Skip to main content

Andreea Nemens, noul director executiv al GMP Advertising

 

Până de curând Client Service Director, Andreea Nemens este noul Director Executiv al GMP Advertising. Felix Tătaru, fondatorul GMP Advertising, rămâne director general.

Publicitate

Andreea Nemens va coordona activitatea operaţională a agenţiei, departamentele de client service, creaţie, strategie, productie AV şi print, graphic design şi DTP.

De cealaltă parte, Felix Tătaru rămâne director general şi va avea atribuţiuni de reprezentare, strategie şi integrare mai bună a serviciilor oferite de agenţiile partenere.

Felix Tătaru, Fondator şi Director General al GMP Advertising:

”Am ajuns în momentul în care GMP are nevoie de o echipă de management complex, care să ducă la un alt nivel business-ul. Andreea e prima piesă a puzzelului şi-i mulţumesc că a acceptat provocarea şi că o transmite mai departe.”

Despre cariera în publicitate a Andreei Nemens

  • Andreea Nemens are 34 de ani, s-a alăturat GMP Advertising la începutul lui 2009 în poziţia de Account Director pentru contul Timişoreana, iar de la sfârşitul aceluiaşi an a ocupat funcţia de Client Service Director.
  • În publicitate a intrat la finalul anului trei de facultate şi, până la funcţia de director executiv, a trecut prin echipele a trei agenţii, ca McCann, Leo Burnett şi 23 Communication Ideas.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus