Skip to main content

Cadou de 1 decembrie. Discovery Channel iese şi de pe cablul RCS&RDS

 

Publicitate

UPDATE. Pe anumite reţele, postul Discovery Channel a fost scos deja din grilă.

Postul Discovery Channel va ieşi şi din reţeaua de cablu RCS&RDS începând din 1 decembrie, potrivit reprezentanţilor companiei.

În locul Discovery Channel, cablistul va introduce postul BBC  Entertainment.

Oficialii companiei au mai declarat pentru paginademedia.ro că au solicitat CNA scoaterea din grila de programe a Discovery Channel şi introducerea programului BBC  Entertainment.

Mutarea vine la doar o săptămână după ce RCS&RDS a scos Discovery Channel din grila Digi. Pe 30 noiembrie, acordul de retransmisie al Discovery Channel urmează să expire, iar RCS&RDS a refuzat să-l mai prelungească.

„Compania noastră nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decât cele pentru alte canale similare, pentru toţi abonaţii săi, în condiţiile în care cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%”, au explicat, într-un comunicat, scoaterea Discovery Channel de pe Digi.

De cealaltă parte, oficialii Discovery Networks au precizat, vinerea trecută, că nu a cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor Discovery.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • neaion neaion
    maine-poimaine vor scoate si National Geografic si Viasat. HUUUUUOOOOO RDS !!! facem pipi pe digi-rahaturile voastre!!! ma mut la alt operator jegosilor !!! huuuoooo
  • gogu gogu
    Ai dreptate,dar ce te faci cand patronul e maghiar,caci RCS e detinuta de domnul Zoltan Teszari,asa ca de ce te miri?Mai intai monopol cu ajutor de la CNA ,apoi incep treptat treptat sa scoata niste canale si sa le bage pe ale lor si in vreo 10 ani,80% din cablu e al lor si cu ce vor ei ,mai ales in zona de informatie ca asta ii intereseaza in primul rand si apoi in zona de entretainment.Uite ca se poate cuceri si pasinc o tara,informational adica!
  • Laura Laura
    Sunt absolut sigura ca imi voi face abonament la alta companie de cablu..oricum pe nenumaratele digisport si toate posturile oribile pe care le au nu ma uit..Cand veneam de la facultate mereu imi placea sa ma uit la documentare si emisiuni pe Discovery..Sunt FOARTE DEZAMAGITA DE CEI DE LA RDS!
  • Costel Costel
    Eu cred ca RCS-RDS au testat bine piata, mutand in vara programele Discovery in acel pachet Extra, cu tarif suplimentar de 7 lei pe luna. Asa au putut vedea EXACT cati sunt dispusi sa plateasca 7 lei, ca sa aiba Extra si implicit canelele Discovery. Probabil, ca marea majoritate a abonatilor nu au dorit sa achizitioneze acel pachet. In cazul asta, ceea ce au facut este just si are un argument corect, atat logic, cat si economic.
  • cristi cristi
    History Channel se vrea a fi canal de istorie doar cu numele, atat, ca in rest numai porcarii difuzeaza, de fiecare data cand am ajuns pe el, erau doar barbati care pariau si emisiuni cu camioane pe gheata. Viasat History e canal de istorie PE BUNE.
  • dan dan
    Americanii platesc in jur de 100 de dolari pe luna pentru un abonament de cablu tv care sa includa si pachete speciale de sport/filme/stiinta. Romanii s-au obisnuit cu ieftineala si mocangeala. Se revolta cand nu mai pot vedea programele Discovery la un pret derizoriu. Se revolta cand nu mai pot sa acceseze un site ilegal ca vplay. Avem pretentia ca la un pret de 10$ pe luna sa avem cat mai multe canale si toate de calitate in timp ce americanii platesc de 10 ori mai mult.
  • news news
    nu mai vorbiti de audiente, oricum pt mine 1000 de idioti care au instalate acele peopelmetre nu sunt relevanti.
  • baobab baobab
    mvgroup.org Totul este legal, totul este amazing.

