Skip to main content

Adevărul Holding şi-a cerut insolvenţa

 

Publicitate

Compania Adevărul Holding a depus zilele trecute o cerere de insolvenţă la Tribunalul Municipiului Bucureşti.

Termenul pentru luarea unei decizii a fost stabilit pentru 6 noiembrie.

Trustul Adevărul Holding, deţinut de Dinu Patriciu, a fost preluat luna trecută de omul de afaceri Cristian Burci.

Adevărul Holding SRL a fost înregistrată în anul 2006. În ultimele luni, la Tribunalul Bucureşti au fost depuse mai multe solicitări de intrare în insolvenţă sau somaţii de plată din partea creditorilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    cam cate exemple anterioare ii trebuie unui om care are sinapsele acolo unde trebuie in creier pentru a face deductii logice? @previzibil, ai putintica rabdare, ce conteaza cateva luni si te vei bucura de deductiile tale. din pacate, asa se intampla.cum spui. repet: din pacate! din pacate pentru angajatii onesti si talentati care sunt sub vremuri sau mai bine zis sub rapacitatea patronilor si a politicii impregnate definitiv in tot ce inseamna mass media. am obosit sa vad cum cad, rand pe rand, ziare, reviste, televiziuni, posturi de radio. e fara precedent, nicaieri nu s-a mai intamplat asa ceva! nu atat de multe! ca ciupercile dupa ploaie! am pierdut sirul! si cele care n-au cazut, agonizeaza, nu-si platesc angajatii, fac reduceri. astea nu sunt semne de bine.
  • SemnulExclamarii SemnulExclamarii
    Cum ar putea rezista pe piata din Romania o companie cu un singur produs si acela bilunar. Ok, sa presupunem ca este din punct de vedere editorial super ok, dar produsul mai trebuie sa fie si putin profitabil. Sa se vanda foarte bine, sa scoti macar un minim profit si in plus sa isi mai si incaseze banii din piata.
    Cum o sa incaseze banii de pe acest top 500? la cate zile? Si de la cine? De la Hiparion sau Tutun si Ziare?
    Cu siguranta incasarile din publicitate nu vor putea acoperi costurile de tipar, distributie, etc.
    Va fi un produs "rapus" de piata din pacate.
  • wef wef
    ce e ala salar?
  • doru doru
    pana acum, Don Giovanni prezinta cel mai mai interesant punct de vedere :)
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    Codul muncii, art. 156 („salariile se plătesc înaintea oricăror alte obligaţii băneşti ale angajatorului”
    gasesti aici toate informatiile: http://m.rfi.ro/articol/stiri/diverse/problemele-salariatilor-unei-firme-aflate-insolventa
    alageti-va un reprezentant, un delegat care va participa la şedinţele Adunării creditorilor, votul exprimat de acesta prezentând relevanţă pentru întreaga valoare a creanţelor reprezentând salariile şi alte drepturi băneşti ce li se cuvin tuturor salariaţilor unităţii.
  • chroko chroko
    bine ca unii si-au luat salarul pe 6 (sase)luni inainte .???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Giovanni Giovanni
    "....propria ta existenta..." Precis esti jurnalist. Nu e bine dle cineva...
  • Giovanni Giovanni
    ...propriului faliment personal.... ce pleonasm penibil. Nu e bine dna managing....
  • claudio caniggia claudio caniggia
    Lasand deoparte combinatiile din spate, sper sa nu moara brandul romanesc "Adevarul"... macar atat! In rest, pace si succese!
  • cotos cotos
    Era si momentul sa dispara...Prea mult timp s-a chinuit...La inceput chiar erau un ziar ce merita cumparat, dar in ultima vreme nimic interesant...
  • Dana Banzea Dana Banzea
    Din respect pentru toti cei care au crezut in reusita Forbes:

    Ma numesc Dana Banzea si sunt editorul coordonator al Topului "Forbes 500 Miliardari" de la prima editie, publicata in 2008.
    Postez acest comentariu in nume personal pentru ca nu am niciun motiv sa ma ascund in spatele unui pseudonim. Cu totii ati fost martorii primei reusite Forbes (dupa despartirea de Adevarul Holding). Iar pentru asta multumesc echipei (Petre Barbu, Marian Craciun, Oana Cosman, Diana Cosmin, Andrei Panait, Ionut Bonoiu, Sabrina Raileanu, Alexandru Neculai, Marcel Pomian, Andrei Michailov, Mihaela Pantea, Ionut Ancutescu si Marius Michailov). Datorita lor Topul Forbes 500 Miliardari si-a pastrat prestanta de produs high quality, mentinand ridicat interesul advertiserilor. Lansarea acestui produs (luni, 29 octombrie) in prezenta unora dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania si a celor mai reprezentantivi jurnalisti, precum si preluarea de catre cele mai importante canale de media a informatiilor furnizate de Forbes ne-au dovedit ca Topul Forbes -editia 2012 a fost cu adevarat asteptat. Iar asteptarile nu au fost inselate. Aceasta a fost principala motivatie pentru echipa Forbes: sa oferim publicului, datorita carora existam, un produs mai bun.

    Va multumim tuturor,
    Dana Banzea
    Editor coordonator Top "Forbes 500 Miliardari"

    PS Mai multe amanunte despre cum a fost primit Topul Forbes 500 Miliardari- editia 2012 veti putea afla din urmatorul nr al revistei Forbes.
  • Andrei Andrei
    Cand oare veti inceta sa va mai dati cu parerea si sa aruncati cu vorbe si mizerii? Nu stiti nimic din tot ce se intampla, dar e de inteles ca mai mult nu puteti. Rusine celor care se ascund in spatele unor pseudonime si in viata reala pretind a fi jurnalisti, profesionisti… oameni. Nu sunteti decat o natie de barfitori. RUSINE! Iar PROFESIONISTILOR care au ales sa duca mai departe revista Forbes, mult succes si RESPECT! Jurnalismul independent si de calitate inca traieste. Si asta conteaza! Nu plecati urechea si nu puneti la suflet mizeriile unor astfel de… si mai bine ma opresc aici, pentru ca nu ma voi cobora niciodata la nivelul personajelor de mai sus. Dumnezeu sa va ierte!
  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    @previzibil
    Maestre, lucrul la anuar era gata cand onor conducerea a anuntat ca Adevarul Holding renunta la Forbes. Deci munca e facuta tot de vechea echipa. cat despre insolventa, cam ai dreptate. Din surse 100% sigure pot sa afirm ca Burci e interesat doar sa tina Click! pe print, iar brandul Adevarul sa-l pastreze pe online, incepand din 2013. Le va trece pe alte firme, apoi le va vinde...Cam astia sunt afaceristii de tip Burci, care tepuiesc oamenii cu salariul pe o luna...
  • previzibil previzibil
    Pace tie cititorule!
    Hai sa ne prefacem ca suntem niste oameni inteligenti. Cumparatorul Adevar Holding este Cristian Burci. Un om despre care se pot spune multe, dar nu ca este prost. De ce un om, care detine pachet majoritar intr-un grup de media si publicitate (BBDO, Media Direction) ar da milioane - sau zeci de milioane - pe un trust falimentar, si nu ar da niste mii de euro (sau zeci de mii) pe licenta Forbes - poate singura din tot grupul care i-ar folosi in business-ul de publicitate, prin prisma influentei in lumea de business, a spenderilor de publicitate, a evenimentelor organizate si unde se face networking cu greii, unde poti avea cces la miliardari si poti face new business pentru agentie, si poti catiga milioane? Chiar sa fie Cristian Burci omul care sa nu realizeze asta??!! Imposibil. Asadar, pare logic ca plecarea Forbes (recte renuntarea la licenta) sa fie o OPERATIUNE de extragere intr-un centru de profit independent al activului cel mai de pret, atat dpdv financiar, cat si ca influenta, inainte de intrarea in insolventa (si ulterior in faliment - e foarte limpede ca va intra in faliment) a restului grupului, cu preluarea echipei si a brandurilor productive pe alte firme si stergerea datoriilor de zeci de milioane.

    Cred ca e clar pentru toata lumea. In alta ordine de idei, cele doua domnisoare nu au anvergura manageriala (un business de media e ceva foarte complex, unde au dat chix oameni cu anvergura, inclusiv nenea Dinu), financiara si antreprenoriala ca sa fie ele "artizanele" mutarii. E clar ca a fost un exit, e clar ca s-a tras un tun financiar cu acest top, dupa care s-au certat. Ipoteza mea ca de la bani. Dar cine stie, poate de la altele. Oricum, fatuca intepata de mai sus, d-ra "P", sigur nu va reinventa media in Romania,, unde a dat chix nenea Dinu. Altcineva e tatucul acolo.
  • elena elena
    Pentru cine nu stie, P din BP Holding, noul editor al Forbes, este Popescu Magdalena, fatuca de mai sus, secretara Ralucai Badea, adica B din acelasi BP Holding. Prosteala pe fata! Din BP lipseste I, adica Imre :) Oricum, pe voi scrie faliment in maximum 6 luni

Trimite un comentariu

sus