Skip to main content

VIDEO. „Burlacul” Vladimir Drăghia, într-o campanie care-i invită pe tineri la vot

 

Publicitate

Vladimir Drăghia, cel care a jucat rolul burlacului pentru jumătate de sezon în show-ul cu acelaşi nume de la Antena 1, invită tinerii la vot într-o campanie iniţiată de Autoritatea Electorală Permanentă.

Campania, lansată săptămâna trecută, se adresează tinerilor cu vârste între 18 şi 20 de ani şi se derulează sub sloganul: „Dă un refresh la fază gen votează”.

Vicepreşedintele AEP, Marian Muhuleţ, a declarat, citat de Mediafax, că pentru campania de promovare a prezenţei la urne au fost alocaţi 50.000 de euro. 

El a fost întrebat dacă sloganul campaniei este unul potrivit pentru un astfel de demers. "Şi pe mine m-a surprins puţin atunci când au venit cu această propunere , i-am şi rugat să-mi prezinte câteva date. Din câte am înţeles, şi cred că aşa este, este noul limbaj pe care generaţia tânără îl utilizează, şi eu sunt în grupa de vârstă peste 30 de ani şi cred că există un soi de prăpastie între noi şi cei care vin din spate. Deci cred că este un mesaj aplicabil acestui segment de vârstă", a explicat Muhuleţ.

Campania are cinci clipuri, în care apar diferite personaje, printre care şi Ana Odagiu, o fostă concurentă la Vocea României.

Ce zice Ana... from genvoteaza.ro on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    @ dan-> RESPECT ! Asta ar trebui sa faca toti. Macar sa mearga sa isi anuleze buletinnul de vot DAR sa mearga, nu sa stea ca niste euglene.
  • dan dan
    Dupa mai bine de 10 de ani de iluzii si deziluzii mie unuia mi-a ajuns. Pe 9 decembrie voi merge la vot doar pentru a-mi anula buletinului de vot, la fel cum am facut si in vara. Gasesc asta o forma de protest prin care sa-mi exprim scarba fata de clasa politica romaneasca. Politicienii nu sunt altceva decat niste oportunisti care nu vor reprezenta niciodata interesele cetatenilor ci numai si numai interesele personale. Incetati sa mai vindeti aceste iluzii generatiilor tinere. Stiu ca este o utopie dar mi-as dori ca politica si politicienii sa dispara pt totdeauna. Cu siguranta omenirea ar avea numai de castigat daca nu ar mai exista politicienii.
  • Mircea Mircea
    E dureros sa vad cum gandesc adolsecentii de azi. Deloc.
    Preiau idei pe nemestecate de la parintii lor. In felul acesta, schimbarile in bine vor aparea greu in Romania, dar vor aparea. Am mai vazut si tineri cu creier care sunt interesati de ceea ce se intampla in jurul lor.
    Din pacate, sunt putini. Cei multi sunt astia "atotstiutori" care nu se duc la vot ca nu au de ce. Dar sunt primii care cer cate ceva, intotdeauna !
  • Alex Alex
    Aooleuuu,abia acum am dat play la clipuri si am vazut ca mai apare si cantacioasa aia de la SRC. Pai e clar, alora pe care i-am amintit mai sus li se mai pot adauga lejer Smiley,Alex Velea, Moga, Guta, Salam etc. Astia sunt idolii generatiei,astia sa indemne...........vaaaaaaaaaaaaaaaaai de natia noastra. Si asta o spune unul de 28 de ani.
    Sper ca cine a facut pseudo-campania asta nu a facut-o si pe bani.
    Era chiar asa de greu sa vina cu un remember de la revolutie si cu un slogan de genul "Voteaza pentru inaintasii tai, Voteaza pentru tine !"
    Chiar atat de greu??????
    Eu unul numai gandul oamenilor ce s-au sacrificat ma scoate la vot fie ca ma duc sa mi-l anulez numai ca sa nu il foloseasca altii si stiu ca mai sunt altii ca mine si totodata sper ca sunt multi.
  • Alex Alex
    In aceiasi idee ar trebuie sa ne mai indemne la vot Dan Negru, Maruta sau Capatos. Astia [prind neica la natiune, vor circ, circ sa le dam.
    Vai de natia noastra!
  • ioan ioan
    anul asta am vrut sa dau refresh la faza. am iesit in strada.
    am si votat. inca 7.5 milioane de romani au votat sa dea refresh la faza.
    nu exista niciun refresh la faza. jocurile sunt facute.
  • didi didi
    daaaa, clar. ma duc de acuma sa nu raman nevotat... ce timpenie, campanie idioata... cum sa convingi pe cineva sa voteze, cind nu ai oferta deloc... poate daca as vta in germania sau in austria sau in olanda sau in norvegia, as mai zice, dar in romania, ce sa votezi?
  • dan dan
    un mesaj pt "burlacu" si pt policticieni: fuck you all very much!
  • da/nu da/nu
    Din nefericire adolescentii de astazi sunt cei care vor plati pensiile de poimaine. O generatie spalata pe creier de televiziuni, sunt copii care mai vad carti doar in bibliotecile bunicilor ... pe de alta parte, vorba lui Creanga, cand vad atatia prosti in jurul meu, parca-mi da curaj!
  • alina alina
    De cand e drogatul asta model pentru tineri ??? Cu siguranta stau acasa. Numai cand il vad imi vine GREATA !!
  • bogdanescu bogdanescu
    mama ce tare, clar ma duc sa votez!

Trimite un comentariu

sus