    Calitatea programelor Discovery s-a dus in cap. V-ar fi convenit cresterea tarifelor cu 10-15% si mentinerea canalelor Discovery? Pentru 95% din abonati, este mai important saa nu plateasca in plus decat canalele mai sus amintite. Audientele Discovery nu sunt la nivelul Suleyman, Mircea Badea sau Vocea Romaniei, asa ca RCS a luat decizia economica si in interesul majoritatii abonatilor. Tarifele voastre sunt in lei, satelitul si echipamentele RCS dar si programele Discovery vin in euro. Iar atata vreme cat RCS iti asigura 50% din piata nationala, ar fi bine sa lasi ciocu mai jos, atata vreme cat nu ai pe ce sa te bazezi.

    Inca o data - mvgroup.org. Uitati-va si voi ce apare pe la altii si ce vedeti voi pe canalele Discovery sau echivalentele transmise in .ro


    Cei nemultumiti pot schimba furnizorul de cablu. Nu este asa de complicat.
  • roman roman
    eu zic ca toata lumea face gargara dar nu se uita nimeni. Am facut un test .. am intrebat la munca cati stiu pe ce canal e discovery si cati stiu pe cat e protv-ul ... faceti si voi de curiozitate .... romanul are impresia ca daca se uita pe discovery e mai destept ... asta-i singura explicatie pentru cele 11.000 de semnturi ...
  • Adriana Adriana
    Ce pacaleala de la RCS. BBC Knowledge si BBC Entertainment spun ei programelor pe care le au Digi World si Digi Animal. Nici gand sa bage ceva nou. Nu va lasati pacaliti. Sunt niste TEPARI! Asta-i cadoul ungurului de Ziua Nationala!!!! Iata ce mail ne trimite RCS: Pregateste-te de aventuri extraordinare cu noile canale din grila de programe Digi TV: Digi Animal World si BBC Entertainment.
    Cele mai noi documentare si emisiuni, de la cele mai mari case de productie, cele mai interesante episoade, te vor tine cu sufletul la gura, alaturi de noi, incepand cu luna decembrie.


    Recomandari
    Digi Animal World Recomandari
    BBC Entertainment
    Extraterestrii din adancuri
    Totul despre animale
    Atractie fatala
    Rechinul balenă
    Animale extraordinare
    Orfani în salbaticie
    Copacii fermecati din Assam
    Nu da vina pe caine!
    Animale in pericol
    Inaripate in grija oamenilor Dr.Who: O poveste de Crăciun
    Familia Royle
    Hamlet
    Suspiciunile d-lui Whicher
    Balurile BBC 2010
    Nuntile regale ale Marii Britanii
    Povestile nespuse ale domnisoarei de onoare a unei printese
    Charles la 60 de ani: Un print dedicat

    Canalele Digi Animal World si BBC Entertainment vor inlocui Animal Planet si Discovery Channel, care ies din grila la 01.12.2013.
  • Razvan Razvan
    Confirm ca le-au scos si de la mine.Stau in Deva si sunt pe analog.
  • vlad vlad
    history channel e ok, dar au mult mai putine programe interesante, in sensul ca au multe reality-show-uri pe care eu nu le agreez, in schimb isi "spala pacatele" cu documentarele de razboi care sunt foarte bune. dar dupa o luna-doua vei realiza ca au mai multe reluari decat cei de la discovery si ca isi innoiesc mai greu grila :)
  • Sorin Sorin
    Discovery are doar reluari . Doar numele mai e de el .
  • LL LL
    da da.. doua gunoaie tematice BBC ! Daca nu ai habar cat de proaste sunt acele canale nu te mai baga in seama.
  • andrei andrei
    In locul Discovery a intrat din nou la liber History Channel , iar in locul Animal Planet ...BBC entertainment . Dupa mine History channel are emisuni mai interesante decat reluarile Discovery

Trimite un comentariu

sus