Skip to main content

AMENDĂ RECORD. Pro TV, Antena 1, Kanal D şi Acasă TV vor avea 10 minute pauză din cauza circului făcut de Vadim

 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să oprească emisia posturile Pro TV, Antena 1, Acasă TV şi Kanal D cu 10 minute în intervalul 19.00 - 19.10 pentru încălcarea dreptului la demnitate umană şi limbaj injurios. Sancţiunea a fost votată cu şapte voturi pentru.

Este pentru prima dată când Pro TV primeşte o asemenea lovitură.

Este cea mai dură sancţiune dată în bloc, vreodată de Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Sancţiunea a fost dată pentru mai multe derapaje ale emisiunilor Acces Direct, Un show păcătos, Happy Hour, Cancan TV şi WowBiz în care au fost prezenţi Corneliu Vadim Tudor, Oana Zăvoranu, Marioara Zăvoranu şi Mariana Moculescu.

Membrii CNA au vrut să revină asupra sancţiunii pentru Acasă TV deoarece postul de televiziune nu a primit nicio amendă în ultimul an, dar aceştia nu s-au mai înţeles asupra deciziei.

Valentin Jucan, membru CNA: Este un exemplu concludent despre cum se poate prelua o asemenea mizerie. Modul în care acest subiect a fost dezbătut arată că ei cunosc obligaţiile pe care le au faţă de lege însă nu se pot abţine. Dacă până la ora 23.00 acest comportament escaladează aşa de mult, mă aştept ca la ora 23.00 să se întâmple lucruri mult mai rele.

Ioan Onisei, membru CNA - Este o mare ipocrizie. Moderatorii se fac că salvează onoarea postului prin acele „interjecţii”, însă este evidentă intenţia lor.

Cristina Trepcea, membru CNA: Nu cred că ar trebui pedepsiţi în bloc. Trebuie să ne raportăm la antecedentele fiecărui post. Trebuie să facem o distincţie acolo unde s-au dat două episoade din show sau unde s-au dat şapte episoade.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a propus o amendă de 100.000 de lei pentru fiecare dintre posturile TV, însă nu a mai fost cazul să fie votată.

Sancţiunea trebuie pusă în aplicare în 24 de ore de la comunicarea oficială a sancţiunii. Mai precis, miercuri, 7 noiembrie.

Trei ediţii de Acces Direct şi patru de Un show Păcătos au fost monitorizate de CNA. La acestea se mai aduaugă două ediţii Happy Hour, două Wow Biz şi una Cancan TV  (Acasă TV).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi m adi m
    nu sunt comunist, sunt prea tanar pentru asta. dar cred ca porcaiala de la tv trebuie plasata undeva dupa 24:00, asa ca, sanctiunea e binevenita pentru toate posturile. cat despre stirile pro tv de la 19, n-ai pierdut nimic, incep la 19:10
  • eudor eudor
    Petrisor iti recomand sa publiti audientele din acea zi, parca vad ca pro tv va ocupa primul loc ;) pe 2 probabil a3
  • eudor eudor
    @adi m
    si cine te obliga sa urmaresti?
    daca nu iti place tie nu vrei sa urmareasca nici alti?
    ai atatea alternative chiar ai putea sa renunti la cablu si sa citesti carti ar fi mult mai bine pentru cultura :)
    eu sunt suparat ca nu imi voi putea urmari stirile protv de la ora 19 din cauza la niste comunisti ca voi....
  • cristi cristi
    Mare amenda ! La fel s-a dat si in cazul Ioanei Tufar, si peste 2 zile deja ii arata mancarea plina de gandaci din frigider si ii filma wc-ul din baie ca nu se mai duce apa. Chiar saptamana asta a fost invitata din nou la Capatos, luni se saruta cu una in direct afirmand ca e bisexuala, iar aseara vroia sa-si puna silicoane in direct.
  • geo geo
    nu e normal ca sanctiunea sa fie data pe durata de difuzare al altei emisiuni. de ce sa fie afectati privitorii Observatorului de ora 19.00 ptr abaterile celor de la Acces direct? Oricum, poate de acum inainte realizatorii si producatorii acestor emisiuni de "divertisment" vor fi mai atenti inainte de a isi selecta invitatii
  • adi m adi m
    invata sa scrii mai intai, mai lasa-te de porcariile televizate. Eu le-as fi suspendat emisia cate 2-3 ore, sa se invete minte.
  • BoBo BoBo
    Si cand se va aplica aceasta "amenda", astazi?
  • eudor eudor
    comunistiiii
    moculeasca nu a depus plangere penala impotriva lui vadim cea ce inseamna ca nu sa simtit jignita, dar vine comunisti astia de la CNA sa spuna ca Vadim a jignit pe Moculeasca.

Trimite un comentariu

sus