Skip to main content

Antena, Pro, Acasă şi Kanal D nu-şi mai întrerup astăzi emisia

 

Publicitate

Cele patru televiziuni, Pro TV, Antena 1, Acasă TV şi Kanal D, sancţionate ieri de CNA cu oprirea emisiei, au scăpat, pentru moment. Asta după ce Antena 1 şi Pro TV au solicitat reanalizarea deciziei de ieri.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a declarat pentru paginademedia.ro că decizia de sancţionare nu a mai fost comunicată oficial radiodifuzorilor deoarece au fost depuse contestaţiile celor două posturi de televiziune. „Nu au fost comunicate tocmai pentru că au făcut contestaţie. Trebuie să le dăm şansa să le fie analizate contestaţiile”, a declarat Răsvan Popescu pentru paginademedia.ro.

Potrivit legislaţiei, televiziunile trebuie să pună în aplicare decizia CNA în 24 de ore de la comunicarea oficială a sancţiunii.

Contestaţiile vor fi analizate de CNA în şedinţa de mâine, 8 noiembrie.

Potrivit preşedintelui CNA, Pro TV SA a motivat contestaţia, pentru sancţiunea primită de Acasă TV, prin faptul că postul pentru femei nu a primit niciun fel de sancţiune în acest an. Faptul a fost remarcat şi de reprezentantul departamentului juridic din cadrul CNA chiar după votul de ieri.

În plus, Pro TV a motivat contestaţia prin faptul că în ultimul an postul generalist a primit doar o somaţie şi o amendă.

Cele patru televiziuni au fost sancţionate după mai multe derapaje ale lui Corneliu Vadim Tudor, Mărioara Zăvoranu, Oana Zăvoranu şi Mariana Moculescu. Aceştia au fost invitaţi sau au intrat prin telefon în cadrul mai multor ediţii a emisiunilor-tabloid Happy Hour, Acces Direct, Un show păcătos, Wow Biz şi Cancan TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • violeta violeta
    Cred ca n-ar strica putin mai multa atentie in alegerea subiectelor ce sunt puse in discutie in fata telespectatorilor cat si a " personajelor " din aceste povesti . Girul nostru , daca aveti nevoie de el , va fi pe masura !
  • Radu R, Radu R,
    tipic...
  • Eu ce invat de la tv ? Eu ce invat de la tv ?
    Adevarul este ca la antene este un mare profesionalism , mai ales la realizarea emisiunii acces dinrect sau la antena 3 in reportajele ce pupa partidul , acelasi lucru pot spune despre laB1 ce pupa celalalt partid ! In televiziunile din romania nu exista profesionalism , poate sunt mici exceptii pe ici pe colo , in rest toate emisiunile ,stirile , talk showurile sunt facute din interes politic sau financiar .....
  • kiko kiko
    mie contestatia protv mi se pare o timpenie... deci ei cer sa nu fie sanctionati pentru ca... nu au fost sanctionati in ultimul an... deci si saptamana viitoare daca or face ceva mascari, si se va pune problema sa fie sanctionati, o sa puna aceeasi placa... e ca si cum unul violeaza o batrina si ii fura pensia si cere sa nu fie pedepsit, ca nu a mai facut pina acum asa ceva...
  • Grand Prix Grand Prix
    Pai pro tv, acasa si kanal d sunt latrine. Ar tb sa invete ce inseamna jurnalism, de la profesionisti. Adica din Trustul Intact. Nu degeaba sunt afiliati CNN si nominalizati in finala AIB.
  • poporul roman poporul roman
    nu stii sa citesti tot? prostv si acasa sunt tot din latrine?
  • Kan Kan
    jos cu latrinele
  • sphinx sphinx
    trebuiau sanctionati

Trimite un comentariu

sus