Skip to main content

Bucătarii de la Top Chef n-au fost pe gustul românilor. Au preferat "bucătăria turcească" din Suleyman

 

Publicitate

DEBUT CU STÂNGUL. Marele debut TopChef, emisiunea culinară de la Antena 1 nu s-a ridicat peste serialele Suleyman Magnificul (Kanal D) şi Pariu cu viaţa (Pro TV). Show-ul Antenei 1 a fost pe locul trei în topul audienţele la emisiunea de debut.

Paginademedia.ro vă prezintă cifrele de aseară:

TopChef a fost urmărit de aproximativ un milion de telespectatori pe minut, dintre care 600.000 din mediul urban. Cu aceste cifre, Antena 1 a fost pe poziţia a treia şi la nivelul întregii ţări, dar şi în oraşe.

Segmentul comercial: TopChef a fost pe primul loc doar pe segmentul de vârstă 18-49 de ani. Pe acest segment de vârstă TopChef a avut o medie pe minut de 421.000 de telespectatori (7,5 rating pe target). Pe intervalul emisiunii Pro TV avea o medie de 362.000 de telespectatori pe minut în segmentul comercial 18-49 de ani (6,5 rating).

COMPARAŢIE. MasterChef (show-ul de pe Pro TV) a avut la prima difuzare, în martie, o medie de 908.000 de telespectatori pe minut în mediul urban, fiind pe prima poziţie în top. La nivel naţional însă, MasterChef a fost, la debut, pe poziţia a doua: MasterChef a avut 1,5 milioane de români în fiecare minut, după Antena 1 (cu Plasa de stele prezentată de Dan Negru), la care se uitau aproape 1,6 milioane de români, la nivel naţional. Cifrele de atunci, aici.

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Top Chef, în mediul URBAN:

1. Kanal D: 830.000 de telespectatori pe minut (7,9 rating)
2. Pro TV: 651.000 (6,2)
3. Antena 1: 602.000 (5,7)
4. Antena 3: 382.000 (3,6)
5. Prima TV: 236.000 (2,6)

Audienţa posturilor TV luni, 5 noiembrie, pe intervalul Top Chef, la nivel NAŢIONAL:

1. Kanal D: 1.366.000 de telespectatori pe minut (7,2 rating)
2. Pro TV: 1.301.000 (6,8)
3. Antena 1: 1.006.000 (5,3)
4. Naţional TV: 575.000 (3)
5. Antena 3: 555.000 (2,8)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • expertul expertul
    la doua milioane de euro cat a costat emisiunea, a fostfoarte jalnica.
  • expertul expertul
    poate esti doar proasta? audientele puse pe paginademedia din 2002 incoace sunt pe urban. mai usor cu gargara de postaca.
  • Catalina Catalina
    @ Elena

    Dar nu-i dubios ca desi nu stiu sa citesc, stiu totusi sa scriu si inteleg target-urile? =))
  • Mirela Mirela
    Pro tv se comunica pe targetul comercial, cel pe care Petrisor Obae nu-l considera relevant, spunand ca Antena 1 a fost lider cu top chef "doar" pe 18 - 49.
  • Marius Marius
    Postacii protevisti au intrat in panica si recurg la atacuri la persoana. Intimplator este injurat Claudiu Oprea, nu? Adica un om normal, care se uita la show, citeste a doua zi postul despre audiente pe pagina de media si i se nazare sa injure producatorul showului. Asa se intampla, nu?

    In realitate, postacii protevisti panicati de sefii lor incearca sa mai dreaga senzatia ca proul a inceput sa fie constant batut ba de Antene (1 si 3), ba de Kanal D. Nasol, nu?
  • ranger ranger
    basist sau protevist? sa ataci un trust in halul asta bate la ochi prietene! afla si mataluta ca in materie de show-uri sunt cei mai buni. de la talk-show la talent-show.
    cauta pe site-ul lui obae si o sa vezi ca intact mai precis antena 3 are primele zece pozitii in clasamentul talk-show-urilor.
    asa ca oamenii se pricep bine la media
  • rogalski rogalski
    Petrisor, mi se pare mie sau esti mai echidistant cu Pro-ul? Stii bine ca pe target-ul lor, pro-ul a luat-o de la antena...
  • andy andy
    AUDIENTA emisiunii VOCEA ROMANIEI de marti 06.11.2012
    Prima etapa a Confruntarilor a obtinut la nivelul publicului commercial (publicul din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani) o audienta medie de 13.4 puncte de rating si o cota de piata de 27.4%, fiind urmat de Antena 1 cu o audienta de 7.6 puncte de rating si o cota de piata de 15.4 procente. ProTV si-a mentinut pozitia de lider si la nivelul publicului din mediul urban, obtinand o audienta medie de 11.3 puncte de rating si o cota de piata de 21 procente, urmat de Kanal D cu 8.9 puncte de rating si 16.5 cota de piata. Aproape doua milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii din Romania au fost cu ochii pe deciziile antrenorilor de la “Vocea Romaniei”. In minutul de aur al emisiunii, la nivelul publicului commercial, ProTV a obtinut o audienta de 17.7 puncte de rating si o cota depiata de 36 de procente
  • Theo Theo
    uite, hop si cu Referendumul cu 3 milioane de diasporeni in cvorum la 100 de sectii. Bravo postaci.
  • ranger ranger
    hmmm cei care zic ca top chef e slabut ori nu s-au uitat ori sunt cointeresati. cautati pe alte site-uri audientele pe publicul comercial care nu sunt prezentate aici(oare din ce motive?)
    antena a spulberat tot pe publicul comercial si asta spune mult despre emisiune.
    ca poate copiii de 10 ani s-au uitat la suleyman care e ca o povestioara istorica asta e altceva normal ca nu-i intereseaza o emisiune de gatit indiferent cat e de reusita pt simplul motiv ca nu sunt la varsta la care sa aprecieze un show
    de aceeea e bine ca pe langa audientele generale sa se prezinte si cele pe publicul adult
  • Theo Theo
    te referi la şahistul mascat in PROstac, văd eu. Doar nu joci Apărarea Lujin, şi te numeşti de fapt c. t. popescu, colecţionar de fluturi sârbeşti pe acţiuni.
  • mary07 mary07
    Pt cine era asa de "clar"? Pt cei ca Obae care manipuleaza audientele si afiseaza doar segmentele care ii convin?
  • mary07 mary07
    audientele emisiunilor de acest gen intotdeauna cresc dupa prima editie. A fost si cazul X Factor. Oricum audientele astea sunt discutabile. Obae "omite" sa publice audientele pe segmentul comercial, unde castiga Antena, la distanta remarcabila.
  • Theo Theo
    bon. Măcar am lămurit ceva. Anume că postacii PRO sunt şi postaci PRO-PDL. Interesant. Or lucra şi la Gândul în timpul zilei, pe post de.. Pîndari? De Referendum nimic băjeţi??
  • Theo Theo
    iarta-ma, mie nu-mi placea neam Mihaela Radulescu. La Realitatea-ex-Schwartzenberg, duminica, s-a cam vazut cate parale facea. Cat despre Mircea Radu nu stiu ce sa zic, nu m-a convins la tvr. Mi mi se pare ăsta e tarhon cu pro-postaceală, şi nu cu cel mai bun gust. ;)

Trimite un comentariu

sus