing fis... cit ați muncit la holding v-ați tocit scaunele de funduri și nu va durea la basca de modul abuziv-securist in care se plateau salariile mai vechi de trei luni de zile. Acuma sunteți frustrați când dă careva poleiala la o parte de pe mărețul bepepublishing.
  • Andrei Andrei
    Dincolo de "profesionalismul" mogulilor si stapanilor de media, publicatiile dispar una cate una si din cauza unora ca voi, cei care barfiti si aveti impresia ca stiti cum se tine in viata o revista… sau mai multe. Daca ati crede cu adevarat in ceea ce faceti, nu ati mai pierde timp pretios din viata voastra umila cu barfe si mizerii aruncate in cei care, candva, v-au fost colegi si, poate, prieteni. Sunt convins ca o mana de oameni, jurnalisti si designeri profesionisti, care ne arata ca stiu sa-si pastreze sufletele curate, vor dovedi ca jurnalismul de calitate supravietuieste si fara "stapan". Trebuie doar sa te dedici si sa crezi in ceea ce faci, nu sa iti pierzi demnitatea si sa-ti vinzi sufletul unui trust in care Raul e la putere. Mi-e mila de voi toti cei care ati ajuns sa ganditi si sa traiti asa cum o aratati prin comentariile voastre. Cum poate supravietui un singur titlu pe piata? Simplu. Cu suflet. Dar asta este dincolo de puterea de intelegere a voastra, a celor care au ramas fara el. Mult succes celor de la Forbes!

Trimite un comentariu

sus